unuttu galiba

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
kızlar bugun sevgilimle yildonumumuz dun izinliydi goruştuk bugun calisiyor hic bisey yapmadi dun yapar diye dusundum bugunde bîsey yok bozulmaya basladim

erkekler tarihler konusunda bizler kadar dikkatli değil, sen hatırlatsaydın madem onun unuttuğunu düşüyorsan.

erkekler tarihler konusunda bizler kadar dikkatli değil, sen hatırlatsaydın madem onun unuttuğunu düşüyorsan.

ya aslında o benden daha dikkatlidir bende bilerek hatırlatmadım eğer özel bir şey yapacaksa şaşırmak istedim açıkçası hatırlatıpta zorla bir şey yaptırmak istemedim geçmişte hep birlikte karar verirdik ne yapacağımıza unuttu mu diye düşünüyorum aslında unutmaz ama

Erkekler bizim.kadar hassas degiller.benim ki sevgililer günümü kutlamadi ben kutladm çok ezildi çok üzüldü.bende tepetaklak oldum kutlamayisina.çok uzuldm.küstüm filan. Ama saçma çok saçma .sevip sevmediğini bununlami olcucez boşver git kutla sen oda mahcup olur ezilir belki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

şaşırdım biraz çünkü her zaman birşeyler yapardık bugun geçsin ben de bir şey yaparım

kızlar bugun sevgilimle yildonumumuz dun izinliydi goruştuk bugun calisiyor hic bisey yapmadi dun yapar diye dusundum bugunde bîsey yok bozulmaya basladim

erkekler böyle detayları düşünmeyebilirler unutabilirler biz kadınlarda biraz anlayışlı olmalıyız... amaan benimki hep unuttu ben hatırlattım "aşkım bugün bişey unutmadın m" ya da 1 hafta öncesinden hatırlatırım "haftaya ne var, haftaya napıcaz, hftaya şu gün 1 senemiz doluyor (ya da kaç sene ise artık" ....,

yani hatırlatan sen olmalıydın canım boşwer unutsun...

şöyle yapabilirsin sen unuttun ama ben unutmadım diyerek hediyesini ver sonra da o sana alır.....

bu tür ayrıntılara takılmayın canım fazla hep erkeklerden beklemeyin yazık oluyor bu erkeklere yaw......

haha vallahi doğru aslında masal ama bizde onun unutmasına tarih yazmamıştı bir kaç ay önce bi konudan konuşuyorduk sonra bak 26 mart yıldönümümüz unuttun mu yoksa diyen adam yani bügün kaç kere takvime baktım ben mi karıştırıyorum acaba diye

Bundan yıllar önce üniversitede bir sevgilim vardı. 3 yıl falan çıktık. Öyle çok çiçek alan biri değildi. Ben de işte erkekler böyle falan derdim. Sonra ayrıldık. Duydum ki benden sonraki sevgilisine ne çiçekler ne süprizler. Yani yok erkekler bizim gibi değil aman yok erkekler odun öküz değil arkadaşlar. İstediler mi öyle bir yapıyorlar ki? O süpriz planlayamayan beyinleri istediler mi öyle bir çalışıyor ki. Başka bir sürü örneğini çevremdeki diğer erkeklerde de gördüm. Siz de görmüşsünüzdür. İlkine türlü eziyet ettikten sonra ikinci hanımına prensesler gibi davranıp bütün akrabaları şaşırtan azgın tekeler mi dersin neler neler.

Konu sahibi arkadaşım. O bir şey yapmazsa sen yap. Utansın. Ama çok da dırdır etme. Bazen buruk bir bakış daha yaralayıcı olabilir.

Henüz gün bitmedi ve en güzel süprizler akşam olur hediyeleşmeler falanYapmazsa da gece 12 de mesaj atarsınız günün önemi buydu şeklinde kırdığını farkeder erkekler bizim kadar detay ince düşünemiyorlar maalesef ya arada bizim hatırlatmamız gerek ya da unutmasın diye sürekli tekrarlamamız kırılırsanızda haklısınız insanın en önemli günlerinden biridir yani

unutmuş demekki yazık boşwer sen ver hediyesini yinede =))

amaan ömür biteeer kaıdnların günü bitmeeeezzzz

yok tanışma yıldönümü, yok evlenme yıldönümü, yok doğmgünü, yok yılbaşı, yok aybaşı, yok hamileyim hesiyesi, yok doğum yaptım hediyesi, yok anneler günü hediyesi, yok, sevgililer günü hediyesi ........ aaa yazarken ben bile yoruldum wallaa erkekler nasıl aklında tutsun dimi ama

:) haha bir tek doğum günü evlilik yıl dönümü tanışam hatırlasa yeter :)

evet canım hatırlatmak bana göre değil ne diye hatırlayayım anlamışta değilim unuttuğuna şaşırıyorum yaa valla :) akşamda babam eve gelir evden çıkmam filan

:) haha bir tek doğum günü evlilik yıl dönümü tanışam hatırlasa yeter :)

bak zaten 6 yıldır berabersiniz... hatırlatmak ona zorla hediye aldırmak anlamına gelmiyor canım... bak bizde 4 yıldır beraberiz 4. yılımızda hediyeleşmedik hiç....

bak zaten 6 yıldır berabersiniz... hatırlatmak ona zorla hediye aldırmak anlamına gelmiyor canım... bak bizde 4 yıldır beraberiz 4. yılımızda hediyeleşmedik hiç....

aslında tamda onun için hatırlatmamış değilim canım ya ona o kadar çok güveniyorumki unutacağını asla düşünmüyorum bana sürpriz yaparsa şaşırayım heyecanlanayım iyi olur diye düşündüm yanılmışım sanırım :))) ayrıca evet hediyeleşmeye hiç gerek yok zaten durduk yere hediye alıyor 2 hafta önce fondöten aldı bana

evet canım hatırlatmak bana göre değil ne diye hatırlayayım anlamışta değilim unuttuğuna şaşırıyorum yaa valla :) akşamda babam eve gelir evden çıkmam filan

Bence akşama süpriz yapacak gör bak en kötü dalgınlığına mı geldi acaba işlerimi yoğun sıkıntılı stresli bir zamandan mı geçiyor bazen insan günleri unutabiliyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…