- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Çocuk gelin ineklere kadar getirecek olayı neredeyse :) tecavüze uğramış yavrusundan koparilmis ormanlara yaylalara atilmis aldatilmis evlat acısından bağrına tezek basmış öküzu tarafindan defalarca ahirdan kovulmus
B12 sadece hayvansal gidalarda var almazsaniz hafiza guclugu ilerde hafiza kaybi yasama durumu var yani ister hosunuza gitsin ister gitmesin vucut icin sart..tamam vegan olabilir bir insan ama olmayanlarada bu tarz yaklasim dogru degil
ben çiğ yiyen diye bir belgesel izledim kadın 40 yaşından sonra çiğ yemeye başlamış ve vejeteryan..süt ürünleri vsde yemiyor..kadın tüm gün sebze yiyor..kasayla geliyordu evine..normal halk için uygun değil bence..Benim süs köpek marketteki pişmemiş köfteyi pişirdiğim halde
yemedi, salamı zorla yedi,pişmiş kuyruk yağı hemen bitirdi
ben çiğ yiyen diye bir belgesel izledim kadın 40 yaşından sonra çiğ yemeye başlamış ve vejeteryan..süt ürünleri vsde yemiyor..kadın tüm gün sebze yiyor..kasayla geliyordu evine..normal halk için uygun değil bence..
bizde kasaptan emacım....Benim köpek kokladı,kokladı ve o köfteyi yemedi 1o1 marketinden almıştın şimdi eti sadece kasaptan alıyorum
biz çocukken tavuk bu kadar çabuk pişmezdi nurlum..Kesim ve yaşam koşullarından ötürü 5 seneden beri tavuk yemiyorum ama et yiyorum maalesef . Onu da güvendiğim yerden almaya çalışıyorum . Bal desen sevmem zaten ama çocuklar için alıyorum .
Keske keske tüm hayvanlar hakettikleri şekilde muamele görebilse .
Şimdi en kolay en çabuk yemekler tavuklular .biz çocukken tavuk bu kadar çabuk pişmezdi nurlum..
B12 sadece hayvansal gidalarda var almazsaniz hafiza guclugu ilerde hafiza kaybi yasama durumu var yani ister hosunuza gitsin ister gitmesin vucut icin sart..tamam vegan olabilir bir insan ama olmayanlarada bu tarz yaklasim dogru degil
bende ileri derecede b12 eksikliği var ve unutkanlık yaşayan bir insanım çünkü et yemiyorum.sadece tavuk o da belki.
dr..neden senin dediğin gibi demiyor o zaman..tıp fakültesinde yanlış eğtimmi veriliyor?yine yanlış bilgiler.
b12, bakteriler tarafından üretilen bir vitamindir. ette olmaz. bizim ağzımızdaki ve bağırsaklarımızdaki bakteriler bunu doğal olarak üretirler.
eğer b12 sorunu yaşıyorsanız, sizin vitamin emiliminizde problem var demektir, bununla ilgili doktora gitmeniz gerekir.
ayrıca b12 ısıyla ölür, o yüzden eğer tesadüfen bir parça etin üzerinde b12 varsa bile (ete değil, bakteriye ait), onu pişirdiğinizde o vitamin zaten ölecektir.
Kesim ve yaşam koşullarından ötürü 5 seneden beri tavuk yemiyorum ama et yiyorum maalesef . Onu da güvendiğim yerden almaya çalışıyorum . Bal desen sevmem zaten ama çocuklar için alıyorum .
Keske keske tüm hayvanlar hakettikleri şekilde muamele görebilse .
farkındamısın bilmem ama arkadaşım ırakta vs..artık çocuklart kesik kafaların derileri yüzülmüş insanların yanında oyun oynuyorken senin hayvan eziyetinden bahsetmen biraz trajı komik..tabiiki eziyet edilmemeli ama bizim dinimize göre helal kesimle bazı hayvanlar yenilebilir..yine yanlış bilgiler.
b12, bakteriler tarafından üretilen bir vitamindir. ette olmaz. bizim ağzımızdaki ve bağırsaklarımızdaki bakteriler bunu doğal olarak üretirler.
eğer b12 sorunu yaşıyorsanız, sizin vitamin emiliminizde problem var demektir, bununla ilgili doktora gitmeniz gerekir.
ayrıca b12 ısıyla ölür, o yüzden eğer tesadüfen bir parça etin üzerinde b12 varsa bile (ete değil, bakteriye ait), onu pişirdiğinizde o vitamin zaten ölecektir.
Uslub birinci ayar(!)da kabul edilebilir dereceydi ama bu kez iyice haddini aştı bizimki
bu arada kimse hayvanlara işkenceyi normal görmez
doğal yollarla elde edilen süt gibi ürünlerden bahsediyoruz biz
tc den değil yani :)
farkındamısın bilmem ama arkadaşım ırakta vs..artık çocuklart kesik kafaların derileri yüzülmüş insanların yanında oyun oynuyorken senin hayvan eziyetinden bahsetmen biraz trajı komik..tabiiki eziyet edilmemeli ama bizim dinimize göre helal kesimle bazı hayvanlar yenilebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?