“ürünlerimiz helal değildir”

Benim süs köpek marketteki pişmemiş köfteyi pişirdiğim halde
yemedi, salamı zorla yedi,pişmiş kuyruk yağı hemen bitirdi
B12 sadece hayvansal gidalarda var almazsaniz hafiza guclugu ilerde hafiza kaybi yasama durumu var yani ister hosunuza gitsin ister gitmesin vucut icin sart..tamam vegan olabilir bir insan ama olmayanlarada bu tarz yaklasim dogru degil
 
Benim süs köpek marketteki pişmemiş köfteyi pişirdiğim halde
yemedi, salamı zorla yedi,pişmiş kuyruk yağı hemen bitirdi
ben çiğ yiyen diye bir belgesel izledim kadın 40 yaşından sonra çiğ yemeye başlamış ve vejeteryan..süt ürünleri vsde yemiyor..kadın tüm gün sebze yiyor..kasayla geliyordu evine..normal halk için uygun değil bence..
 
Kesim ve yaşam koşullarından ötürü 5 seneden beri tavuk yemiyorum ama et yiyorum maalesef . Onu da güvendiğim yerden almaya çalışıyorum . Bal desen sevmem zaten ama çocuklar için alıyorum .
Keske keske tüm hayvanlar hakettikleri şekilde muamele görebilse .
 
Benim köpek kokladı,kokladı ve o köfteyi yemedi 1o1 marketinden almıştın şimdi eti sadece kasaptan alıyorum
 
biz çocukken tavuk bu kadar çabuk pişmezdi nurlum..
 
B12 sadece hayvansal gidalarda var almazsaniz hafiza guclugu ilerde hafiza kaybi yasama durumu var yani ister hosunuza gitsin ister gitmesin vucut icin sart..tamam vegan olabilir bir insan ama olmayanlarada bu tarz yaklasim dogru degil

bende ileri derecede b12 eksikliği var ve unutkanlık yaşayan bir insanım çünkü et yemiyorum.sadece tavuk o da belki.
 
sütün nasıl elde edildiğini bilmiyorsunuz belli ki.
süt, ineklerin her memeli gibi yavruladığında ürettiği bir şey olduğu için, inekler tecavüz rafı denilen aletlerle ya da bazen çıplak ellerle vajinalarına ve anüslerine bir şeyler sokulması yoluyla döllenirler.
doğan buzağı sütü emmesin ki süt çalınıp size sunulabilsin diye buzağı direkt olarak annesinden ayrılır ve erkekse kesmeye götürülür, dişiyse de annesiyle aynı döngüye sokulmak için hemen hormonlarla büyütülüp köleleştirmek üzere yola çıkarılır.
yavrusu götürüldükten sonra ineğin sütü düzenli olarak çalınır.
ineğin memelerine sürekli makineler bağlıdır.
inek bir mal gibi sömürülür.
sütü bittiğinde tekrar "tecavüz"le hamile bırakılır ve tekrar aynı döngü başlar. normalde 25-30 yıl yaşayabilen inek, 3-4 yıl içinde artık süt verememeye başlayınca mezbahaya götürülür ve kesilir.
iq seviyeleriniz çok yüksek olmayabilir.
cahil ve bilgisiz de olabilirsiniz ama tecavüzden ve cinayetten bahsedilirken bu kadar güldüğünüze göre, herhnagi bi r vicdan ve insaniyet ibaresi taşımıyorsunuz ki size en çok acımama sebep olan şey de bu oldu.
 
yine yanlış bilgiler.
b12, bakteriler tarafından üretilen bir vitamindir. ette olmaz. bizim ağzımızdaki ve bağırsaklarımızdaki bakteriler bunu doğal olarak üretirler.
eğer b12 sorunu yaşıyorsanız, sizin vitamin emiliminizde problem var demektir, bununla ilgili doktora gitmeniz gerekir.
ayrıca b12 ısıyla ölür, o yüzden eğer tesadüfen bir parça etin üzerinde b12 varsa bile (ete değil, bakteriye ait), onu pişirdiğinizde o vitamin zaten ölecektir.
 
Uslub birinci ayar(!)da kabul edilebilir dereceydi ama bu kez iyice haddini aştı bizimki
bu arada kimse hayvanlara işkenceyi normal görmez
doğal yollarla elde edilen süt gibi ürünlerden bahsediyoruz biz
tc den değil yani :)
 
dr..neden senin dediğin gibi demiyor o zaman..tıp fakültesinde yanlış eğtimmi veriliyor?
 

görebilirler, bu sizin elinizde.
bu sömürüye ve kitlesel katliama dur demek, buna sebep olan bizlerin elinde.
 
farkındamısın bilmem ama arkadaşım ırakta vs..artık çocuklart kesik kafaların derileri yüzülmüş insanların yanında oyun oynuyorken senin hayvan eziyetinden bahsetmen biraz trajı komik..tabiiki eziyet edilmemeli ama bizim dinimize göre helal kesimle bazı hayvanlar yenilebilir..
 

türkiye'de nasıl olduğunu sanıyorsunuz=) dünyanın her yerinde süt endüstrisi aynıdır. ve en naif aile çiftliklerinde dahi, siz o ineğin kendi buzağısı için ürettiği sütü çalar ve kendiniz içersiniz. en sonunda da o ineği öldürürsünüz=)
ben sizin bebeğiniz için ürettiğiniz sütü sizin memenizden çalsam, bebeğinize de hiç vermesem, bikaç sene sonra süt veremez hale geldiğinizde de sizi kesip yesem... çok doğal bir yol değil mi?=)
kendinize yapılmasını kabul edemediğiniz şeyleri başkalarına yapmak... büyük ikiyüzlülük değil mi?
ikiyüzlülüğün bu türüne türcülük deniyor, biraz araştırın isterseniz.
 

Bir insan bebeği bir buzağıdan daha değerli görmenize de türcülük deniyor. Siz de araştırın isterseniz, seda sayan izlemekten beyin bulanmş=)
Daha sen kendin bir canlının kafasını kesilip bir de onu yenmesinden rahatsız olmazken, bu dünyada şiddetn nasıl durmasını bekliyorsun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…