tkgrck Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 1.669 5 66 Konya 8 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #1 sevgiliniz... eşiniz... nişanlınızın size söledigi ve unutamadıgınız en güzel söz nedir kızla hadi paylaşalım
sevgiliniz... eşiniz... nişanlınızın size söledigi ve unutamadıgınız en güzel söz nedir kızla hadi paylaşalım
tkgrck Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 1.669 5 66 Konya 8 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #2 ilk ben söleyim:) helalim.. kadınım demesi beni sahiplenmesi çok hoşuma gitmişti
sevgica Adile Naşit Kayıtlı Üye 27 Kasım 2011 94 1 36 İstanbul 8 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #3 çok kilo aldın,boşanabiliriz... eşimin unutamadıgım sözlerinden biri
tkgrck Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 1.669 5 66 Konya 8 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #4 sevgica .!.: çok kilo aldın,boşanabiliriz... eşimin unutamadıgım sözlerinden biri Genişletmek için tıkla... ciddimisin peki sen naptın:44:
sevgica .!.: çok kilo aldın,boşanabiliriz... eşimin unutamadıgım sözlerinden biri Genişletmek için tıkla... ciddimisin peki sen naptın:44:
esraanne yunusum oğluşummmmmm Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2011 1.231 3 108 Siirt 8 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #5 zaten beni basamak olarak görüosun bide çocugunu aldır seni boşarım
dersimm ne mutlu İNSANIM diyene tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 1.070 3 158 Ankara 9 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #6 sevgica .!.: çok kilo aldın,boşanabiliriz... eşimin unutamadıgım sözlerinden biri Genişletmek için tıkla... esraanne .!.: zaten beni basamak olarak görüosun bide çocugunu aldır seni boşarım Genişletmek için tıkla... bunlar ıyı ve unutulmaz laflarmı????????
sevgica .!.: çok kilo aldın,boşanabiliriz... eşimin unutamadıgım sözlerinden biri Genişletmek için tıkla... esraanne .!.: zaten beni basamak olarak görüosun bide çocugunu aldır seni boşarım Genişletmek için tıkla... bunlar ıyı ve unutulmaz laflarmı????????
esraanne yunusum oğluşummmmmm Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2011 1.231 3 108 Siirt 9 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #7 dersimm .!.: bunlar ıyı ve unutulmaz laflarmı???????? Genişletmek için tıkla... unutulmaz tabi ki hep iii şeylerimi unutmucaz ay biraz şeytan tarafım bunlarıda unutturmuo
dersimm .!.: bunlar ıyı ve unutulmaz laflarmı???????? Genişletmek için tıkla... unutulmaz tabi ki hep iii şeylerimi unutmucaz ay biraz şeytan tarafım bunlarıda unutturmuo
dersimm ne mutlu İNSANIM diyene tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 1.070 3 158 Ankara 9 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tkgrck #8 esraanne .!.: unutulmaz tabi ki hep iii şeylerimi unutmucaz ay biraz şeytan tarafım bunlarıda unutturmuo Genişletmek için tıkla... bı soz var kadın affeder ama neyı affettığını asla unutmaz dıye
esraanne .!.: unutulmaz tabi ki hep iii şeylerimi unutmucaz ay biraz şeytan tarafım bunlarıda unutturmuo Genişletmek için tıkla... bı soz var kadın affeder ama neyı affettığını asla unutmaz dıye