Unutamıyorum

belma_belma05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
65
10
86
34
Aynı kurumdan çalışırken tanıştık beni tanımak istediğini söyledi başta istemedim. Sonra uzun zaman arkadaş kaldık. Buluştuk öylesine. Tanıdıkça ben sevdim. İçten içe bigün arkadaş aracılığıyla duygularımı öğrendi. Öğrenince benden uzaklaştı heryerde yabancı gibi davrandı. Çünkü ayrı mezheptendik aileler uymuodu. Bunu biliodu. Benim de beklentim yoktu sadece sevdim.tam unutmaya başlamıştım bir yıl sonra tekrar peşime düştü araya arkadaşları girmiş yine buluştuk duyguları varmış konuşcaktı bekledim bekledim konuşmadı. Ortak arkadaşlar araya girdi birbirimiz hakkında olumlu olumsuz yönlerimiz ile ilgili ne yorum yaptıysak aramızda laf taşımışlar güya aramızı yapmak için yardım ediolar. Bu durum yüzünden o benden nefret etti bi kalemde sildi beni oysa evlilik bile düşünmüş benim için. Çok ilgi gösterdi umut verdi. herşey başlamadan bitti. Kötü bitti. Bir yıl oldu hala unutamıyorum olayların etkisinde kaldım. Keşke aramızdaki sorunları onlara anlatmasaydım diye diye kafayı yicem.seni istemiyorum sevemiorum dedi madem istemiyodu neden bir yıl sonra tekrar karşıma çıktı çok ilgi gösterdi sevgili gibi sahiplendi. Duygularımla oynamaya ne hakkı var hasta oldum depresyon geçirdm Kilo kaybettim oralı olmadı. Arkadaşlarınn lafyla tekmeyi bastı.

evlilik düşündüğün kişiden bu kadar kolay kopamazsın o hiç böyle bir düşünceye girmemiş gibi duruyor , sende kendı yoluna bak ,

başka erkekmi yok dramatize etmeyin bu kadar arkadaş aracılığyla konuşmuzsunuz yüzyüze bile gelip duygular açığa cıkmamış anlatımınıza göre

evlilik düşündüğün kişiden bu kadar kolay kopamazsın o hiç böyle bir düşünceye girmemiş gibi duruyor , sende kendı yoluna bak ,
Daha sevgili bile olamadık ki niye üçüncü şahıslara onun dini siyasi görüşlerini anlatmışım dıye kızdı orda herkesle oturup kendini belli ediyor zaten muhabbetiyle herkes bilio onun fikirlerini bana niye kızıyor

başka erkekmi yok dramatize etmeyin bu kadar arkadaş aracılığyla konuşmuzsunuz yüzyüze bile gelip duygular açığa cıkmamış anlatımınıza göre
Yüzyüze buluştuk aynı yerde çalışıyodk zaten bana teklif etmişti ilk başta hisleri olduğunu biliodum zaten o da benimkini biliodu siyasi dini yönden anlaşamıodk daha önce bizden olmaz diye bırakıp gidip bir yıl sonra yine peşime düşüo olmicağını bile bile aklımı karıştırıo

neredeyse hiç bir şey yaşamamışsınız.
bu dibe vuruş niye?
çok açık değil mi adam sizden hoşlanmamış işte. boşta kalınca yine denemiş hoşlanmamış.
çok doğal bu. herkes herkesi sevmek,beraber olmak zorunda değil. ama denemiş ve olmamış...
arada yaşanmış hiç bir şey göremedim ben.

başlamadan bitmesi hayırlısı olmuş bence..başkalarının lafıyla hareket etmesi bile yeterli olurdu bence..arkana bakma artık..önüne bak..

Çünkü herkese beni ben onunla evlenicem diye anlatıp beni reklam etti sonra istemedi düştüğüm rezil durum beni hasta etmeye yeter gururum iki paralık oldu

sizin gururunuzla onun dengesizliğinın ne alakası var.

ayrıca o nasıl laçka bi arkadaş grubudur ya herkes esra erol olmuş.

çevrenizi ve bakış açınızı değiştirin bence.

Yani yapacak birşey kalmamış hayatına devam etmekten başka
fazla etkilenmişsiniz
depresyon kilo kaybı..
yapmayın böyle, hayatınızı çembere çevirip ortasına da bir adamı koymayın, çıkamazsınız döner durursunuz
ki öyle olmuş

Herkese gidip benimle evlenmek istediğini anlatmış konuşma kayıtlarını bile gösterdi arkadaşım beni rezil etmeye ne hakkı vardı madem istemiyodu yapamcğı şeyleri neden reklam edio sen daha bi kızla sevgili olmadan gidip herkese ben bu kızla evlenirim der misin

Kendiniz bir şeyler hissettiğiniz için karşıdakinin de hareketlerini ona göre yorumlamışsınız.
Bence en kötüsü hislerinizi arkadaş aracılığıyla söylemeniz.
Arada başkalarının olması.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama kendiniz konuşmanız net bi cevap almanız ve ona göre davranmanız gerekirdi.
Sanırım kendi kendinize fazla büyüttünüz.
Takılmayın. Önünüze bakın.

Zaten sizin ona duygularınızı öğrenince adam sizden uzaklaşmış neden ikinci kez aynı hataya düşersin ki? oynamış sizinle

Kendisi duygularını arkadaşlarıma söyledi onlar da bana iletti ve beni sevgili gibi sahiplendi kıskandı herkese daha sevgili olmadan evlenirim diyen kendisi din yüzünden bitti o konuda anlaşamıodyk bunu zaten biliodu tekrar niye umut verio

arkadaş olarak görüşmüşsünüz yanlışmı anladım arkadaşlar aracılığı ile laf göndermişiniz birbirnize bu kadar deprosyona gerek yok durumunuzda

demek ki sonradan vazgeçmiş veya dengesiz biriymiş.
bir an önce bu psikolojiden kurtulun.
kim bilir böyleyken ne aşkları kaçırıyorsunuz.
hayat devam ediyor...

Zaten sizin ona duygularınızı öğrenince adam sizden uzaklaşmış neden ikinci kez aynı hataya düşersin ki? oynamış sizinle
Öyle bir şekilde çıktı ki karşıma niyeti ciddiydi önce oralı olmadım baktım arkadaşları çırpınıyor barıştrmak içn o istemiş bunu merhamet ettim sevindim bide kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…