Ikinizde profesyonel destek alin. Bu ne ya okurken benim piskolojim bozuldu
Ama sen nasil oyle bir insandan baska karaktere burunmesini beklersinki. Adami sebebsiz yere kiriyormussun ustelik. Sende sorunlusun. Valla ben beni begenmeyen kiran biriyle konusmak icin can atmazdım
- Okuma o zaman, dikkat edersen yardımcı olabilecek kişiler dedim, eleştireye lüzum yok.
Çünkü benim ilişkiler konusunda deneyimim yok. Onun da yok. O yüzden zorlanıyoruz.Hani bazı insanlar vardır taktik yöntem her şeyi bilir uygular. Yani mantıklı hareket eder. Benim bu konularda çok fazla bilgim ve deneyimim olmadığından zorlanıyorum.Ama sen nasil oyle bir insandan baska karaktere burunmesini beklersinki. Adami sebebsiz yere kiriyormussun ustelik. Sende sorunlusun. Valla ben beni begenmeyen kiran biriyle konusmak icin can atmazdım
Sıradan nedenler mesajının gecikmesi falan işte.Neyi abartıyorsun mesela?
Sıradan nedenler mesajının gecikmesi falan işte.
Insanlar ilk ilişkide olsa, sebebsiz yere kirmak guzel bi davranis degil. Herseyi abartmak guzel degil. Cok fazla beklentiye girmek guzel degil. Mantikli düşünsen kendini frenleyip düzelteceksin. Ozaman karsindaki senle konusmaya canda atar. Yanina kosa kosada gelir. Bir abla tavsiyesiÇünkü benim ilişkiler konusunda deneyimim yok. Onun da yok. O yüzden zorlanıyoruz.Hani bazı insanlar vardır taktik yöntem her şeyi bilir uygular. Yani mantıklı hareket eder. Benim bu konularda çok fazla bilgim ve deneyimim olmadığından zorlanıyorum.
Öyle olsa, çok istiyorum.Insanlar ilk ilişkide olsa, sebebsiz yere kirmak guzel bi davranis degil. Herseyi abartmak guzel degil. Cok fazla beklentiye girmek guzel degil. Mantikli düşünsen kendini frenleyip düzelteceksin. Ozaman karsindaki senle konusmaya canda atar. Yanina kosa kosada gelir. Bir abla tavsiyesi
Böyle olunca konuşmak için hevesli olur mu?Boğulmuş hissediyordur kendini.Biraz rahat bırak.Anı yaşa.Ufak şeyleri kafanda büyütme olur mu.Her durumda olduğu gibi ilişkide de herşeyin dozunu bilirsen sorun olmaz.
Böyle olunca konuşmak için hevesli olur mu?
Çünkü benim ilişkiler konusunda deneyimim yok. Onun da yok. O yüzden zorlanıyoruz.Hani bazı insanlar vardır taktik yöntem her şeyi bilir uygular. Yani mantıklı hareket eder. Benim bu konularda çok fazla bilgim ve deneyimim olmadığından zorlanıyorum.
Ya inşallah. Benimle mutlu olmasını öyle istiyorum ki.Ben olacağını düşünüyorum.Mutlu olacak çünkü.Sevdiğini hissettir ama boğma.Zamanla düzelir bence.
Ay inşallah yaa. Teşekkür ederim.Küçük şeyleri büyük meseleler gibi masaya yatırmayın. Mesaj atmamak için girdiğiniz tartışmanın ne kadar önemsiz olduğunu hatırlatın kendinize. İlişki yaşamamış insan ilk ilişkide bu kadar boğulursa kaçar, tam tersini yapın. Zamanla düzelecektir.
Deneyim dediğim şu; örneğin ben çok konuşmanın çok şikayetinin erkekler üzerinde olumsuz etki bırakacağını bilmezdim. Sürekli trip atar, alınır küserdim. Oysa bunlar ilişkiyi bitiren yanlışlardan biri sanırımIliski yasamak icin deneyim gerekmiyor. Her insan farklidir. X kişisine olumlu gelen davranışın Y kişisinde ters tepebilir.
Sizin dediginiz gibi bu işler deneyimle olsa +10 kisiyle flört eden birinin ilişkisinde hiç sorun yaşamaması lazım. O kadar saçma.
Biriyle iyi gecinmen, anlasman icin daha önce 10 kisiyle birlikte olmus olmana gerek yok. O kisiyle anlasabiliyorsan anlasiyorsundur, anlasamiyorsan anlasamiyorsundur.
Illa anlasmak istiyorum, diyorsan biraz yaptigin hareketlere dikkat edeceksin, saygili olacaksin ve karşındaki kisiyi daha iyi gözlemleyip, daha iyi tanimaya, sinirlarini ogrenmeye calisip ona göre hareket edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?