- 7 Eylül 2017
- 65
- 10
- 86
- 34
- Konu Sahibi belma_belma05
-
Sizin için önemsiz basit olabilir ama benim için önemliydi çok şey yaşamamış olabiliriz buna geçmişteki acıların birikimi diyebiliriz benim gibi olan insanlar en ufak bi olumsuzluğy kaldıramazlar çok kolay yorum yapıo insanlarnasıl reklam oldunuz? kendince konuşmuş ve olmamış yani ben anlamıyorum sanki gelinlik giydirdi de nikahta terketti.
Başka erkek mi yok derken? Ben erkek delisi değilim sadece kalbimin sesini dinledim ve beklentim olmadan sevdim kötü de olsa. Herkese bu hisleri besleyemiyorum malesef insanın hayalinde biri vardır onu bulduğuna inanır onu çok sevmesi için yıllarca çıkmasına gerek yok. Konuşurken birşeyi çeker insanı işte aradığım sensin dersin günümüzde insanlar aşkı hafife aldığı için şu anda beni kimse anlamıyorbaşka erkekmi yok dramatize etmeyin bu kadar arkadaş aracılığyla konuşmuzsunuz yüzyüze bile gelip duygular açığa cıkmamış anlatımınıza göre
Herkese gidip benimle evlenmek istediğini anlatmış konuşma kayıtlarını bile gösterdi arkadaşım beni rezil etmeye ne hakkı vardı madem istemiyodu yapamcğı şeyleri neden reklam edio sen daha bi kızla sevgili olmadan gidip herkese ben bu kızla evlenirim der misin
aşkı hafife almam her görüştüğüm insana aşık olmam siyasi görüşü düşünceleri hayat kalitesi benim için önemlidir oratk düşünceler ve beğeniler aşkı dahada güzel yapar benim kanım siz oratk düşünce hatta mezhep farkı gözetmeneze rağmen aşık olduğunuz felan iddda ediosunuz burada ayrılan evlliliği biten insanlar ne yapmalı siz daha hiç bişey yaşamadan bu duruma geldiyseniz bana göre çok saçma düşüncelerinizBaşka erkek mi yok derken? Ben erkek delisi değilim sadece kalbimin sesini dinledim ve beklentim olmadan sevdim kötü de olsa. Herkese bu hisleri besleyemiyorum malesef insanın hayalinde biri vardır onu bulduğuna inanır onu çok sevmesi için yıllarca çıkmasına gerek yok. Konuşurken birşeyi çeker insanı işte aradığım sensin dersin günümüzde insanlar aşkı hafife aldığı için şu anda beni kimse anlamıyor
bence aynı mezhebe dahil olduğunuz birini bulun bundan sonra böyle sorunlarınızda olmazBaşka erkek mi yok derken? Ben erkek delisi değilim sadece kalbimin sesini dinledim ve beklentim olmadan sevdim kötü de olsa. Herkese bu hisleri besleyemiyorum malesef insanın hayalinde biri vardır onu bulduğuna inanır onu çok sevmesi için yıllarca çıkmasına gerek yok. Konuşurken birşeyi çeker insanı işte aradığım sensin dersin günümüzde insanlar aşkı hafife aldığı için şu anda beni kimse anlamıyor
Beni bu olaylar olmadan önce yeterince tanıyordu arkadaştık ilk defa tanışmıyoruz hergün konuşan fikir paylaşan insanlardır birbirimizegidip sizinle evlenmek istediği anlatması sizi neden rezil ediyor ki.. Bence şuan depresyona girerek, bitmiş bir olay için üzülerek daha çok rezil oluyorsunuz.
Evlenmek istemiştir. Olaylardan sonra, sizi tanıdıktan sonra biribirinize göre olmadığınıza karar vermiştir..
Bukadar kendinizi heba etmeyin.Beni bu olaylar olmadan önce yeterince tanıyordu arkadaştık ilk defa tanışmıyoruz hergün konuşan fikir paylaşan insanlardır birbirimize
Aramakla bulunacak bişey değildir aşk elinizde olmadan zıt bir insanı sevebilirsiniz buna karşı koyamazsnz aşkta mantık yoktur aşkın gözü kördür diye boşa söylenmemiş ve sadece sevdimbence aynı mezhebe dahil olduğunuz birini bulun bundan sonra böyle sorunlarınızda olmaz
Aşkta mantık var mı duygular mantıktan ağır basar başınıza gelmeden bilemezsiniz büyük konuşmayın ben konuştum ve başıma geldiaşkı hafife almam her görüştüğüm insana aşık olmam siyasi görüşü düşünceleri hayat kalitesi benim için önemlidir oratk düşünceler ve beğeniler aşkı dahada güzel yapar benim kanım siz oratk düşünce hatta mezhep farkı gözetmeneze rağmen aşık olduğunuz felan iddda ediosunuz burada ayrılan evlliliği biten insanlar ne yapmalı siz daha hiç bişey yaşamadan bu duruma geldiyseniz bana göre çok saçma düşünceleriniz
canım ben aşık olduğum adamla evliyim aşkı yaşıyorum ne olduğunu çoook iyi biliyorum sen daha karşına alıp sevdiğini söyleyememişsin o sana söylememiş bana aşk meşk sevgi deme yok bak gerckten bu gün sseni aşık olmadığına ikna etmeye çalışıcam sanırım :)))) yaşın çok küçük sanırım:))Aşkta mantık var mı duygular mantıktan ağır basar başınıza gelmeden bilemezsiniz büyük konuşmayın ben konuştum ve başıma geldi
Onu severken evlilik düşünmedim çünkü olmazdı biliodum yaşım 26 daha önce karşıma çıkan kişilere hissetmediğim duyguları hissettim değişir sandım değişseyd hayatımı ona adamayı bile hayal ettim çünkü merhametli biriydi biliyorum sonra birden değişti insanlara güvenini kaybetti acısını benden çıkardı sevmek nedir bilmiyo hiç sevilmemiş ona öğretecek bağlanmaktn korktum demiş aşık olmaktan korkmuş ve birden değişticanım ben aşık olduğum adamla evliyim aşkı yaşıyorum ne olduğunu çoook iyi biliyorum sen daha karşına alıp sevdiğini söyleyememişsin o sana söylememiş bana aşk meşk sevgi deme yok bak gerckten bu gün sseni aşık olmadığına ikna etmeye çalışıcam sanırım :)))) yaşın çok küçük sanırım:))
bak sana bir tavsiye erkekler sevidği kadını asla boş bırakmaz birazcık ilgi duysa bile bırakmaz emin ol buna adam bir yıl ortada yokmuş felan boş lafları gec yaniOnu severken evlilik düşünmedim çünkü olmazdı biliodum yaşım 26 daha önce karşıma çıkan kişilere hissetmediğim duyguları hissettim değişir sandım değişseyd hayatımı ona adamayı bile hayal ettim çünkü merhametli biriydi biliyorum sonra birden değişti insanlara güvenini kaybetti acısını benden çıkardı sevmek nedir bilmiyo hiç sevilmemiş ona öğretecek bağlanmaktn korktum demiş aşık olmaktan korkmuş ve birden değişti
Bir yıl görüşmedik ama birbirimizi gördük yabancı gibiydik çünkü o bitirmişti olmicğı için o kendi yoluna ben kendi yoluma dönmüştük tam unutmaya hayata dönmeye başlamışken peşime düşüyor önce oralı olmuyorum ilgilenmiyorum arkadaşlarının bizi barıştrma çabasını görünce onun da bu kadar istekli olduğunu görünce tekrar görüşüyoruz tamm değişti dedim yoksa neden gelsin ki dedim ama insanlar bizi birbirimize düşürdü laf taşıdılar nefret ettik birbirimizden yanlış tanıdık birbirimizi o ateist olunca iyice koptuk içindeki duygular yokoldu merhamet yok oldubak sana bir tavsiye erkekler sevidği kadını asla boş bırakmaz birazcık ilgi duysa bile bırakmaz emin ol buna adam bir yıl ortada yokmuş felan boş lafları gec yani
Daha sevgili bile olamadık ki niye üçüncü şahıslara onun dini siyasi görüşlerini anlatmışım dıye kızdı orda herkesle oturup kendini belli ediyor zaten muhabbetiyle herkes bilio onun fikirlerini bana niye kızıyor
Daha sonrasında tekrar benimle konuşmasına ne diceksiniz hiçbirşey olmamış gibi selam vermesi ve tekrar muhabbeti kesmesi şu anda beni hala arkadaşlarına anlatıyor tanımadığım bir arkadaşına benden bahsetmiş ve bu kişi bizi barıştrmak istedi olmaz dedim bu defa ne istediğini biliyor mu sizce ben kötü bişey yapmadım üstelik oturup kız kıza arkadaşımla dertleştik durumu anlattım o da ona yetiştrmş böyle bozulduE öyle düşünmesi de normal , erkekler bence en çok ciddi düşünmek istedikleri kızların hareketlerine dikkat ederler ve uygun değilse muhabbeti keserler. Ama geçmil gitmiş nasip diye bakmak lazım
Daha sonrasında tekrar benimle konuşmasına ne diceksiniz hiçbirşey olmamış gibi selam vermesi ve tekrar muhabbeti kesmesi şu anda beni hala arkadaşlarına anlatıyor tanımadığım bir arkadaşına benden bahsetmiş ve bu kişi bizi barıştrmak istedi olmaz dedim bu defa ne istediğini biliyor mu sizce ben kötü bişey yapmadım üstelik oturup kız kıza arkadaşımla dertleştik durumu anlattım o da ona yetiştrmş böyle bozuldu
Arkadaşlarının lafına inanıp sizi terk ediyorsa bence ucuz kurtulmuşsunuz, sizi tanıyamıyor mu ki başkalarının lafıyla hareket ediyor, en uzak durulması gereken tiplerden biriAynı kurumdan çalışırken tanıştık beni tanımak istediğini söyledi başta istemedim. Sonra uzun zaman arkadaş kaldık. Buluştuk öylesine. Tanıdıkça ben sevdim. İçten içe bigün arkadaş aracılığıyla duygularımı öğrendi. Öğrenince benden uzaklaştı heryerde yabancı gibi davrandı. Çünkü ayrı mezheptendik aileler uymuodu. Bunu biliodu. Benim de beklentim yoktu sadece sevdim.tam unutmaya başlamıştım bir yıl sonra tekrar peşime düştü araya arkadaşları girmiş yine buluştuk duyguları varmış konuşcaktı bekledim bekledim konuşmadı. Ortak arkadaşlar araya girdi birbirimiz hakkında olumlu olumsuz yönlerimiz ile ilgili ne yorum yaptıysak aramızda laf taşımışlar güya aramızı yapmak için yardım ediolar. Bu durum yüzünden o benden nefret etti bi kalemde sildi beni oysa evlilik bile düşünmüş benim için. Çok ilgi gösterdi umut verdi. herşey başlamadan bitti. Kötü bitti. Bir yıl oldu hala unutamıyorum olayların etkisinde kaldım. Keşke aramızdaki sorunları onlara anlatmasaydım diye diye kafayı yicem.seni istemiyorum sevemiorum dedi madem istemiyodu neden bir yıl sonra tekrar karşıma çıktı çok ilgi gösterdi sevgili gibi sahiplendi. Duygularımla oynamaya ne hakkı var hasta oldum depresyon geçirdm Kilo kaybettim oralı olmadı. Arkadaşlarınn lafyla tekmeyi bastı.
Haklısınız insan etkisinden kurtulamıyor işte zoruna gidiyor benim de öyle oldu bi tokat atıp yüzüne tükürmek isterdim hiç olmazsaArkadaşlarının lafına inanıp sizi terk ediyorsa bence ucuz kurtulmuşsunuz, sizi tanıyamıyor mu ki başkalarının lafıyla hareket ediyor, en uzak durulması gereken tiplerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?