- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
Ben de anlamadım..Sen ödeyeceksen neden teyzen gelmesin diyor o zaman onu anlamadım?
O didişiyor.Sen bilirsin böyle olması gerek, gereken kişileri getiriyorum send istersen getirirsin de kapat konuyu. Didişmeye ne gerek var erkekle kuaförü
Aklinda bulunsun boyle mukayeselerle kendini hakliyken haksiz duruma dusurme. Adamin ablasini, ablasiyla iliskisini ise katip kotu olmussun. Onun yerine BEN ODERIM TAMAM YA KAPAT deseydin hakli kalirdin (eger adet toreye gore erkek teyze hala oduyosa tabi o kismi bilmiyorum)Ya ben öderim sorun o değil. 3 tane ablasını getirmeyi biliyor. Teyzem benim anne yarım.
O zaman o gün canınız nasıl istiyorsa onu yapın. Hesapmı vereceksiniz?Ben de anlamadım..
Ayyy aynı benim herif ya ama salaklık bendeydi o zaman nisanliyiz her boku soruyordum anlatıyordum ben yegenimi cagircam deyince o da hemen bende bekar bir yeğenim var sonuçta onu çağırayım :):):)::))))O didişiyor.
Eski konularını bilmiyorum ama düğün üstü böyle ufak şeyler çok batar iki tarafa da. Sakin olmak gerek ben böyle uygun gördüm yardım edecek biri lazım orda bana desen sakin şekilde sataşmasan oda uzatamaz.O didişiyor.
Mesela simdiden teyzenin gelmesini istememesi bile büyuk falso.Neden mesela yorumlar mısın
Sen ödeyeceksen neden teyzen gelmesin diyor o zaman onu anlamadım?
Hadi canıııım :)Boyle minicik kucucuk seyleri kafana takma. Bir an once evlenin. Her sey cok guzel, harika, muhtesem olacak. Evlenince butun sorunlar gececek.
Nişanlınin ailesi köylü sen şehirli mısın ?Kafam bir milyon Ne yapacağımı bilmiyorum..
Ablaları modern köylü biz şehirli ama ne fark eder ? Ayrıca köylü lafını sevmiyorum söylememek lazım..Nişanlınin ailesi köylü sen şehirli mısın ?
Hadi canıııım :)
Uzaklaş bacımAblaları modern köylü biz şehirli ama ne fark eder ? Ayrıca köylü lafını sevmiyorum söylememek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?