“ürünlerimiz helal değildir”

Köklü sebzeleri falan yemiyorlarmış sadece meyve. Ve çiğ tüketiyorlar sebzelerin canı yanar diye haşlamıyorlarmış...

Suyunu çıkarmışlar yani, sağlıksız görünüyorlar...

ilginç bir mantık.Dişlerinin arasında ezerken sebzenin canı yanmıyor muymuş ?

şimdi gençsinde ondan yersin tabiiama bir yaştan sonra sakıncalı..dengeli beslenmek gerek..bizim fakir halk vejeteryan sayılır zaten no problem

Etin zararı olduğuna inanmıyorum,hangi yaşta olursa olsun.

ilginç bir mantık.Dişlerinin arasında ezerken sebzenin canı yanmıyor muymuş ?

Etin zararı olduğuna inanmıyorum,hangi yaşta olursa olsun.

yapma arkadaşım yağlıkısmını falan iyice ayırırsan daha iyi tabii..ama bence herşeyin fazlası zarar öyle değilmi:26:

bende ete bayılırım hatta etsiz geçen gün yok en azından bir parça yemekte de olacak doyamam

yapma arkadaşım yağlıkısmını falan iyice ayırırsan daha iyi tabii..ama bence herşeyin fazlası zarar öyle değilmi:26:

Evet fazla yemek de bir hastaliga yol aciyormus daha dun doktor dedi bana ben de merak etmeyin o kadar zengin degilim dedim

benim kayınpederde kasaplık yapmışbabamda bir iki kurban bayramında denemeler yaptı..bu arada bende et severim

heh işte aslı mesele

gut hastalığı ama sanmam bende olsa olurdu etoburluğumdan zengin hastalığı diyorlar sanırım günde 3 kg et yiyende falan olur o kadar nerdeee zenginlik

Off etli ekmek olsa da yesek mesela kizartirken bir de ekmegi etin uzerine koyun onun kokusu tadi ekmege siniyor harika

Son düzenleme:

sirf tavuklarin kafeste yumurta makinesi oldugu icin %50 daha fazla para verip free range aliyordum, ogrendim ki o da ayni seyin laciverdiymis

Off etli ekmek olsa da yesek mesela kizartirken bir de ekmegi etin uzerine koyun onun kokusu tadi ekmege siniyor harika

canım senin karnın acıktı bence et met derkene..ben törpüledim ama karta kaçtım artık 23 lerede senin gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…