Bence akşama süpriz yapacak gör baken kötü dalgınlığına mı geldi acaba işlerimi yoğun sıkıntılı stresli bir zamandan mı geçiyor bazen insan günleri unutabiliyor:44:
aslında tamda onun için hatırlatmamış değilim canım ya ona o kadar çok güveniyorumki unutacağını asla düşünmüyorumbana sürpriz yaparsa şaşırayım heyecanlanayım iyi olur diye düşündüm yanılmışım sanırım :))) ayrıca evet hediyeleşmeye hiç gerek yok zaten durduk yere hediye alıyor 2 hafta önce fondöten aldı bana
eee tamam almış zaten hediyesini iştee onu almayanlarda war =)))
walla yeri geliyor dışarda gezerken bişey beğeniyorum aşkım bana şunu alır mısın diyorum alıyor hahah
zaten artık normalde hediye almadığı için bende arada bir aldırıyorum olsun o kadarcıktaa
Unutmuş olabilir çok kötü bir durum değil aslında.
Hatırlasa güzel olurmuş da yorgun olabilir, aklından çıkmış olabilir.
Ben hoş karşılarım ama sevgili aşamasında olsaydım beklerdim sanırım.
bu günün sonuna kadar bekle bakalım.
Bi'şey anlatıyım da halinize şükredin
Sevgilimle ilk birinci yıl dolacak falan ben bekliyorum ki ogün hani normal günlerden farklı bi'şey olur. Kafamda senaryolar. Ders bitti beni bırakıyo yolda bana dedi ki "bitanem şu gün benim odayı temizleyelim mi ya" (öğrenci evi) ve işin kötüsü çok ciddiydi
Biz ogün cidden odayı temizledik beraber. Mesela ikinci yılda da bi'şey yapmadık. Sene dolduğunda hediyeleşmek saçma geliyo bana zorunluluk gibi sanki.
Ogün temizlik yaptığımız gün hiç bozulmadığımı farkettim çünkü normaldeki ilgisi, özeni, sevgisi ogüne canımı sıkmamı engelledi. Gayette gülerek, zevk alarak odada diz çöküp yer sildik
Bi'tek doğum günümü unutursa üzülürüm çünkü doğumgünleri benim için çok özel. Hediyeye gelince yıldönümü falan hikaye normalde zaten beğendiğimizi alıyoruz birbirimize. Tabii evlenince de böyle düşünür müyüm bilemedim şimdi
Bence canını sıkma boştan yere, normaldeki tavrı,ilgisi yerindeyse gününü zehir etme. Yine bi'söylersin kırıldığını tabii
ay canım yaa senin yerinde olsam bende aynen öyle yapardım şuanda üzülmüyorum merak ediyorum şimdiye kadar yapan adam niye bir şey yapmadı diye :) dün çok güzel zaman geçirdik harika bi yemek yedik hatta bu kadar para harcama yemeğe filan dedim kızdı bana kimle parayı yiyim ipekyolda ki kızlarla mı yoksa watsoonsakilerle mi tabi seninle yicem dedi güldük filan:)
Bundan yıllar önce üniversitede bir sevgilim vardı. 3 yıl falan çıktık. Öyle çok çiçek alan biri değildi. Ben de işte erkekler böyle falan derdim. Sonra ayrıldık. Duydum ki benden sonraki sevgilisine ne çiçekler ne süprizler. Yani yok erkekler bizim gibi değil aman yok erkekler odun öküz değil arkadaşlar. İstediler mi öyle bir yapıyorlar ki? O süpriz planlayamayan beyinleri istediler mi öyle bir çalışıyor ki. Başka bir sürü örneğini çevremdeki diğer erkeklerde de gördüm. Siz de görmüşsünüzdür. İlkine türlü eziyet ettikten sonra ikinci hanımına prensesler gibi davranıp bütün akrabaları şaşırtan azgın tekeler mi dersin neler neler.
Konu sahibi arkadaşım. O bir şey yapmazsa sen yap. Utansın. Ama çok da dırdır etme. Bazen buruk bir bakış daha yaralayıcı olabilir.
ya canım aynen öyle neden hatırlatmadın diyen arkadaşlar var şaşırdım açıkçası hatırlatırsam ne anlamı kalıyor anlayabilmiş değilim ağzımla söyleyip zorla bi hediye bi sürpriz isteyemem açıkçası bana uygun şeyler değil bunlar sevgilimle 6 yıldır birlikteyiz bir kere bile özel bir günü unutmadı şu saatten sonra ne yapar onu merak ediyorum açıkçası ayrıca dır dır etmem canım çok haklısın bi bakışım yeter üzgünde degilimde bozuldum neden böyle oldu diye
tanışma yıldönümünün kutlanması başlıbaşına gereksiz bi olay zaten
evlilik yıldönümü olur,doğum günü olurda neyse
neden bunlara takılıyorsunuz
gerçekten üzülecek şeyler değil ya :)
benim eşimde birer kez evlilik yıldönümünü ve doğumgünümü unuttu
sitemde bulundum ama hayatımın olmazsa olmazı değil
bi kerede ben unuttum yıldönümünü :)
Bi'şey anlatıyım da halinize şükredin
Sevgilimle ilk birinci yıl dolacak falan ben bekliyorum ki ogün hani normal günlerden farklı bi'şey olur. Kafamda senaryolar. Ders bitti beni bırakıyo yolda bana dedi ki "bitanem şu gün benim odayı temizleyelim mi ya" (öğrenci evi) ve işin kötüsü çok ciddiydi
Biz ogün cidden odayı temizledik beraber. Mesela ikinci yılda da bi'şey yapmadık. Sene dolduğunda hediyeleşmek saçma geliyo bana zorunluluk gibi sanki.
Ogün temizlik yaptığımız gün hiç bozulmadığımı farkettim çünkü normaldeki ilgisi, özeni, sevgisi ogüne canımı sıkmamı engelledi. Gayette gülerek, zevk alarak odada diz çöküp yer sildik
Bi'tek doğum günümü unutursa üzülürüm çünkü doğumgünleri benim için çok özel. Hediyeye gelince yıldönümü falan hikaye normalde zaten beğendiğimizi alıyoruz birbirimize. Tabii evlenince de böyle düşünür müyüm bilemedim şimdi
Bence canını sıkma boştan yere, normaldeki tavrı,ilgisi yerindeyse gününü zehir etme. Yine bi'söylersin kırıldığını tabii
Güzel arkadaşım sizin de 6 yıl olmuş ama. Biz bu sene sevgililler gününde birbirimize yollayacağımız şeyleri birlikte seçtik yolladık.[/QUO
:) ne kadar güzel canım bence samimiyet belirtisi bunlar bizde yapıyoruz ama nedense bu sefer özel bir şeyler bekledim :)
bende sevgililer günü benzeri günleri gereksiz buluyorum yaa :) aslında üzülmedim merak içindeyim neden unuttu diye:2:
seninkide bayaaa komik olmuş değişik
geçtiğimiz 14 şubat için nişanlım dediki hediye istiyor musun bu 14 şubatta dedi bende gerek yok salla bende sana almam daha iyi uğraşamm dedim
sonra da dedimkiii nişanlılık dönem,imizde bunu es geçiyorum ama ewlendiğimiz ilk yılında isterim doğmgnü, sewgililer günü, yıldönümü hediyesi dedim
evet sevgililer günüde başlı başına saçmalık zaten :)
benzeri günler derkne hangi günleri kastettiniz?
ay masal alemsin yaaabence sevgililer günü çok gereksiz o gün isteme bari
geçen haftalarda çok yoğun çalışıyordu ayın başında işten ayrılacak mayısın başında askere gidiyor canım belkide daldı bilmiyorumki merak ettim bende neden böyle oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?