Unutamadım

Bir ağlarsın iki ağlarsın , geçiçek . Şuanı mahvetme onlar için .

İlk başlara göre daha iyiyim ama geriliyorum onlar karşıma çıkacak diye bide insanların düşündüklerini de kafama takıyorum insanların onu sevdiğimi düşünmesini de istemiyorum ya :/

geçer geçer öncekiler gibi buda geçer diye bir söz vardır nasıl geçen yılki üzüldünüz şeler şuan aklınıza gelmiyorsa emin olunki şuan üzüldünüz şeylerde aklınıza gelmeyecek

geçer geçer öncekiler gibi buda geçer diye bir söz vardır nasıl geçen yılki üzüldünüz şeler şuan aklınıza gelmiyorsa emin olunki şuan üzüldünüz şeylerde aklınıza gelmeyecek
Şu an acımı yaşamam gerekiyor dimi baskılanmayacak çalışıyorum kendimi Zorluyorum sonra patlıyor sanki

İlk başlara göre daha iyiyim ama geriliyorum onlar karşıma çıkacak diye bide insanların düşündüklerini de kafama takıyorum insanların onu sevdiğimi düşünmesini de istemiyorum ya :/
canım alışıyorsun bendede tekrar mesaj atar korkusu oluşmuştu çünkü bitti dedikten sonra 2 kere üst üste mesaj attı ama sonra 1 gün 2 gün oldu alıştım şuan o korkum kalmadı seninde öle olur karşına da çıkarlarsa çıksın dediğim gibi zamanla o korkunuda yenersin insanlar öle düşünmesin istiyorsan ona göre davran yani hiçbişi yapma normal davran her zamanki gibi

Aglicaksan evde agla. Arkadaslarina belli etme
Ya şöyle oldu okul açıldığından beri hani onun yüzünden ne ağladım ne onun Hakkı'nda bişey söyledim ilk defa bi anda sevgilisiyle çıkınca karşıma sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım sonra sakinleşince normal devam ettim bi daha da arkadaşlarımın yanında ağlamadım sizce onu unutmadığımı düşünüyorlarmıdır

Evet. Keske biraz tutsaydin kendini

Ben kocamı gördüm kolunda başkasıyla üstelik hamileydimde.Ben unuttum ve zamanla iyiki bitmiş dedim.Zamanla herşey geçer.Hissettiğin sadece yaşanmışlık.Görmemeye çalış kendine başka uğraşlar bul emin ol zamanla iyiki ayrılmışız diyiceksin.

şu acıların hepsi başkasını sevene kadar.
başka kişilerle görüş,flört et.

Canim yasin daha kucuk uzulcaksin elbette bu cok normal uzulme diyemem sana maalesefki biz kadinlar genelde hassas oluyoruz.ben senin ysadiklarnin belki bin katini yasadm ayrilik acisini cok iyi biliyorm sadece zamana ihtiyacn var sakin arayisa girme suan hayatna kimseyi alma daha cok canin yanar hep onu ararsn karsndaki kiside kendine biraz zaman ver ve soyle dusun o adam seni gercekten sevseydi ne olursa olsn gitmezdi sevmek aci cekmek deildir asla karsna bi gun oyle bir insan cikicak ki daha once hic sevilmemisim diyceksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…