unutamadigim bir sewgiler gunu:(

Hilal ay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
43
41
3
29
Kendimi onun gozunde kiymetsiz hisediyorum en cokta bu olaydan dolayi.
2 sene once ilk sewgililer gunumuzdu kavga etmisti oncesinde küstük ama ben yinede ilk sewgiler gunumuz diye ona bir gomlek sewdigi cikolatayi ve bir not yazmsti falan odasina koydu ertesi gun sewgililer gunu bsey yapmasini bekliyrum cunku ben cok onem veririm boyle seylere butun gun bekledim konustuk mesajlastik hic kutlamadi bile o kdar zoruma gtmistiki bana cinsel icerikli bir mesaj atti iste ozledim bilmem isyerinde tuvalete girip hungur agladim butun gun konusmadm onunla aksam oldu bir konser vardi cok sewdgm bi sanatcinin canim sıkılıyodu ewe gitmek istemedim braz durayim dedim zaten moralimde bozuk..
Aradi beni nerdesn dedim iskelede konser var ordayim brazdan gtcem ewe git ne isin var bilmem ne bagiriyo bana bende sinirlendm adamsan gel al dedim isteydi izin alip geldi bn geliyorm dedi ama cok sakin konusuyo bnde sewiniyrm belki hatasini anladi bir cicek fln alip gelir dye bu geldi inlarin icinde kolumdan cekerek nasil.bagiriyo itiyo bak adamim iste geldm o kadar incittiki beni agliyrm hickira hickira umrunda degil hala uzerime geliyo itiyo kolumu sıkıyo dedim btti ayriliyrm senden sakinlesti iste sen suclusun bunu kime yapsan ayni tepkiyi verir bilmem ne affettim sewiyodm ama o olayi hic unutmadim ara ara aklima gelir aglarm ve 2 senedr bu adamdan ayrilmaya calisiyrm yapamiyrm kafamda bitiremiyrm bir turlu

Beklenti içinde olduğunuz sürece hiçbir şey olmaz bu biiiirrr
Maço olduğunu zanneden itip kakıp bi halt olduğunu düşünen bir tip herhalde şuna bak sen. Ne diye ezdiriyosun kendini kardeş?

Öncelikle belki bunu dememe sinir olacaksın ama yazım kurallarına uygun ve düzgün cümlelerle ifade etmelisin kendini .
Derdine yorum yapacak olursam da eğer bana saygısı olmayan insanların içinde bağırma haddini görene ben haddini bildiririm. Ayrılmam diye birşey yok. Kimsenin seni itip kakmaya hakkı yok

Illa elestreceksin degilmi?
Bunlari aglayarak yazdim dikkat etmedm kusura bakma

Böyle bir adamla birlikte olarak kendinize zarar veriyorsunuz. 2 senedir birliktesiniz üstüne üstlük. Biz ne dersek diyelim siz bu adamdan vazgeçmessiniz gibi. Ama o sizden hiç ummadığınız bir anda vazgeçecektir. Kendinize bunu yapmayın.

Ayrildimm ama kafamda bitiremiyrm bir turlu
Sanki gelse yine mal hibi afedicem ama bunu istemiyrmm((

Ayrildimm ama kafamda bitiremiyrm bir turlu
Sanki gelse yine mal hibi afedicem ama bunu istemiyrmm((
En zorunu başarmıssınız o halde. Sizi üzdüğü zamanları mutsuz olduğunuz anları düşünün. Böyle bir adamla asla mutlu olamayacağınızı kendinize kabul ettirin. Ama diyorsanız ki iyi taraflarıda vardı ben bir kaç olaya takıldım unutamıyorum diye o zaman bir sanş daha verin. Fakat anlattıklarınız artılarını (varsa) silecek hatalar.

Kesinliklee cook haklisin ve ufak tefek seyler değilki ilerde evlenirsem bunla bana cook farklii donecek bunlar
Cook sağol ilgilendiğin için

Ara ara böyle davranan sana sözlü ,fiziksel şiddet uygulayan bir adamı unutamıyormusun ?.

Kesinliklee cook haklisin ve ufak tefek seyler değilki ilerde evlenirsem bunla bana cook farklii donecek bunlar
Cook sağol ilgilendiğin için
Aslında herseyin farkındasınız boşlukta olduğunuz için sanırım ona takılıp kalıyorsunuz. Sizi seven birisini bulduğunuzda onunla geçirdiğiniz zamana bile acıyacaksınız. Bu arada rica ederim.

Aslında herseyin farkındasınız boşlukta olduğunuz için sanırım ona takılıp kalıyorsunuz. Sizi seven birisini bulduğunuzda onunla geçirdiğiniz zamana bile acıyacaksınız. Bu arada rica ederim.
Evet bide daha çok yeni alışıcam biliyorum ama iste o kocaman boşluğun icindeyim

Cook seviyorum ve benim ilk ciddi iliskim cok alışmişim
Şurada çoğu kadın ve ben dahil olmak üzre bu dönemlerden geçtik ay çok seviyorum ay ilk ciddi ilişkim di falan fasa fiso atlatınca geçip güleceksin o adam dışarda eğlencesinde sen burda derdine düşmüşsün kendine gel bir an önceç

Yaa bide askerde şuan orda ayrilmamn vicdan azabida var icimde ama nApim yediremiyrm artik uzaklastikca daha iyi anladim bazi seyleri ve evet bu degil benim hayalimdeki adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…