Unutulmayan Film Replikleri

scarface:
hepiniz koca bir pisliksiniz.
neden biliyormusunuz ? çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok. benim gibi insanlara ihtiyacınız var ! benim gibi insanlar gerekli. ben olmadan bir hiçsiniz. böylece parmağınızı uzatıp "hey, işte kötü adam" diyeceksiniz. peki bu sizi ne yapıyor ha ? iyi adam m...ı ? siz iyi değilsiniz ben herzaman doğruyu söylerim yalan söyleyen sizlersiniz.pekala kötü adama iyi geceler dileyin, hadi ! bir daha benim gibi bir kötü adam göremezsiniz...

pulp fiction

''3 domates yolda yürüyolar; baba domates, anne domates ve çocuk domates. çocuk domates yavaş yürüdüğü için baba sinirlenip çocuk domatesin üzerine basıyor ve şunu söylüyor: catch-up.''

sideways:

''gökdelen camındaki parmak iziyim.
mendil köşesindeki eski islemeyim.
denizde dolasan bir bok parçasıyım.''
- baksana söylediğin şeyler ne kadar da güzeldi. ben bunları asla yazamam.
- ben de yazamam. bunlar bukowski'dendi

hangi filmdi hatırlamıyorum hoşuma giden bir replik daha
öğretmen kadınla serseri oğlumuz barda dalaşmaya başlıyorlar. kadın soruyor
'' sen ne iş yaparsın ki?''
'' benim gibiler sizin gibileri hayatlarında mutlu ve önemli hissetirmek için varlar''

süperrrrr ya :içelim:

Sence amip, bir kurbağaya doğru evrimleşeceğini düşünmüş müdür?
Ve ilk kurbağa kendini sudan dışarı atıp,bir eş bulmak ya da bir yırtıcıyı duraksatmak için
ses tellerini görevlendirdiğinde o ilk vıraklamasının dünyadaki bütün lisanlara ve edebiyata doğru evrimleşeceğini hiç hayal etmiş midir sence?
Ve nasıl ki o kurbağa Shakespeare'i hiç tasavvur edemediyse... biz de kaderimizi asla bilemeyiz.

Görüyorsun Brian, tanrı seni sevmiyor. Tanrı seni küçümsüyor. Yani hiç umut yok... ve insanoğlu sadece şeytanın kendi kendini yarattığı cihazın bir bileşeni.

Naked

Son düzenleme:

çok doğruuu alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…