- Konu Sahibi belma_belma05
-
Özgüveni yok hiç sevgilisi olmamış bana iki tane oldu demişti meğer platonikmiş arkadaşları söyledi
Keşke sadece mesele onu kaybetmek olsa ciddi bişey yokken arkadaşlarına beni gösterip evlenicem diyor sonra vazgeçio bi kız olarak gururum çok incindi alay konusu olduk rezil oldum acınacak duruma düşürdü beni bunlar beni hasta etti işte intikam alamadım hırsımı alamamak bu hale getirdiBu duruma anlam veremedim, kendiniz de demişsiniz, aileler uymuyor, mezhepleriniz farklı...
İnan birşeyler aranızda olup bu temel sorunlardan ayrılsanız daha da mutsuz olacaktınız.
Herşeyde bir hayır var diyerek yolunuza devam edin.
Bir erkek için değer mi bu kadar kendinizi yıpratmaya?
Sanki memlekette adam kalmadı...
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Sizin duygularınızı öğrendikten sonra uzaklaşmış ve araya 1 sene girmiş. Arkadaşlarına ciddiyim evlenmek istiyorum demiş ve siz hemen affetmişsiniz. Kusura bakmayın hata sizde zaten size değer veren seven ciddi düşünen bir insan olsaydı kendini geri çekip araya 1 seneyi sokmazdı. Evlilik düşünüyor benimle diye herşeyi sineye çeken kadınları anlamıyorum. Ciddi düşündüğünü dile getirdi diye bütün hatalardan aklandı mı? Daha sevgili olmadan öyle bir cümle kurması zaten dengesizliğini gösterir. Daha tanıyıp bir paylaşımda bulunmadan evlenmek .Aklınız mantığınız alıyor mu? Ciddiyim evlenmek istiyorum sözü ilişki başlamadan kadınlara kurulan bir tuzaktır gözümde. Sizde saf saf o düşünceye tutundunuz. Üzgünüm kendi düşen ağlamaz. O kişiyi tamamen kazıyın hayatınızdan adını bile anmayın kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu olur.Öyle bir şekilde çıktı ki karşıma niyeti ciddiydi önce oralı olmadım baktım arkadaşları çırpınıyor barıştrmak içn o istemiş bunu merhamet ettim sevindim bide kabul ettim
Mesele ortada bişey yokken evlenrim diye millete yaygara yapması ne hakkı var adımı çıkarmaya benim için iyi kalpli merhametli biriydi o değişti sandım karşıma çıkınca tekrar duygularıma yenik düştüm aşırı duygusal biriyim çünkü gururum incindi ona üzülüyorumKaç yaşındasın bilmiyorum. Sizin duygularınızı öğrendikten sonra uzaklaşmış ve araya 1 sene girmiş. Arkadaşlarına ciddiyim evlenmek istiyorum demiş ve siz hemen affetmişsiniz. Kusura bakmayın hata sizde zaten size değer veren seven ciddi düşünen bir insan olsaydı kendini geri çekip araya 1 seneyi sokmazdı. Evlilik düşünüyor benimle diye herşeyi sineye çeken kadınları anlamıyorum. Ciddi düşündüğünü dile getirdi diye bütün hatalardan aklandı mı? Daha sevgili olmadan öyle bir cümle kurması zaten dengesizliğini gösterir. Daha tanıyıp bir paylaşımda bulunmadan evlenmek .Aklınız mantığınız alıyor mu? Ciddiyim evlenmek istiyorum sözü ilişki başlamadan kadınlara kurulan bir tuzaktır gözümde. Sizde saf saf o düşünceye tutundunuz. Üzgünüm kendi düşen ağlamaz. O kişiyi tamamen kazıyın hayatınızdan adını bile anmayın kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu olur.
Evlilik isteğini dile getirince adınız çıkmıyor hanımefendi. Sizin ona karşı zaafınızı evlenmeyi düşünüyorum şeklinde kullanmış karşıdaki kişi sizde bunu yemişsiniz. Suç sizin. Ne evlenmesi kendini geri çekip beni 1 sene sonra arayan insanla ne birlikteliği düşüneceğim yüzüne bakmam deseydiniz bunlar başınıza gelmezdi. Zaten ciddi olan erkek araya arkadaşlarını sokmaz. Gelir paşa paşa özürdiler açıklamasını yapar ciddiyetini kendi dile getirir. Üzgünüm sizin zaafınız yüzünden böyle olmuş. Evet gururun incinmiş ikinci defa reddedilerek bu da size ders olsun. Ciddiyet zamanla olur. İnsanların evlilik istemesi düşüncesi olması başka birşey bunu hayatının merkezine koyması ayrı bişey. Böyle bir insana karşı sevgi nefret adı ne olursa olsun bir duygu hissetmeyin ve önünüze bakın. Gururunuzu inciten o fakat onu bu kadar yücelterek kendinize zarar veren sizsiniz. Azıcık güçlü olun önce ben diyin. O kişi hayatınızda olmadan da pekala mutlu olabilirsiniz.Mesele ortada bişey yokken evlenrim diye millete yaygara yapması ne hakkı var adımı çıkarmaya benim için iyi kalpli merhametli biriydi o değişti sandım karşıma çıkınca tekrar duygularıma yenik düştüm aşırı duygusal biriyim çünkü gururum incindi ona üzülüyorum
Millete benmle evlnmk istediğini söyleyip vazgeçio reklam oluyorum sanki onun peşinden koşuyorum ve o istemio imajı verdi çevreye ne duruma düşürdü beni buna hakkı yoktu bu durum beni hasta etmeye yeter acıdım ona acıdğm için sevdim ama acınacak biri değilmişarkadaş olarak görüşmüşsünüz yanlışmı anladım arkadaşlar aracılığı ile laf göndermişiniz birbirnize bu kadar deprosyona gerek yok durumunuzda
Ben hırsımı alamadım ona üzülüyorum beni reklam edip geri çekilmesi kaldırmadığımbi erkek yüzünden bu kadar dibi görmeyi ben anlamıyorum. kimsenin bu kadar güçsüz olmaya hakkı yok.
milet anlaşamayıp boşanıo siz en başında anlaşmamışsınız yani o öyle görmüş diyelim sizde bu kadar üzmeyin boşaMillete benmle evlnmk istediğini söyleyip vazgeçio reklam oluyorum sanki onun peşinden koşuyorum ve o istemio imajı verdi çevreye ne duruma düşürdü beni buna hakkı yoktu bu durum beni hasta etmeye yeter acıdım ona acıdğm için sevdim ama acınacak biri değilmiş
Tekmeyi basma lafı arkadaşlarının tabiriydi bana seninle dalga geçti umut verdi ve tekmeyi bastı dediler işte hakkımda bunlar söyleniyor ve ben çok sinirliyim içten içe yaşadığım temiz Duygularım başkaları yüzünden kirlendi o anlatmasaydı bunlar olmazdıTekme yi bastı lafı nasıl iğrenç bir laf. Olmamıştır bitmiştir nedir bu dibe vurma anlamadım.
Ben hırsımı alamadım ona üzülüyorum beni reklam edip geri çekilmesi kaldırmadığım
Çalıştığım kurumda herkese beni anlatması nedir peki benim iznimi almış mı amaç nenasıl reklam oldunuz? kendince konuşmuş ve olmamış yani ben anlamıyorum sanki gelinlik giydirdi de nikahta terketti.
Çalıştığım kurumda herkese beni anlatması nedir peki benim iznimi almış mı amaç ne
Bugüne kadar karşıma çıkan kişilerde benzer şeyler yaşadım doldum artık en ufak bşeyi kaldıramıyorım bi Karabulut var sanki üzerimdeaynen kendine gel yaa dik dur keyfi bilir sanki ona kaldın topla kenini topla pişman et ...hayatını güzel yaşayarak pişman et.....yavrum bak millet neler yaşıyor son kez kendine gel diyorum :) aeo
Eğer geçmişte bi insan acılar çekmişse küçüklüğünden beri sizin bu kadarcık diye nitelendirdiğinz bi olay bile o insanı derinden etkilemeye yeter o yüzden karşınızdaki insanı suçlamadan önce nedenlerini psikolojisini bi düşünün ona göre yorumlayın lütfenBu kadarcik olayda bu denli yıkılmaniz beni sasirtti dogrusu. Burda millet kac yillik kocasiyla neler yasiyo ayriliyoda dimdik yola devam ediyo. Bence isinizi degistirmediysejiz degistirin. Arkadas cevrenizi degistirin bu nr boyle herkes bi isguzar olmus. Yani her hayatimiza giren erkekte bizi yerden kaziyacaklarsa hayati zor yasariz. Su an bende birini unutma yoluna girdim. Yani hayatimda surukleyebilirdim ama hastalikli bir iliski olurdu. Ben hayatimi egitimimi kariyerimi sectim vede mutluyum. Inaniyorum karsima guzel saglikli bir iliski cikacak. Yani cikmazsada dunyanin sonu degil. Cunku benim bir hayat amacim var. Sizde bir amaca tutunun. Bu nedir boyle yıkıldım kalkamiyorum modu. Adamin belki umrunda bile degil ama siz kendinizi paraladiginizla kaliyorsunuz. Yani gercekleri gorun lutfen kendinize gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?