Evlensen de unutamazmış mısın? İnsanlar boş lakırdıya bayılır, salla. Eşimle evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim vardı. İyi bir insandı,seviyordum, onca yılın alışkanlığı vardı ama adam feci salmış, depresif bir tipti ve hayat enerjimi sömürüyordu, sonradan fark ettim, ayrıldım. İlk zamanlar koşa koşa geri dönmek istedim ama mantığıma sarıldım. Neyse uzun hikaye... Zaman geçti, ve ben öyle bir insanla karşılaştım ki, sanki yıllarca nefes almamışım da, birden ciğerlerimi doya doya doldurmuşum gibi... O eski sevgilinin zerresi bile kalmadı keşkelerimde. Nasıl onunla birlikteymişim onca zaman, dedim. İyi ki dedim mantıklı bir karar vermişim, yoluma devam etmişim, şimdi hayatımdaki adamı çıkardı hayat böylece karşıma. O yüzden aynen devam, önüne bak. Hep aklında kalacak palavralarına da inanma. Kim ki o? Bulunmaz hint kumaşı mı, aşkından deli divane olduğun, hayatında demirbaş olmuş biri mi? Hissettiklerin bir ilişki bittiğinde yaşanan gayet normal gel-gitler. Sürekli aynı ortamda olmanız bu gel-gitleri arttırıyor, o kadar. Ama geçecek.