Salakligimdan isteBeklenti içinde olduğunuz sürece hiçbir şey olmaz bu biiiirrr
Maço olduğunu zanneden itip kakıp bi halt olduğunu düşünen bir tip herhalde şuna bak sen. Ne diye ezdiriyosun kendini kardeş?
Yoo ara ara boyle dawraniyodu isteO günle birlikte bitti mi bu odunsu tavırlar yoksa taviz tavizi mi doğurdu?
Illa elestreceksin degilmi?Öncelikle belki bunu dememe sinir olacaksın ama yazım kurallarına uygun ve düzgün cümlelerle ifade etmelisin kendini .
Derdine yorum yapacak olursam da eğer bana saygısı olmayan insanların içinde bağırma haddini görene ben haddini bildiririm. Ayrılmam diye birşey yok. Kimsenin seni itip kakmaya hakkı yok
Eee sen ağlayarak yazdın iyi de biz okuyamadıktan sonra ne fayda?Illa elestreceksin degilmi?
Bunlari aglayarak yazdim dikkat etmedm kusura bakma
Okunmayacak kadar hatali bi yazi degildi cok sivri dillisiniz sizin yorumunuzu almiyayim ben yeterince mutsuzum zaten. Iyi aksamlarEee sen ağlayarak yazdın iyi de biz okuyamadıktan sonra ne fayda?
Ayrildimm ama kafamda bitiremiyrm bir turluBöyle bir adamla birlikte olarak kendinize zarar veriyorsunuz. 2 senedir birliktesiniz üstüne üstlük. Biz ne dersek diyelim siz bu adamdan vazgeçmessiniz gibi. Ama o sizden hiç ummadığınız bir anda vazgeçecektir. Kendinize bunu yapmayın.
En zorunu başarmıssınız o halde. Sizi üzdüğü zamanları mutsuz olduğunuz anları düşünün. Böyle bir adamla asla mutlu olamayacağınızı kendinize kabul ettirin. Ama diyorsanız ki iyi taraflarıda vardı ben bir kaç olaya takıldım unutamıyorum diye o zaman bir sanş daha verin. Fakat anlattıklarınız artılarını (varsa) silecek hatalar.Ayrildimm ama kafamda bitiremiyrm bir turlu
Sanki gelse yine mal hibi afedicem ama bunu istemiyrmm((
Kesinliklee cook haklisin ve ufak tefek seyler değilki ilerde evlenirsem bunla bana cook farklii donecek bunlarEn zorunu başarmıssınız o halde. Sizi üzdüğü zamanları mutsuz olduğunuz anları düşünün. Böyle bir adamla asla mutlu olamayacağınızı kendinize kabul ettirin. Ama diyorsanız ki iyi taraflarıda vardı ben bir kaç olaya takıldım unutamıyorum diye o zaman bir sanş daha verin. Fakat anlattıklarınız artılarını (varsa) silecek hatalar.
Aslında herseyin farkındasınız boşlukta olduğunuz için sanırım ona takılıp kalıyorsunuz. Sizi seven birisini bulduğunuzda onunla geçirdiğiniz zamana bile acıyacaksınız. Bu arada rica ederim.Kesinliklee cook haklisin ve ufak tefek seyler değilki ilerde evlenirsem bunla bana cook farklii donecek bunlar
Cook sağol ilgilendiğin için
Evet bide daha çok yeni alışıcam biliyorum ama iste o kocaman boşluğun icindeyimAslında herseyin farkındasınız boşlukta olduğunuz için sanırım ona takılıp kalıyorsunuz. Sizi seven birisini bulduğunuzda onunla geçirdiğiniz zamana bile acıyacaksınız. Bu arada rica ederim.
Cook seviyorum ve benim ilk ciddi iliskim cok alışmişimAra ara böyle davranan sana sözlü ,fiziksel şiddet uygulayan bir adamı unutamıyormusun ?.
Şurada çoğu kadın ve ben dahil olmak üzre bu dönemlerden geçtik ay çok seviyorum ay ilk ciddi ilişkim di falan fasa fiso atlatınca geçip güleceksin o adam dışarda eğlencesinde sen burda derdine düşmüşsün kendine gel bir an önceçCook seviyorum ve benim ilk ciddi iliskim cok alışmişim
Yaa bide askerde şuan orda ayrilmamn vicdan azabida var icimde ama nApim yediremiyrm artik uzaklastikca daha iyi anladim bazi seyleri ve evet bu degil benim hayalimdeki adamŞurada çoğu kadın ve ben dahil olmak üzre bu dönemlerden geçtik ay çok seviyorum ay ilk ciddi ilişkim di falan fasa fiso atlatınca geçip güleceksin o adam dışarda eğlencesinde sen burda derdine düşmüşsün kendine gel bir an önceç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?