Usandım artık bıkma noktasına geldim..

Ben kuaförümü kendim ayarladım yanımada kimse almadım, kendi yengem vardı oda saçını yaptırmadı zaten makyajını kendi yaptı bi kirpik taktırdık onun parasını eşim gelmeden ödedi bittigitti yani öğün bence sadece seninle ilgilenilmeli

Benim beklentiler aşırı uç mu yani :/ bilemedim bana normal geliyor..

Benim ki farklı bir kuaför konusuydu düğünümde 2 tane kız kardeşimi götürdüm ve ex eltimle kızı gelmişti parasını da ben ödemiştim iki yıl sonra kardeşimin düğününde bana eve yakın bir kuaföre git ne işin var orda dedi ben de hayır oraya gidecem dedim benim amacım tamamen kız kardeşimle bir şeyler paylaşmak o anında yanında olmaktı ama bana cevabı niye bedava nasılsa damat ödüyor diye gidiyorsunuz hepiniz değil mi oldu ulan ben üç kuruşluk kuaför masrafını dert edecek insan olsaydım kendi düğünümde parayı vermezdim karaktersiz herif
Ama senin nişanlının hiç haklı tarafı yok evet gerekirse bütün sülaleni götürecek o kuaföre ve bunları adetmiş diye değil sırf sen mutlu ol diye yapacak

Benim beklentiler aşırı uç mu yani :/ bilemedim bana normal geliyor..
"Uç" demedim. Evlilikten, yaşamdan beklentileriniz farklı. Onceki konularini hatırlıyorum. İsminin altında bile 'bir nişanlı kizce savaşı' yazıyor. Neden savaşıyorsun? Bu normal mi? Bunu hiç düşündün mu?

Kuaför masrafları genellikle damada yıkılıyor. O da sizin ödeyeceğinizi düşünmediğinden çok gelmiş sanırım. Ama her şeyi söylemenin de bir adabı var. Zaten bu saatten sonra ona ödetmeyin bence.

ya nişanlına ne ki ? benim düğünde aram bozuktu görümcelerle tuttum iki kuaför arkdslarıma ve kendime. yok ablamlar yok teyzenler. bence sen haklısın ne var yani iki kişi mi çok geldi.

Çok aşırı seviyesiz bir konu olmuş aranızdaki, üstelik daha sadece nişanlısınız!

Ben sizin iletişiminizde sıkıntı hissediyorum.
Kendisine her adımda yanında olduğunuzu. Masraflarda bir sorun olursa destek olacağınızı ama bu dönemde gereksiz cimrilikler yapıp sizi akrabalarınıza rezil etmemesi gerektiğini söyleyin. Teyzen gelmesin demek yerine canım ne kadar olur ki masraf ben ona göre para ayarlamaya çalışayım dese siz de halden anlarsınız sanırım ve ben de destek olurum dersiniz. Sorunu bu şekilde halletmek varken neden böyle oluyor? Belki nişanlınız hödük belki sizin ona destek olacağınızı düşünmüyor. Siz ona destek olacağınızı hissettirmediğinizi düşünüyorsanız bunu düzeltin. Konuşun. Yok nişanlınızın hödük olduğunu düşünüyorsanız da bile bile lades demenin ne kadar mantıklı olduğunu düşünün.

İnan kuaför olayı çözülür, başka bi şey çıkar.
O aşılır, başka bi şey..
Bitmez bu.

Filmin sonu başından belli demek istediğim o. Ama sen artık kanala girmişsin. Bu evlilik olacak. Ve biz senin konularını okumaya devam edecegiz. :/

Şimdide bana hakaret eden beddua eden bir eş istemiyorum yazmış. Bende konuşma benimle yürü dedim. Şok oldu galiba bir şey yazmadı.

Şimdide bana hakaret eden beddua eden bir eş istemiyorum yazmış. Bende konuşma benimle yürü dedim. Şok oldu galiba bir şey yazmadı.

Bu konuda çok haklı ama. Öbür konunuzda da söyledim neden seviye düşüyor? "Konuşma benimle yürü" kelime grubunu kendinize yakıştırıyor musunuz? Tamam hepimiz ingiliz kraliyet ailesinden geliyor gibi konuşmuyoruz ama kadın olsun erkek olsun ben bu üslupları yakıştırmıyorum kimseye. Hele aşık olduğunuz insanla olmaz yani. Her şeyden geçtim ilerde çocuğunuza güzel örnek olmanız gerekecek. Birbirine bas git yürü gibi kelimeler kullanan anne baba olmaz ki. Yani olur tabi bir sürü örneği var ama siz o anne-babalardan mı olmak istiyorsunuz.

Yürü ? Derken yazmış :) kudursun cevap bile vermeyeceğim.

Hayır istemiyorum

İyi de ben hakaret etmedim ki ? Sadece ablan çocukları getirir sen bakarsın dedim. Bu kadar.. bana terbiyesizsin dedi asıl hakaret eden o geri vites yapıyor şimdi.

Yürü ? Derken yazmış :) kudursun cevap bile vermeyeceğim.
Ben seni yeni hatırladım, en son yine bir sürü hakaret küfür içeren konuşma geçmişti aranızda, kesin bitti ayrıldım demiştin. Konuyu da hatırlamıyorum neydi, saçma sapan bişeydi yine. Eeee değişen bişey de olmamış , neden başladın tekrar? Bir de ne düşünüyorsun ? evlenince ilişkiniz nasıl olacak sence? Böyle kavga gürültü küfür hakaret devam mı eder? Yoksa bir anda sihirli bir değnek mi değer nikahın gücü adına???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…