- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
sevgililer günü kadınlar günüde öyle bence tanışma da saçma bence biz bilmiyoruz bile tanışma gününü :)
seninkide bayaaa komik olmuş değişik
geçtiğimiz 14 şubat için nişanlım dediki hediye istiyor musun bu 14 şubatta dedi bende gerek yok salla bende sana almam daha iyi uğraşamm dedim
sonra da dedimkiii nişanlılık dönem,imizde bunu es geçiyorum ama ewlendiğimiz ilk yılında isterim doğmgnü, sewgililer günü, yıldönümü hediyesi dedim
tanışma gününü bilmeden nasıl kutluyorsunuz o günü anlayamadım?
peki saçma buluyorsanız neden dert ettiniz :)
doğru o zaman sewgili olmuyoruz neyse onu geçtim evlilk yıldnmyle doğmgnmde alsın yeter
bu da ilk yılımızdan sonra almasa da olur zaten kim uğraşcak
Stres içerisinde bence unutmuşsa da dünyayı dar etmeinsanlık hali kırıldığını belirtirsin üzme tatlı canını askere gidecek hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah
bugun tanışma yıl dönümümüz değil ilişkiye başlama yani çıkma yıl dönümümüz 6 yılda bir kere bile tanışma yıl dönümü kutlamadık bilmiyoruz o günü çünkü:)
aynen öyle canım yaa valla kırıldığımı söylerim ama sonra dalga geçicem onunla :)güleriz inşallah hayırlısıyla gidip gelir canım çok teşekkür ediyorum
zaten ilişki hangi gün başlarsa, o tarih geçerlidir
dediğim gibi bana gereksiz geliyor bu tarz şeyler
herkes fikrini yazmakta özgür ya,o bakımdan
kimi önemser bu günleri,kimi önemsemez ben önemsemem
daha öenemli işlerim var
ama bu söylediklerim yanlış anlaşılmaya müsait nedense
benim acizane fikrim takılmayın bu kadar
he kaale alırsınız almazsınız,bu sizin bileceğeniz bişey :)
fikir istediğin için bende fikrimi beyan ettim...
Evet ama bak hiç unutamadığımız bi'yıldönümümüz olduAllah'tan normalde romantiklik yapıyo da dengeliyo
Biz 14 Şubat'ta buluşmuyoruz bile
Evlenince ilk yıllarda unutursa ben de bozulurum babamlar 26 senedir mi ne evli hala yıldönümlerini kutlarlar:44:
Öyle yap canım bazı şeyler sevginin aşkın çok gerisinde kalıyor boşver
maşallah diyelim o zamna babanla annene
önemli olan normal günlerde değer wermesi hediyeymiş oymuş buymuş hiç önemli değil...
çok gerekiyorsa bence bi flört döneminde ilk tanışma hediyesi, doğumgünü hediyesini ver bitsin...
bi de ewlendiğinin ilk yılında hediyesini wer olsun btsin her sene de hatrlamaya çalışmak ayy bi de ne alcam derdine düşmek zor
ya canım haklısın bak adam allahın her gününnü sana zehir etse bugun hediye alıp kutlasa ne olacak teşekkür mü edeceksin:)
yaniiiii belki teşekkür edende wardır....... Allaha şükür eşim olacak adamsan çok memnumnum
hediye almasa da olur onun varlığı sewgisi yeterrr uuşşş bak özledim şimdi sewesim geldi hahahah
maşallah diyelim o zamna babanla annene
önemli olan normal günlerde değer wermesi hediyeymiş oymuş buymuş hiç önemli değil...
çok gerekiyorsa bence bi flört döneminde ilk tanışma hediyesi, doğumgünü hediyesini ver bitsin...
bi de ewlendiğinin ilk yılında hediyesini wer olsun btsin her sene de hatrlamaya çalışmak ayy bi de ne alcam derdine düşmek zor
aynen yaa hediye alsın isteyen yok zaten böyle diyince kavga ediyoruz :)
Sağol
İki buçuk yılda bile ne alıcam diye düşünüyorum bi'de zorunluluk gibi hediye ararsam romantikten çok işkence olur
sende bu aldığın hediyeden sonra alma bi daha bence
kesinlikleeee işkenge olur.... ben ilk 3 yıl al al durmadan o da aynı ayyy bi dur dedim artık yeter ne bu böyle dedim...
o değilde benim 2 tane kız arkadaşım war küçükken her yıl ortaokul lise ünw döneminde hep hediyeleşirdik falan...
geçtiğimiz aylarda hediyeleşme çıkardılar yine... diyorumki yaaa hiç gerek yok almayalım ben kimseden hediye istemiyorum yeter bence diyorum "yok ayıp olur yok bilmem ne" onlar alınca haliyle bende almak zorunda kalıyorum... her yıl sewgilime almıyorum onlara alır oldum yaaa gına geldi.... hadi aldığın hediyeyi bi de kullansalar gam yemeyeceğim yanii o kadar para werdim kıza gümüş çok güzel kolye aldım daha 1 kere bile boynunda görmedim...
resmen fuzuli masraf yaa wallahi....
O ne öyle ya ısmarlama hediye gibiHediye içten gelince kıymetli olur alma onlarda keser zaten almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?