Usandım artık bıkma noktasına geldim..

Ya ben öderim sorun o değil. 3 tane ablasını getirmeyi biliyor. Teyzem benim anne yarım.
Aklinda bulunsun boyle mukayeselerle kendini hakliyken haksiz duruma dusurme. Adamin ablasini, ablasiyla iliskisini ise katip kotu olmussun. Onun yerine BEN ODERIM TAMAM YA KAPAT deseydin hakli kalirdin (eger adet toreye gore erkek teyze hala oduyosa tabi o kismi bilmiyorum)

Neden mesela yorumlar mısın
Mesela simdiden teyzenin gelmesini istememesi bile büyuk falso.
Çünkü erkekler böyle seylere karışmaz normali:sen bilirsin hayatım kimi istersen o gelsin demesidir.
Daha onceki konularinızıda hatırlıyorum. Daha evlenmeden bu kadar konu açtıysan evlenince vay haline...

Ha sana vazgeç demiyorum.
Sen bilirsin tabiki...

Konuna gelince nişanlına çok yüz verip herseyi söyleme. Ne istiyorsan yap. Izin alma haber ver.
Ve teyzenin yanında olmasını istiyorsan bunu nisanlina anlat. Bir kere dugunun olacak ve sen teyzeni yanında istiyorsun. Bu cok doğal birsey.

Ay derdiniz bu mu ya ???

Bırak o ablalarini,yegenlerini, yedi ceddini getirsin..
Sizinkiler de kendileri gitsin kuaföre.
Nedir bu adetler?..
Adetlerden ziyade, bundan sebep tartışmalara mana veremiyorum.

Herkesin parası var, kendi gitsin yaptırsin saçını makyajıni. Odesin parasini. Kimseye tenezzül etmeyin, lafını hiç etmeyin. Aşın bunları ya..

Edit: Kuaför ucretini sen odeyeceksen neden gereksiz ayrıntı veriyorsun adama? Şimdiden kendinize ait bağımsız alanlarinizi yok etmişsiniz.

Kızlara katılıyorum. Tanışma, nisan.. herşeyde sorun çıkti. Bu aşamalarda fikir ayrılığı elbette olabilir ancak sizde zihniyet farkliligi var. Beklentiler bambaska. Evlenince neler olacak kestirebiliyorum.. Daha önce de dedim; ayrılmanız ikiniz için de hayırlı olacak diye. Bile bile lades seninki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…