- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Benim beklentiler aşırı uç mu yani :/ bilemedim bana normal geliyor..Kızlara katılıyorum. Tanışma, nisan.. herşeyde sorun çıkti. Bu aşamalarda fikir ayrılığı elbette olabilir ancak sizde zihniyet farkliligi var. Beklentiler bambaska. Evlenince neler olacak kestirebiliyorum.. Daha önce de dedim; ayrılmanız ikiniz için de hayırlı olacak diye. Bile bile lades seninki :/
Yok çok anneci değil.Sen bugun buraya sadece kuafor konusunu cozmeye geldiysen yarin evlendiginde cok anneci acaba bosansam mi diye gelirsin
Haberin olsun
Yok çok anneci değil.
"Uç" demedim. Evlilikten, yaşamdan beklentileriniz farklı. Onceki konularini hatırlıyorum. İsminin altında bile 'bir nişanlı kizce savaşı' yazıyor. Neden savaşıyorsun? Bu normal mi? Bunu hiç düşündün mu?Benim beklentiler aşırı uç mu yani :/ bilemedim bana normal geliyor..
çok ablacıYok çok anneci değil.
Of of of
Şimdide bana hakaret eden beddua eden bir eş istemiyorum yazmış. Bende konuşma benimle yürü dedim. Şok oldu galiba bir şey yazmadı.
Hayır istemiyorumBu konuda çok haklı ama. Öbür konunuzda da söyledim neden seviye düşüyor? "Konuşma benimle yürü" kelime grubunu kendinize yakıştırıyor musunuz? Tamam hepimiz ingiliz kraliyet ailesinden geliyor gibi konuşmuyoruz ama kadın olsun erkek olsun ben bu üslupları yakıştırmıyorum kimseye. Hele aşık olduğunuz insanla olmaz yani. Her şeyden geçtim ilerde çocuğunuza güzel örnek olmanız gerekecek. Birbirine bas git yürü gibi kelimeler kullanan anne baba olmaz ki. Yani olur tabi bir sürü örneği var ama siz o anne-babalardan mı olmak istiyorsunuz.
Ben seni yeni hatırladım, en son yine bir sürü hakaret küfür içeren konuşma geçmişti aranızda, kesin bitti ayrıldım demiştin. Konuyu da hatırlamıyorum neydi, saçma sapan bişeydi yine. Eeee değişen bişey de olmamış , neden başladın tekrar? Bir de ne düşünüyorsun ? evlenince ilişkiniz nasıl olacak sence? Böyle kavga gürültü küfür hakaret devam mı eder? Yoksa bir anda sihirli bir değnek mi değer nikahın gücü adına???Yürü ? Derken yazmış :) kudursun cevap bile vermeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?