- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
sevgi neydi, sevgi emekti:asigim:
selvi boylum al yazmalım
pulp fiction
''3 domates yolda yürüyolar; baba domates, anne domates ve çocuk domates. çocuk domates yavaş yürüdüğü için baba sinirlenip çocuk domatesin üzerine basıyor ve şunu söylüyor: catch-up.''
sideways:
''gökdelen camındaki parmak iziyim.
mendil köşesindeki eski islemeyim.
denizde dolasan bir bok parçasıyım.''
- baksana söylediğin şeyler ne kadar da güzeldi. ben bunları asla yazamam.
- ben de yazamam. bunlar bukowski'dendi
filmi çok merak ettim , daha önce hiç görmemiştim
aptal ,aptallık yapanındır
tom hanks :asigim:
forrest gump
Her numara üç bölüm ya da perdeden oluşur. Birincisi "Vaat" bölümüdür. Size sıradan bir şey gösterilir.Son derece gerçek, üzerinde oynanmamış, normal bir şey olduğunu görmeniz için nesneyi incelemenizi ister.Fakat gerçek, farklı olabilir.
İkinci perdeye "Dönüşüm" denir.Olağan bir nesne alınır ve onu olağanüstü bir şeye dönüştürülür. Hilenin sırrını arıyorsunuz, ama bulamazsınız.Çünkü dikkatli bakmıyorsunuz. Siz sırrı bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz.
Henüz alkışlamazsınız, çünkü bir şeyi yok etmek yeterli değildir. Onu geri getirmeniz gerekir.
İşte bu yüzden numarada üçüncü bir perde bulunur. İçlerinde en zorlusu "Prestij"...(Prestige)
Sence amip, bir kurbağaya doğru evrimleşeceğini düşünmüş müdür?
Ve ilk kurbağa kendini sudan dışarı atıp,bir eş bulmak ya da bir yırtıcıyı duraksatmak için
ses tellerini görevlendirdiğinde o ilk vıraklamasının dünyadaki bütün lisanlara ve edebiyata doğru evrimleşeceğini hiç hayal etmiş midir sence?
Ve nasıl ki o kurbağa Shakespeare'i hiç tasavvur edemediyse... biz de kaderimizi asla bilemeyiz.
Görüyorsun Brian, tanrı seni sevmiyor. Tanrı seni küçümsüyor. Yani hiç umut yok... ve insanoğlu sadece şeytanın kendi kendini yarattığı cihazın bir bileşeni.
sevgi neydi, sevgi emekti:asigim:
selvi boylum al yazmalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?