- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi cherrylady26
-
sizinle bir konunuzda konuşnuştuk eski sevgilisiyle dalga geçen mesajları size okutan,sizinle beraber kıza gülen biri sizede gün gelir aynısını yapar demiştim bana kızmıştınız.
ama üzüldüm
umarım çabuk atlatırsınız
zamandan başka care yok unutmak için
başkasını seviyorsanız niye şuan sevgiliniz varaynı kişi değil.şuan benimde onunda hayatında biri var.. ama aklıma düştü sebepsiz kalbim yanıyor anlamıyorum kendimi
başkasını seviyorsanız niye şuan sevgiliniz var
onada yazık
ne öneri versem bilemedim
sevgilisi varmış yinede diğerini seviyormuşÇok uzun zaman olupta unutamama sebebi bence senin başka birini bulamamış olman yüzünden.
Etkisinden çıkamadığın o kadar belli ki dizininUnutamıyorum isimli bir dizi müziği :)
Yorum yapmıyorum o zaman ben buna.sevgilisi varmış yinede diğerini seviyormuş
sevgilisi varmış yinede diğerini seviyormuş
Ben bana yanlış yapandan, ya da ne biliyim böyle anında hayatına devam edebilen birinden anında soğuyabildiğim için hiç yaşamadım bu durumu.
Çözümü kendinizi birinci sıraya koymaktan, kendinize en üst değeri vermekten geçiyor.
Belki beni anlatıyordurEtkisinden çıkamadığın o kadar belli ki dizinin
avatarı ve Eyşan notunu görmüyoruz kiiBelki beni anlatıyordurkim unutamıyorum diye konu açmışsa hep aklıma bu müzik geliyor ben ne yapayım
selam herkese,
onun hayatında başka biri olduğunu bildiğiniz halde eski sevgilisini unutamayan varmı ?
ya da üstesinden nasıl geldiniz bunun ? bizim ayrılalı çok uzun zaman olmasına ragmen birden aklıma girdi..nasıl unutmam gerek ne yapmam gerek hiç bilmiyorum.
Selam cherryladyy
Ne kadar oldu ayırılalı ve neden ayrılmıştınız?
Bence böyle hatırlamalar dönemsel şeyler diye düşünüyorum ben umarım karşına sevebileceğin biri çıkar sevgiler
astrologlara artık çok inanıyorum ya.
şu anda bir gezegenin geri gidişi söz konusu.
bu da eskilere olan özlem ve geri dönüşlere sebep olabiliyormuş insanlarda.=D
sizinki de kesinlikle dönemsel bir şey.=) belli.
şu anki ilişkinizde eksiklik hissediyor olabilirsiniz. belki de ondan geçmişe özlem oldu.
bazı aşklar yarım kalmak zorunda.
kendinize haksızlık etmeyin bence geçmişe saplanarak.
önünüze bakın. bu sizin elinizde. isterseniz odak noktanızı değiştirebilirsiniz.
biraz çabalayın. olmayacak şeyleri bırakıp elinizde olana sarılın eğer mantığınıza ve kalbinize uyuyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?