“ürünlerimiz helal değildir”

hımm o zaman doktorum yanlış biliyo boşuna tıp okumuş bana da boşuna b12 iğnelerini vermiş kaç ay boyunca.

Et yemenin etikliği konusunda tartışmam ama insanın ete ihtiyacı olmadığı söylenince de çok komik oluyor gerçekten.B12 benim bildiğim bitkilerde sadece soya ve birkaç bitkide var ve yeterli b12 sağlanmıyor bunlarla.Eğer süt inekten yanlış bir yolla alınıyorsa burada suç ineğin sütünden yararlanmada değil kapitalizmde oluyor,ayrıca veganlık gibi besin tercihleriyle ilgili olan bir konuda,insanları cahil diye yaftalamak nasıl kolay olmuş,üslup sertleşince inandırıcılık artıyor mu diye düşünülüyor acaba?

Saygılı olmadığın sürece benden alıntı yapma lütfen
şimdi konuya gelelim siz doğal yolla olsun olmasın hayvansal olan her şeye karsisiniz ama ben doğal olan kısmına karşı değilim fakat siz sanki diğerini de destekliyoruz gibi konuşuyorsunuz
İnek ve insanı her açıdan aynı kefeye koymak zaten büyük bi hata

inan çok az tv izlerim..oda haberlere bakarım..nereden biliyorsunki neyi izlediğimi..hakarete getirdiğine göre konunun arkasında değilsin ve bu konuda zayıfsın küçük kız..

terbiyesiz.

bence kendi haline bırak

Bir ineği bebeğinin ölmesi ile insanın bebeğinin ölmesi aynı acıyı mi veriyor
inek intihar mi ediyor depresyona mi giriyor
madem hayvan yemek kötü o zaman aslanlar Tavuklar Kurbağalar da katil
onlar de bol bol seda izliyor zaten

Ben bir insan bebeğini buzağıdan daha degerli görüyorum,buzağı da kendi yavrusunu daha değerli görüyor çünkü her canlı kendi türü için savaşıyor,et tüketip süç içince türcü olunuyorsa,türcüyüm nolacak simdi?

[

hımm o zaman doktorum yanlış biliyo boşuna tıp okumuş bana da boşuna b12 iğnelerini vermiş kaç ay boyunca.

B12 özellikle kırmızı ette bol bulunur. B12 eksikliği ben de çıkmıştı. Çok fazla unutkanlık yapıyordu Tedavi edilmediğinde Alzheimer riski var. Dr aynı şekilde iğne verdi, 5li ampuller şeklinde günde 1 sonra haftada 1, ayda 1 şeklinde kullanım periyodu olan. Kırmızı eti de eşiğe bağlı olarak öneriyorlar. Siz tedaviye devam ediyor musunuz Çok geçmiş olsun bu arada..

size de geçmiş olsun.aslında tedaviye devam etmem gerekiyordu ama hamilelikten sonra bıraktım.benim,iğneler etkisini yitirir yitirmez tekrar düşmeye başlıyor.

insanlar insanca bir yaşam seviyesine ulaşamamışken bunları konuşmak bana trajı komik geliyor..birde reel de birşeyler yapmak gerek..buradan hakaret ederek olmaz bu işler..

insanlar insanca bir yaşam seviyesine ulaşamamışken bunları konuşmak bana trajı komik geliyor..birde reel de birşeyler yapmak gerek..buradan hakaret ederek olmaz bu işler..
Inekler Ahırda diskilarinin uzerinde yaşarken ben sıcak evimde rahat uyuyamiyorum

dün çalar saatte izledim somali de 6 çocuk daha açlıktan ölmüş.bizde burada sütünü almak için tecavüze uğrayan ineklerden bahsediyoruz.

Bagirsak bakterileri dogal olarak bu vitamini uretsede kalin bagirsakta emilim olmadigi icin bir faydasi yok

Evet dr.lar sebep olarak emilim gerçekleşmeden atıldığı için eksiklik görüldüğünü söylüyorlar. Yine de eti öneriyorlar. Bazı arkadaşlarımda da çıkmıştı onlara da kırmızı et yiyin demiş dr.ları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…