- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
artık kendimi tükenmiş hissediyorum.
3.5 yılne kadar sürmüştü ilişki?
Evet zaten öyle gerçekten sevseydi bi yolunu bulur benimle olurduGerçekten sevmiş olsaydı ailesini bir şekilde ikna eder seninle evlenirdi
Sende toparlanmaya çalış hayatına bak
Ailesi yüzünden ayrıldıysa iyi ki şimdi ayrılmış evlenseydiniz de ana kuzusu olurdu boşver
Kurtuldum diye düşünün hep.artık kendimi tükenmiş hissediyorum.
Bilmiyorum belkide ilerisinde daha mutsuz olucaktım. O olsun diye çok zorladım çünkü illede o dedim ama o benden ayrıldı ve gidiş o gidişKurtuldum diye düşünün hep.
Takip etmeyi bıraktım artık beynimin içi çok dolu gerçekten artık tükendiğimi hissediyorumSizi sevmeyen, istemeyen biri için çok fazla üzülüyorsunuz, kendi önünüze bakın.
Takip etmeyi de bırakın bence yoksa unutmanız uzun sürer.
Geçecek emin olun.Bilmiyorum belkide ilerisinde daha mutsuz olucaktım. O olsun diye çok zorladım çünkü illede o dedim ama o benden ayrıldı ve gidiş o gidiş
Ben 10 yıla yakin bı ilişkim oldu yalanını yakaladım aldattı herşey oldu başkasıyla birlikteliği bile oldu ona rağmen kabul etti ne yaptıysa kabul ettim en son baktım olmuyor bıraktım nişanlandım evlendim bebeğimi bekliyorm ama unuttunmu desen dediğin gibi düştüğün zaman aklına geliyor çaresiz kaldığın anda bekliyorsun evet hak etmiyorlar ama gönül söz dinlemiyor ama emin ol iyiki olmamış diyorum bazen mutlu edeceğini sanmıyorumMerhabalar. Bu platform iyiki var.
3ay önce sevgilimden ayrıldım konumda vardı burda zaten.
Ben bu kişiyi hala unutamıyorum sürekli aklım onda ve ağlıyorum. Arkadaşlarıma derdimi açtığımda bana dedikleri tek şey “amaaan çocuk tipsizdi şu tipsiz için mi ağlıyorsun “ mesele tip değilki. Ben onu sevdim kimse anlamıyor. Ona çok emek verdim ve bugün örnek veriyorum direksiyon sınavından kaldım ve ağlaya ağlaya eve gittim sorun direksiyon sınavından kalmam değildi her sorunumda, her düştüğümde ona sarılmaya alışmışım onla dertleşmeye Yokluğunu çok hissediyorum dayanamıyorum. Ailesi istemiyor diye ayrılmıştı benden, burda bikaç kişi başkasını mı buldu diye yazdı uzunca süre takip ettim fake hesaptan vs. Kimse yok gibi duruyor gerçekten ailesi için ve İstanbul da yaşamak istemediği için ayrılmış. Burdaki işinden istifa etmiş, ama en son bi fotoğraf attı ve istanbulda arkadaşlarıyla cafede. Tahminim eşyalaeını felan almaya geldi. Ama yani sindiremiyorum onun mutlu olması içime oturuyor, iyi değilim her an aklımda. Okadar ağır şeyler yaşattı bana ama sevgimden gram eksilmedi. Çok kötüyüm, namaz kılarak ayakta kalmaya çalışıyorum sadece öyle ferahlıyorum biraz sonra yine aynı. Zaten istanbulda oldugunu görünce dün sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan. Ben onu çok özlediğimi hissederken o kafasında bitirmiş, özlemiyor istemiyor. Yani gerçekten ilk defs böyle bir aşk acısı çekiyorum. Çok kötüyüm, çok sevdim ben onu hala seviyorum başka kimseyle görüşmek istemiyorum, dış görünüş olarak genelde etrafımdakiler çok beğenir beni. Onunla sevgili oldugumda herkes tepki vermişti tipsiz diye bense hep ama kalbi güzel diyodum yanılmısım. Beni okadar çaresiz bıraktıki. Bilmiyorum unutamıyorum böyle olan varmıydı benim gibi.. İçim ne zaman soğur bilmiyorum hiç bitmicekmiş gibi.. yokluğuna alışamıyorum günlük hayatta ufak bi olumsuz bişeyde hep sitem ediyorum beni bu sorunlarla tek bıraktın diye. Biz onunla iyi anlaşıyorduk ne oldudu buralara geldik neden bukadar annesinin etkisinde kaldı bilmiyorum ama canım çok yanıyor. Artık ağlayıp ağlayıp rahatlamayı kendime alışkanlık edindim. Ayrıldıgımızdan beri gerçekten ağlamadıgım gün yok, bişey diyin lütfen aranızda böyle birini çok zor unutan oldumu
3.5 yıl
Bende olmuştu çok eskiden
Onsuz yaşayamam sanmıştım
Annesi o kız buralarda yaşayamaz oğlum boşuna oyalama demişti (ben izmirdeyim o iç anadoluda)
Ayrıldı ama ara ara da yazdı bana
Bende gurur yaptım cevap vermedim hiç ona
Geceler boyu ağladım hatta annem o halimi gördü o da benle ağladı
Ne kadar aptalmışım
Bi erkek için kendimi üzmeyi geçtim annemi üzdüm dolaylı yoldan
Tabi o zamanlar 18dim
Hayat durmuş gibi gelmişti
Max 2 ay sonra falan ona karşı hislerim azaldı
Onu düşünmemezlik yapmadım
Düşündüm olmayacağına kendimi inandırdım
Gözlerimi kapattım evlendiğimizi düşündüm
Beni üzdüğünü
Annesinin lafına gidip beni hiçe saydığını
Bilmediğim bi şehirde ailemden uzak üzgün olduğumu
Böyle şeyler düşünüp kendimi soğuttum
Zamanla unuttum
Aylar sonra bana ulaştı dünya bi yana sen bi yana yazmıştı cevap bile vermedim
Yazsın diye telefonun başında beklediğim adamın mesajı beni etkilemedi bile
Sadece egom okşandı o kadar
Geriye dönüp baktığımda üzüldüğüm tek şey gecelerimi günlerimi kalbimi çok fazla yordum üzülüp
Geçiyor buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Yaşa ve gör
Akışına bırakıp
Elbet unutacaksın, ama bunu kolaylaştırman için öncelikle stolklamayı bırakmalısın, asla yapmaman gereken şey stolk. Kendine yeni meşgaleler bulmaya çalış, hobi edin kişisel gelişim kitapları oku, namaz kılmaya devammet esma çalışmaları da yapabilirsin. Elbet geçicek üzülme olmadıysa bazı şeyler vardır senin göremediğin bir hayır.Merhabalar. Bu platform iyiki var.
3ay önce sevgilimden ayrıldım konumda vardı burda zaten.
Ben bu kişiyi hala unutamıyorum sürekli aklım onda ve ağlıyorum. Arkadaşlarıma derdimi açtığımda bana dedikleri tek şey “amaaan çocuk tipsizdi şu tipsiz için mi ağlıyorsun “ mesele tip değilki. Ben onu sevdim kimse anlamıyor. Ona çok emek verdim ve bugün örnek veriyorum direksiyon sınavından kaldım ve ağlaya ağlaya eve gittim sorun direksiyon sınavından kalmam değildi her sorunumda, her düştüğümde ona sarılmaya alışmışım onla dertleşmeye Yokluğunu çok hissediyorum dayanamıyorum. Ailesi istemiyor diye ayrılmıştı benden, burda bikaç kişi başkasını mı buldu diye yazdı uzunca süre takip ettim fake hesaptan vs. Kimse yok gibi duruyor gerçekten ailesi için ve İstanbul da yaşamak istemediği için ayrılmış. Burdaki işinden istifa etmiş, ama en son bi fotoğraf attı ve istanbulda arkadaşlarıyla cafede. Tahminim eşyalaeını felan almaya geldi. Ama yani sindiremiyorum onun mutlu olması içime oturuyor, iyi değilim her an aklımda. Okadar ağır şeyler yaşattı bana ama sevgimden gram eksilmedi. Çok kötüyüm, namaz kılarak ayakta kalmaya çalışıyorum sadece öyle ferahlıyorum biraz sonra yine aynı. Zaten istanbulda oldugunu görünce dün sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan. Ben onu çok özlediğimi hissederken o kafasında bitirmiş, özlemiyor istemiyor. Yani gerçekten ilk defs böyle bir aşk acısı çekiyorum. Çok kötüyüm, çok sevdim ben onu hala seviyorum başka kimseyle görüşmek istemiyorum, dış görünüş olarak genelde etrafımdakiler çok beğenir beni. Onunla sevgili oldugumda herkes tepki vermişti tipsiz diye bense hep ama kalbi güzel diyodum yanılmısım. Beni okadar çaresiz bıraktıki. Bilmiyorum unutamıyorum böyle olan varmıydı benim gibi.. İçim ne zaman soğur bilmiyorum hiç bitmicekmiş gibi.. yokluğuna alışamıyorum günlük hayatta ufak bi olumsuz bişeyde hep sitem ediyorum beni bu sorunlarla tek bıraktın diye. Biz onunla iyi anlaşıyorduk ne oldudu buralara geldik neden bukadar annesinin etkisinde kaldı bilmiyorum ama canım çok yanıyor. Artık ağlayıp ağlayıp rahatlamayı kendime alışkanlık edindim. Ayrıldıgımızdan beri gerçekten ağlamadıgım gün yok, bişey diyin lütfen aranızda böyle birini çok zor unutan oldumu
İnşallah. Gün gelsin iyiki terketmiş diyim çünkü ayrıldıktan sonra gördümki kafamda tasarladıgım kişiye aşık olmuşum o hiç bunu haketmemişElbet unutacaksın, ama bunu kolaylaştırman için öncelikle stolklamayı bırakmalısın, asla yapmaman gereken şey stolk. Kendine yeni meşgaleler bulmaya çalış, hobi edin kişisel gelişim kitapları oku, namaz kılmaya devammet esma çalışmaları da yapabilirsin. Elbet geçicek üzülme olmadıysa bazı şeyler vardır senin göremediğin bir hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?