- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
yine yanlış bilgiler.
b12, bakteriler tarafından üretilen bir vitamindir. ette olmaz. bizim ağzımızdaki ve bağırsaklarımızdaki bakteriler bunu doğal olarak üretirler.
eğer b12 sorunu yaşıyorsanız, sizin vitamin emiliminizde problem var demektir, bununla ilgili doktora gitmeniz gerekir.
ayrıca b12 ısıyla ölür, o yüzden eğer tesadüfen bir parça etin üzerinde b12 varsa bile (ete değil, bakteriye ait), onu pişirdiğinizde o vitamin zaten ölecektir.
Saygılı olmadığın sürece benden alıntı yapma lütfentürkiye'de nasıl olduğunu sanıyorsunuz=) dünyanın her yerinde süt endüstrisi aynıdır. ve en naif aile çiftliklerinde dahi, siz o ineğin kendi buzağısı için ürettiği sütü çalar ve kendiniz içersiniz. en sonunda da o ineği öldürürsünüz=)
ben sizin bebeğiniz için ürettiğiniz sütü sizin memenizden çalsam, bebeğinize de hiç vermesem, bikaç sene sonra süt veremez hale geldiğinizde de sizi kesip yesem... çok doğal bir yol değil mi?=)
kendinize yapılmasını kabul edemediğiniz şeyleri başkalarına yapmak... büyük ikiyüzlülük değil mi?
ikiyüzlülüğün bu türüne türcülük deniyor, biraz araştırın isterseniz.
sütün nasıl elde edildiğini bilmiyorsunuz belli ki.
süt, ineklerin her memeli gibi yavruladığında ürettiği bir şey olduğu için, inekler tecavüz rafı denilen aletlerle ya da bazen çıplak ellerle vajinalarına ve anüslerine bir şeyler sokulması yoluyla döllenirler.
doğan buzağı sütü emmesin ki süt çalınıp size sunulabilsin diye buzağı direkt olarak annesinden ayrılır ve erkekse kesmeye götürülür, dişiyse de annesiyle aynı döngüye sokulmak için hemen hormonlarla büyütülüp köleleştirmek üzere yola çıkarılır.
yavrusu götürüldükten sonra ineğin sütü düzenli olarak çalınır.
ineğin memelerine sürekli makineler bağlıdır.
inek bir mal gibi sömürülür.
sütü bittiğinde tekrar "tecavüz"le hamile bırakılır ve tekrar aynı döngü başlar. normalde 25-30 yıl yaşayabilen inek, 3-4 yıl içinde artık süt verememeye başlayınca mezbahaya götürülür ve kesilir.
iq seviyeleriniz çok yüksek olmayabilir.
cahil ve bilgisiz de olabilirsiniz ama tecavüzden ve cinayetten bahsedilirken bu kadar güldüğünüze göre, herhnagi bi r vicdan ve insaniyet ibaresi taşımıyorsunuz ki size en çok acımama sebep olan şey de bu oldu.
inan çok az tv izlerim..oda haberlere bakarım..nereden biliyorsunki neyi izlediğimi..hakarete getirdiğine göre konunun arkasında değilsin ve bu konuda zayıfsın küçük kız..Bir insan bebeği bir buzağıdan daha değerli görmenize de türcülük deniyor. Siz de araştırın isterseniz, seda sayan izlemekten beyin bulanmş=)
Daha sen kendin bir canlının kafasını kesilip bir de onu yenmesinden rahatsız olmazken, bu dünyada şiddetn nasıl durmasını bekliyorsun?
sütün nasıl elde edildiğini bilmiyorsunuz belli ki.
süt, ineklerin her memeli gibi yavruladığında ürettiği bir şey olduğu için, inekler tecavüz rafı denilen aletlerle ya da bazen çıplak ellerle vajinalarına ve anüslerine bir şeyler sokulması yoluyla döllenirler.
doğan buzağı sütü emmesin ki süt çalınıp size sunulabilsin diye buzağı direkt olarak annesinden ayrılır ve erkekse kesmeye götürülür, dişiyse de annesiyle aynı döngüye sokulmak için hemen hormonlarla büyütülüp köleleştirmek üzere yola çıkarılır.
yavrusu götürüldükten sonra ineğin sütü düzenli olarak çalınır.
ineğin memelerine sürekli makineler bağlıdır.
inek bir mal gibi sömürülür.
sütü bittiğinde tekrar "tecavüz"le hamile bırakılır ve tekrar aynı döngü başlar. normalde 25-30 yıl yaşayabilen inek, 3-4 yıl içinde artık süt verememeye başlayınca mezbahaya götürülür ve kesilir.
iq seviyeleriniz çok yüksek olmayabilir.
cahil ve bilgisiz de olabilirsiniz ama tecavüzden ve cinayetten bahsedilirken bu kadar güldüğünüze göre, herhnagi bi r vicdan ve insaniyet ibaresi taşımıyorsunuz ki size en çok acımama sebep olan şey de bu oldu.
bence kendi haline bırakSaygılı olmadığın sürece benden alıntı yapma lütfen
şimdi konuya gelelim siz doğal yolla olsun olmasın hayvansal olan her şeye karsisiniz ama ben doğal olan kısmına karşı değilim fakat siz sanki diğerini de destekliyoruz gibi konuşuyorsunuz
İnek ve insanı her açıdan aynı kefeye koymak zaten büyük bi hata
Aynen ablama da kırmızı et tavsiye etti işte bunlar hep cahillikhımm o zaman doktorum yanlış biliyo boşuna tıp okumuş bana da boşuna b12 iğnelerini vermiş kaç ay boyunca.
Aynen ablama da kırmızı et tavsiye etti işte bunlar hep cahillik
dr a gittim devlet hastanesine..et balık daha çok tüketmelisin dedi..tıp fakültesini bitirmiş sonuçta..Aynen ablama da kırmızı et tavsiye etti işte bunlar hep cahillik
Bir ineği bebeğinin ölmesi ile insanın bebeğinin ölmesi aynı acıyı mi veriyorBir insan bebeği bir buzağıdan daha değerli görmenize de türcülük deniyor. Siz de araştırın isterseniz, seda sayan izlemekten beyin bulanmş=)
Daha sen kendin bir canlının kafasını kesilip bir de onu yenmesinden rahatsız olmazken, bu dünyada şiddetn nasıl durmasını bekliyorsun?
Bir ineği bebeğinin ölmesi ile insanın bebeğinin ölmesi aynı acıyı mi veriyor
inek intihar mi ediyor depresyona mi giriyor
madem hayvan yemek kötü o zaman aslanlar Tavuklar Kurbağalar da katil
onlar de bol bol seda izliyor zaten
hımm o zaman doktorum yanlış biliyo boşuna tıp okumuş bana da boşuna b12 iğnelerini vermiş kaç ay boyunca.
B12 özellikle kırmızı ette bol bulunur. B12 eksikliği ben de çıkmıştı. Çok fazla unutkanlık yapıyorduTedavi edilmediğinde Alzheimer riski var. Dr aynı şekilde iğne verdi, 5li ampuller şeklinde günde 1 sonra haftada 1, ayda 1 şeklinde kullanım periyodu olan. Kırmızı eti de eşiğe bağlı olarak öneriyorlar. Siz tedaviye devam ediyor musunuz Çok geçmiş olsun bu arada..
Inekler Ahırda diskilarinin uzerinde yaşarken ben sıcak evimde rahat uyuyamiyoruminsanlar insanca bir yaşam seviyesine ulaşamamışken bunları konuşmak bana trajı komik geliyor..birde reel de birşeyler yapmak gerek..buradan hakaret ederek olmaz bu işler..
insanlar insanca bir yaşam seviyesine ulaşamamışken bunları konuşmak bana trajı komik geliyor..birde reel de birşeyler yapmak gerek..buradan hakaret ederek olmaz bu işler..
Inekler Ahırda diskilarinin uzerinde yaşarken ben sıcak evimde rahat uyuyamiyorum
Bagirsak bakterileri dogal olarak bu vitamini uretsede kalin bagirsakta emilim olmadigi icin bir faydasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?