Unutamıyorum

Haklısınız insan etkisinden kurtulamıyor işte zoruna gidiyor benim de öyle oldu bi tokat atıp yüzüne tükürmek isterdim hiç olmazsa
valla inanın ilerde bu adamla evlenseniz Allah korusun başkalarının lafıyla boşar bile sizi, bence verilmiş sadakanız varmış ta kurtulmuşsunuz..

Sizinle evlenmeyi düşündüğünü söylediği için mi adınız çıkmış oluyor. Bence çok saçma düşünüyorsun.
Bu insanlarla da irtibatını kes. Sana laf getirenleri sil, al sana intikam işte ne üzüyosun kendini

insanlar nişandan dönüyor bosaniyor siz daha bir araya gelmeden sirf evlrnicez dedi diye depresyonun dibine vurmuşsunuz cevrenizi falan düşünün kimler vardi 1 yil önce şimdi yoklar hayat kısa bunun derdiyle o kısa hayatı zindan ettiginize değmez baskalarinim akliyla sözüyle hareket eden birinden kimseye hayır gelmez yolunuza bakın inşallah hayırlı biri çıkarda bu depresyonun dibindeyken gözünüzden kaçmaz

Boş yere üzülüyorsun, millet bir ömür geçirdiği kocasını boşuyor, aldatılıyor, ne dertler var dünyada
Duygularını bu kadar uçlarda yaşamandan sıkılmışta olabilir, sonuçta vazgeçmiş
Bu sana ders olsun, gönül işlerine başkalarını karıştırma bir daha

Bir şey paylaşmamışsınız. Başlamadan bitmiş. Değil 1 yıl bir haftana yazık dertlenmek için.
Gerçekten isteseydi arkadaşları es geçer kendi çıkardı karşına. Böyle triplere de girmezdi.
Ne anlatmış olabilirsiniz en fazla bu kadar gurur yapacak. Demek ki değer vermiyormuş.

Ben değil o araya soktu insanları barışmak için ben de aramızdaki sorunu bi kız arkadaşıma anlattım gidip burnunu sokup ara bozucğnı düşünemedim o dönemde sınavlarım vardı stres altındaydım ailevi sorunlar da var hepsi üst üste geldi ve ağır depresyon geçirdm

Çünkü karşına kim çıksa benzer şeyleri yaşadım hep fikir ayrılıkları yüzünden olmuo geçmişte de şımarık dengesiz biri karşıma çıkmıştı o da önce hoşlandım senden bilmeme sonra vazgeçti eski sevgililerini anlatırdı herkes peşinden koşarmış böyle insanlarla karşılamaktan bıktım bundan sonra da aynı şeyler olacak eminim kimse kimseyi sevmiyo asla evlenmicem asla

Siz de tekmeyi basın ona unutun olanları hayırlısı değilmiş ki bitmiş hiç üzülmeyin Allah karşınıza daha iyi size aşık birine çıkarsın.

Çünkü zaten evlenmeyi düşünmüyordu,

Siz de tekmeyi basın ona unutun olanları hayırlısı değilmiş ki bitmiş hiç üzülmeyin Allah karşınıza daha iyi size aşık birine çıkarsın.
Saolun teşekkür ederim
Çünkü zaten evlenmeyi düşünmüyordu,
manyak mı bu daha doğrusu bu erkekler neden böyle elin kızından ne isterler ama yaptıklarının cezasını çekio işyerinde kötü biyere sürüldü dayanamadı istifa etti şimdi aylak aylak gezio

Derdini bulmuş işte Allah büyük kurtulduğunu sevin canım inşallah bir gün musmutlu bir evliliğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…