unuttu galiba

Bence akşama süpriz yapacak gör bak en kötü dalgınlığına mı geldi acaba işlerimi yoğun sıkıntılı stresli bir zamandan mı geçiyor bazen insan günleri unutabiliyor:44:

geçen haftalarda çok yoğun çalışıyordu ayın başında işten ayrılacak mayısın başında askere gidiyor canım belkide daldı bilmiyorumki merak ettim bende neden böyle oldu diye

eee tamam almış zaten hediyesini iştee onu almayanlarda war =)))

walla yeri geliyor dışarda gezerken bişey beğeniyorum aşkım bana şunu alır mısın diyorum alıyor hahah

zaten artık normalde hediye almadığı için bende arada bir aldırıyorum olsun o kadarcıktaa

Unutmuş olabilir çok kötü bir durum değil aslında.
Hatırlasa güzel olurmuş da yorgun olabilir, aklından çıkmış olabilir.
Ben hoş karşılarım ama sevgili aşamasında olsaydım beklerdim sanırım.
bu günün sonuna kadar bekle bakalım.

doğru vallahi fondöteni duyunca şaşırdım :)) kaç adam fondöten hediye alır diye düşündüm yaa

Bi'şey anlatıyım da halinize şükredin

Sevgilimle ilk birinci yıl dolacak falan ben bekliyorum ki ogün hani normal günlerden farklı bi'şey olur. Kafamda senaryolar. Ders bitti beni bırakıyo yolda bana dedi ki "bitanem şu gün benim odayı temizleyelim mi ya" (öğrenci evi) ve işin kötüsü çok ciddiydi

Biz ogün cidden odayı temizledik beraber. Mesela ikinci yılda da bi'şey yapmadık. Sene dolduğunda hediyeleşmek saçma geliyo bana zorunluluk gibi sanki.
Ogün temizlik yaptığımız gün hiç bozulmadığımı farkettim çünkü normaldeki ilgisi, özeni, sevgisi ogüne canımı sıkmamı engelledi. Gayette gülerek, zevk alarak odada diz çöküp yer sildik

Bi'tek doğum günümü unutursa üzülürüm çünkü doğumgünleri benim için çok özel. Hediyeye gelince yıldönümü falan hikaye normalde zaten beğendiğimizi alıyoruz birbirimize. Tabii evlenince de böyle düşünür müyüm bilemedim şimdi

Bence canını sıkma boştan yere, normaldeki tavrı,ilgisi yerindeyse gününü zehir etme. Yine bi'söylersin kırıldığını tabii

şimdi mesaj yazmış senin birşeyin var dio aslında ben herzaamnki gibi konuşuyorum ama :) unuttu ise nasıl tepki verilmeli diye düşünüyorum şimdiye kadar hiç yaşamadım böyle birşey

ay canım yaa senin yerinde olsam bende aynen öyle yapardım şuanda üzülmüyorum merak ediyorum şimdiye kadar yapan adam niye bir şey yapmadı diye :) dün çok güzel zaman geçirdik harika bi yemek yedik hatta bu kadar para harcama yemeğe filan dedim kızdı bana kimle parayı yiyim ipekyolda ki kızlarla mı yoksa watsoonsakilerle mi tabi seninle yicem dedi güldük filan:)

tanışma yıldönümünün kutlanması başlıbaşına gereksiz bi olay zaten
evlilik yıldönümü olur,doğum günü olurda neyse
neden bunlara takılıyorsunuz
gerçekten üzülecek şeyler değil ya :)
benim eşimde birer kez evlilik yıldönümünü ve doğumgünümü unuttu
sitemde bulundum ama hayatımın olmazsa olmazı değil
bi kerede ben unuttum yıldönümünü :)

Bak dün çok güzel geçmiş bu daha önemli aslında:)
Sormuş ya bi'şey mi oldu diye takvime baktın mı bugün hiç de ya da bugün ayı kaçı de gülümse
İki tip erkek var baştan bu günleri önemseyip ilişki ilerleyince her günün önemli olduğunu bugünün formalite olduğunu düşünenler ve baştan beri önemsemeyenler

Günlere takılmayın boşver

Hiç bir ilişkimde bu yıldönümlerine,sevgililer gününe vs hic ama hic önem vermedim.
Ama şuan ki ilişkimde inanılmaz özel günlere düşkünüm
Beklerim yani yıldönümünde birsey yapmasını mutlaka..

Mesela sevgililer gününde bulustuk ''Askım bana sacma geliyor yaa birşey almadım kızdın mı?'' dedi ben şok
Ama tabi ki belli etmemeye calıssamda alttan alttan laf vurdum o aksam Dışarıdaydık zaten benimde hediyem yanımdaydı oturduğumuz yerde verdim eline ''Sevgililer günün kutlu olsun'' dedim

Utanırmış gibi yaptı sonra eve geldik ''Ya sen beni hic mi tanımadın'' diyip cıkarıp hediyesini verdi

Gercekten unutsa,kutlamasa ne bileyim cok bozulurum ben

Güzel arkadaşım sizin de 6 yıl olmuş ama. Biz bu sene sevgililler gününde birbirimize yollayacağımız şeyleri birlikte seçtik yolladık.

bende sevgililer günü benzeri günleri gereksiz buluyorum yaa :) aslında üzülmedim merak içindeyim neden unuttu diye:2:

seninkide bayaaa komik olmuş değişik

geçtiğimiz 14 şubat için nişanlım dediki hediye istiyor musun bu 14 şubatta dedi bende gerek yok salla bende sana almam daha iyi uğraşamm dedim

sonra da dedimkiii nişanlılık dönem,imizde bunu es geçiyorum ama ewlendiğimiz ilk yılında isterim doğmgnü, sewgililer günü, yıldönümü hediyesi dedim

bende sevgililer günü benzeri günleri gereksiz buluyorum yaa :) aslında üzülmedim merak içindeyim neden unuttu diye:2:

evet sevgililer günüde başlı başına saçmalık zaten :)
benzeri günler derkne hangi günleri kastettiniz?

ay masal alemsin yaaa bence sevgililer günü çok gereksiz o gün isteme bari

evet sevgililer günüde başlı başına saçmalık zaten :)
benzeri günler derkne hangi günleri kastettiniz?

sevgililer günü kadınlar günüde öyle bence tanışma da saçma bence biz bilmiyoruz bile tanışma gününü :)

Allah Allah biz hep gün belirleriz. Yıldönümlerimizde mutlaka bir işimiz oluyodur bir şey çıkacaktır. Her yıl bir ay önceden konuşmaya başlarız. Hatta 7. yılımızı kutlicaz bir ay sonra. Ne yapsak diye düşünmeye başladık. Muhtemelen o gün olmayacak. Mayıs gibi 2-3 günlüğüne bir yerlere kaçalım diyoruz. E malum konuştuğumuz için de ikimiz de o gün hediyelerimizi vericez. Evlenmeden önce de hep böyleydi. Mutlaka konuşurduk o gün sınavımız var mı, önemli dersimiz, önemli işimiz var mı diye. hiç sinsi sinsi beklemedim. Bende mi suç acaba bilmiyorum. O günler günü belli olduğu için sürpriz sıfatına girmiyor benim için. Sürpriz bilmediğim zamanlarda yapıldı mı kıymetli. Mesela şu an yurtdışında yarın atlayıp yanıma gelse daha ne isteyeyim. Ya da uçak bileti yollasa bana mesela. Sürpriz budur benim için. Sevgililer günü es geçiyoruz. Doğum günlerinde birbirimizin pahada ağır ihtiyaçlarını veya almak isteyip ertelediğimiz aklımızda olan şeyleri alırız. Ne biliyim böyle beklentilere girmek bana göre değil pek. Ama ille istiyorsan ve senin için önemliyse bunu söylemen lazım..

Stres içerisinde bence unutmuşsa da dünyayı dar etme insanlık hali kırıldığını belirtirsin üzme tatlı canını askere gidecek hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…