vallahi paragraf yaptım ama kayıyor arkadaşlar anlamadım nedenEvet pandemi beni de vurdu ,ben de sıkıntıdan şu saatte neye saracağımı şaşırıp eskilere daldım.Yolun yarısını geçip yalnız ölmekten korktuğumuz şu günlerde benim de derdim bu.Ben küçükken düğünde cenazede tatilde görüştüğümüz uzak bir akrabam yaz tatilinden dönerken bana bir aşk mektubu bırakmış.Mektup benim elime geçti ama ben hiç bir şey olmamış gibi davrandım,okuduğumu söylemedim cevap da vermedim ve bu olaydan hiç kimseye bahsetmedim.Biz görüşmeye devam ettik ,kardeşiyle yaşıyordu üniversitede yanlarına falan gittim hatta şimdiki eşiyle de tanıştım orda ,çok da sevdim eşini.
Şimdi aradan geçmiş 30 yıl bi kaç yıldır karşılaşmamışız yine bir bayram annemin ve eşinin de olduğu otuz kişilik bir aile gurubunun içinde başımı iki taraftan tutup beni koklayarak öptü,ben tabi yine anlamamazlığa vurdum,hadi iyi bayramlar deyip geçtim.
Yine bir kaç yıl geçti yine bir bayram ablam dedi ki x in eşi seni öldürecek gibi bakıyor ,nasıl yani dedim,herkes görüyor sana nasıl baktığını kadın salak mı dedi,he he dedim geçiştirdim.Bu olayı en yakın arkadaşıma anlattım ne alaka yani dedim beni kokluyor 30 yıl geçmiş evli barklı adam.Şunu da söylemeden geçemicem ben de evet gençken güzeldim de şu anda hormonlu domatesten halliceyim yani ben bile bakmam kendime o kadın varken,eşi benden fazla çocuk yapmasına rağmen gayet güzel kariyer olarak da benden önde tüm sülalecek sevilen iyi de bir insan.Arkadaşım da bana o seni böyle görmüyor ki aşık olduğu zamanki gibisin gözünde ,öyle bakıyor dedi.Tabi ben bi aydınlanma yaşadım ama çok da mantıklı gelmiyor.Şimdi benim derdim aşk bu mu,ben hiç aşık olmadım mı.Kızımın babası da dahil unutamadığım özlemle hatırladığım hiç kimse yok hayatımda.Böyle şeyler yaşayanınız var mı,ilk aşkını unutamayan var mı aranızda,unutulmaz mı gerçekten.
rica ediyorum düzgün okuyun yaİlk aşk unutulmaz ama anı gibi kalır sadece hatiradir.Evlenmis adam arkadaşlarınızın söylediği de hoş şeyler değil.Ne olursa olsun madem aşıktı evlenip çocuk yapar miydi.Zaman geçmiş ne olursa olsun o kişinin bir ailesi var.Bence şu an boşlukta siniz ve insanın aklına ilk duyduğu oZlem.geliyor çünkü o masumdur saftır.
ona aşık olmadım zaten bir gün bile fikrim değişmediAsik degilmissiniz ki hic bir sey olmamis gibi davranmissiniz zamaninda.
Simdi iste hep bosluktan... neye saracagimizi bilmiyoruz.
Aradan 30 yıl geçmiş, adam çoluk çocuğa falan karışmış siz hala beni koklayarak öptü diyorsunuz. Beni unutamadı, ilk aşkıyım diyerek de kendinizi pohpohladınız.
Yani aradan geçen yılda sıfır iletişim diye bir durum da yok ki, denk gelmişsiniz kaç kere. Öyle dediğiniz gibi büyük aşk olsaydı bir şekilde sizinle şansını yine denemek isterdi.
Evde oturmaktan canınız sıkıldı herhalde kaç yıllık olaylara yeni yorum getirmeye çalışıyorsunuz.
Bu arada sorunuza kendi adıma cevap verecek olursam günümüzde artık yıllarca unutulmayan büyük aşklar kaldığını sanmıyorum. Eskiden bu kadar teknoloji yokmuş, sürekli yeni insanlarla tanışmak da zordur haliyle. İnsanlar bir kere aşık olduğu kişiyi dünyada kendisi için tek sanarlarmış. Şimdi birini unutmaya ve acı çekmeye bile fırsatı olmuyor insanların. Sosyal medyada, orada burada başka başka birileri çıkıyor karşılarına. Seçenek çok diye düşünülüyor, kimse vazgeçilmez olmuyor. İstisnalar vardır ama geneli için benim düşüncem bu yönde.
Son olarak ilk aşkımı ilk kez aşık olduğum için hep farklı hatırlarım ama aşkımın ölene kadar süreceği anlamına da gelmez. Sadece ilk olduğu için özeldir. İzlediğim ilk yabancı dizi gibi mesela. O diziden sonra çok dizi izledim hatta şimdi açıp bakınca vasat gelir ama sonuçta bir zamanlar izlerken sevmiştim.
ben de sevgiye inanıyorumadamin sizi unutamamasinin sebebi elde edeme dürtüsü hani kavusamazsan adı Sevda olur mantığı..siz duygularına karşılık verseydiniz birşeyler yaşasaydıniz muhtamalen adınızı bile hatirlamazdi ..ben aşktan çok sevgiye inanan biriyim. aşk duygusu karşındakini tanıyip zamanla birlikte oldukça azalan bir duygu elde etmenin verdiği bir rahatlık.. sevgi ise tanıdıkça çoğalan birşeyler paylaştıkça her gün gördüğün birlikte olduğun eşine sırılsıklam aşığım diyemezsin.. aradan 10 yıl geçmiş aşk değildir o artık yaşanmışlık alışkanlık sevgidir...
ben insanın çocuğundan başka kimseyi umarsız sevebileceğini düşünmüyorumBirini yıllar boyu unutamamak diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Aşk bu mudur bunu da bilmiyorum. Ben aşık oldum mu hiç onu da bilmiyorum. Unutamadığım biri var mi? Yok. Olsun ister miydim? Istemezdim. Siz de boşverin. Yalnız doğduk yalnız öleceğiz. Kimse kimseyi o kadar da çok sevemez gibime geliyor.
ay evet coronanın tek iyi tarafı bu heralde daha kimse beni birileriyle öpüştüremezİlk aşk unutulmaz diye birşey yok bence
Benim ilkokulda vardı o sınıf başkanıydı hep beni korurdu okul çıkışı beraber yürürdük bizim evin önünden geçerken balkona baka baka giderdi bende pencere kenarından bakardım ona, hissederdim ama hiç konuşmadık çocuğuz zaten öyle geçti gitti o başka şehire gitti sonrasında yatılı okul falan. Yıllar geçti evleneceğini duyduğumda içim bi tuhaf olmuştu burukluk gibi. Çünkü yaşanmamışlık var ya insan tuhaf oluyor o zaman. Ailesinin yanına geldiğinde sokakta karşılaşmıştık öyle dalıp bakmıştı uzun uzun, sonra ben annesine iyi günler diyip ilerlemiştim bir daha da görmedim. 2 yıl sonra ben evlendim şimdiki eşime aşığım, ne yaşanmışlar ne yaşanmamışlar aklıma dahi gelmiyor. Görsem bile birşey hissetmem çünkü o hisler o zamanda kaldı. Eşimden önce de hiç aşık olmamışım bunu eşime aşık olunca anladım. Diğerleri boşuna zaman kaybı yani. Bence adamdaki bu platonik olay yaşanmamışlığın verdiği bir his. Sevgili olup ayrılsaydınız etkisi kalmazdı. Masumlar apartmanı naci gibi yani aşkı yaşayamamış takıntı yapmış yıllarca içinde. Seni arattıysa sosyal medyadan eşi de gördüyse sana karşı görüşü değişmiş olabilir kadının. İlk aşk bir anıdır, benim yaptığım gibi laf açılınca anımsanır özlenmez aşk duyulmaz, ama bu adam gibilerinki takıntıdır. Koklayarak öpmek herkesin içinde pek normal bir durum değil ve de normal tokalaşmadan daha uzun sürer adam nefesi içine çekecek falan kimse mi farketmiyor? Neyse ki korona var da bu olaylar rafa kalktı..
Tabiki buben de sevgiye inanıyorum
zamanla tanıdıkça sevileceğine inanıyorum karşıdaki insanın
ama unutmadığım kimse olmadı hayatımda
normal olan bu değil mi
oh normal olan benim yaniTabiki bumesala sırılsıklam aşıksındır tanıdıkça dersin ben bunami aşık olmuşum.. mesala benim çok eski bir birlikteliğim vardı evlenicektik aileler girdi araya ayrikdik olmadı .bazen aklıma gelir evlenseydik nasıl bir hayatım olur diye bu aşık olduğumdan yada unutamadigimdan değil merak sadece ..çok anlam yüklememek lazım ...
Aşk insana olmadık şeyler yaptırıyor böyle bir şişe viski yi kafana dikmissin gibi çokta özenme benceoh normal olan benim yani
ay ama işte öyle hissetmedim hiçAşk insana olmadık şeyler yaptırıyor böyle bir şişe viski yi kafana dikmissin gibi çokta özenme bence
Sizin derdiniz ask degil..pandemiden mütevellit Seytan dürtmesi adı...Şimdi benim derdim aşk bu mu,ben hiç aşık olmadım mı.Kızımın babası da dahil unutamadığım özlemle hatırladığım hiç kimse yok hayatımda.Böyle şeyler yaşayanınız var mı,ilk aşkını unutamayan var mı aranızda,unutulmaz mı gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?