“ürünlerimiz helal değildir”

Yani adet dusunce helal olmuş iyiymiş valla. Allaha havale napalım yedoklerımızı bılmıyoruzki

böle büyük bir firma,bölesine açık yüreklilikle sölesin valla bu helall!!!!
keşke diğer firmalarda bunun çegreği olsa en azından at eti mi eşşek etimi kullandığını açıklasa

Birakin kesim kosullarini Pamela Anderson in konustugu bir video vardi .Orda kfc deki hayvanlarin nasil oldugu.Ben tavuga benzetememistim.Tek bacaklimi ararsin 3 gozlu mu,gagasi kafasindan buyuk mu?

En iyisi yememek tamamen yapay gıda , çok canın çektiyse evde kendin hazırla en az zararla doy

Mantiken hayvana aci cektirince de helal olmuyo demek ki tek helal ve etik calisan firma KFC digerleri yalanci ve haram cunku hayvanlara iskence cektirerek katlediyorlar...

Arastiran biri olarak kesinlikle disarda et tavuk yememeyi oneriyorum..
Kfcnin videosu cikti vardir yine,, hayvanlarin gagalarini yakiyorlar canliyken,,birbirinin ustunde yasamak zorunda birakiliyorlar zavallilar cunku..
Ayrica konu helal gidaysa hayvanin kesim oncesi de rahat etmesi gerek..
mcdonalds burger tum zincir et firmalarinin skandallari var...
Haberlerde cikti gecenlerde Kayseride bi kasap bogayla basa cikamayinca kacmasin diye arka ayaklarini kesti,, hayvan daha canliydi dusunun!
Bu mu helal simdi,, belki Allahin adiyla kesecek ama once yaptigi eziyet ne oldu??

Guvenmediginiz yerlerden et almayin arkadaslar ; gordugunuz gibi yerli bir kasaba da guven olmuyor...
Tavuk olarak koy tavugu tercih edilebilir..
Sektordeki hayvan eziyetlerine engel olmus olursunuz.

oky geriye ne kalıyor ya .ben hayatını sağlıklı ilerleteceğini düşünmüyorum protein yok nerdeyse. süt peynir yok .kahvaltı neyle yapıyor :S
bilmediğiniz bilimsel konularda kulaktan dolma bilgilerle konuşacağınıza açıp birkaç makale okusanız. sencesi bencesi yok bu işin=)
bugün dünyadaki ana akım hastalıkların hepsinin birincil sebebi hayvansal ürünlerdir.
proteinin, kalsiyumun, demirin, magnezyumun, aklınıza gelebilecek her türlü vitamin, mineral, proteinin en kalitelisini bitkisel besinlerden fazla fazla alabilirsiniz.
veganlıkla ilgili yazıları okuyordum da sitedeki, her yerden yırtık dondan fırlar gibi fırlamışsınız veganlıkla ilgili tamamen saçma ve yanlış şeyler yazarak. 21. yüzyılın ortasında bile herkesin bilgisiz kalmaya hakkı olabilir ama bu bilgisizliğiyle yanlış propoganda yapmasına da izin verecek değiliz.
ve evet leman sam vegan=) siz, yaşadığnız karnist toplumun beyin yıkamaları sebebiyle hayvansal ürün tüketilmeyen bir yaşamı düşünmeyi dahi beceremiyor olabilirsiniz ama et dediğiniz şey katledilmiş bir hayvanın cesedi, süt dediğiniz şey, tecavüzle hamile bırakıldıktan sonra bebeği kendisinden çalınıp öldürülen bir anne ineğin memelerinden çıkan ve bizler tarafından çalınan hormonal sıvısı,
yumurta dediğiniz şey tavuğun anüsüyle/vajinasından (tavuklarda ikisi tek bir deliktir, yani tavuk aynı yerden kakasını yapar, aynı yerden çişini yapar, aynı yerden vajinal sıvılarını akıtır ve aynı yerden yumurtayı çıkarır) çıkan ve tavuğun üremek için ürettiği bir şey. adı üstünde yumurta. yani aslında bir şekilde tavuğun regli, yumurta dediğimiz şey. çok bayılıyorsunuz madem buna, her ay attığınız kendi yumurta ve rahim parçalarınızı da ekmeğe sürüp yemeye ne dersiniz=)
bal dediğimiz şeyse arıların kendi yuvalarını inşa etmek ve beslenmek için ürettikleri bir şey. arıların midesinden çıkıyor.
kısaca arı kusmuğu.

tüm hayvansal ürünlerin elde edilişi aşamasında hayvanlara tecavüze, tacize, işkenceye, sömürüye maruz bırakılıyor ve en nihayetinde de katlediliyorlar. neymiş, sümüklü insanlar arı kusmuğuyla tavuk atmığı yiyecek, yanında da inek memesinden çıkan salgıları içecek diye yılda yüz milyarlarca hayvana işkence yapıp, onları sömürüp, en sonunda da katledecekmişiz.
bu iğrenç delüzyondan uyanın ve kendinize gelin artık!
hiç kimsenin bu eziyete ve adaletsizliğe sebep olmaya, bunun ortağı olmaya hakkı yok!

Okuyup bunlari mi ogrendin sen? Ben almayim.. Insanin tabiatina aykiri.

bu fazla geldi..Türk halkı et tüketemez zaten arkadaşım tasalanma ..asgari maaş 1000 tl..bir kg et 40 küsür..türk halkı yakında sebzede yiyemeyecek..başka bir beslenme kaynağı bulmak gerek bize..ama bulsak onuda zamlandırırlar

Okuyup bunlari mi ogrendin sen? Ben almayim.. Insanin tabiatina aykiri.
çok sebze tüketmek gerekiyor saraylım bizim halka göre değil..ayda bir muz yiyen vardır..meyve artık ucuz değil..kıvırcığı don oldu diye 2 buçuk tlden veridler..en son..şu hesaba göre vejeteryan olursak açlıktan gebeririz..

"süt dediğiniz şey, tecavüzle hamile bırakıldıktan sonra bebeği kendisinden çalınıp öldürülen bir anne ineğin memelerinden çıkan ve bizler tarafından çalınan hormonal sıvısı,"

tam okuyup yorum yapayım dedim ama istemsiz bi şekilde kahkaha attım şurayı okuyunca

Sesli guldum ter basti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…