Yürü. De ne var ki ? Yürü yoluna bak yani.
Tarzları bu..Ben seni yeni hatırladım, en son yine bir sürü hakaret küfür içeren konuşma geçmişti aranızda, kesin bitti ayrıldım demiştin. Konuyu da hatırlamıyorum neydi, saçma sapan bişeydi yine. Eeee değişen bişey de olmamış , neden başladın tekrar? Bir de ne düşünüyorsun ? evlenince ilişkiniz nasıl olacak sence? Böyle kavga gürültü küfür hakaret devam mı eder? Yoksa bir anda sihirli bir değnek mi değer nikahın gücü adına???
sen hala kararlısın evleneceksin yani bu adamla..
daha çok konunu okuyacağız desene..adamın her lafı falso..
Bilmiyorum..Ya gaz vermek gibi olmasın ama diğer konularınada göz gezdirdim biraz.Cidden kararlı mısın evlenmekte sen?
Bak bu tarz yorumda bulunan tek ben değilim dediğin gibi nişanlılık bunun için var.Olmuyosa olmuyordur dön bence yol yakınken.Bilmiyorum..
Annemle teyzeme "kuaföre onlar mı ?" Gelecek diyen adama yürü derim.
Burdaki yorumlardan evlenmemen gerektiğini mi çıkardın?Ben evlenmek istemiyorum yazcam şimdi. :/
Bari sebeplerini de yazın. Blöf gibi olmasın.Ben evlenmek istemiyorum yazcam şimdi. :/
+1sen hala kararlısın evleneceksin yani bu adamla..
daha çok konunu okuyacağız desene..adamın her lafı falso..
"Yürü" de ,tamam da , bu sohbeti yaptığın adamla evlenince evlilik hayatın nasıl olacak sence? Umduğun nedir evlilikten?Annemle teyzeme "kuaföre onlar mı ?" Gelecek diyen adama yürü derim.
Gaza gelipte yazma eğer gerçekten düşüncen buysa yaz.Ben sadece diğer konularından yola çıkarak fikrimi beyan ettim.Büyük konuşmak gibi olmasın ama nişanlın benim uyuşabileceğim bir karakter değil o yüzden dön bence dedim.Eğer sende gerçekten yapamam dersen bırak.Ama sende kararsızlık var daha öncede soğudum bitti tarzı şeyler yazmışsın ama affetmişsin.İyice otur düşün taşın derim ben.Ben evlenmek istemiyorum yazcam şimdi. :/
Aynısını yolladım şuan.Bari sebeplerini de yazın. Blöf gibi olmasın.
Sen hakaret eden eş mi istemiyorsun ben de cimri bir eş istemiyorum. Benim boynumu ailemin yanında bükecek adam istemiyorum. Sen bana masraflarda sıkıntı olur desen ben sana destek olurum. Ama sen direk o gelmesin bu gelmesin. Nasıl söylenir gelecek adama gelme diye sorabilir miyim? Ben de bu tarz bir insan ve evlilik istemiyorum
Sende hep aynı seyleri yazıyorsun be güzelim....diğer konunda da söyledim.herkes akıl verdi ne yapman gerektiğini söyledi. adam sana devamlı baskı yapıyor kimle ne yaşadın vs evlenmeden söyle falan!! ee sen yine aynı şeyleri söyleyip yine baristin.madem kesin kararlisin evlenmeye,surekli evlenmekten vazgectim istemiyorum diyip durma bari adamaBen evlenmek istemiyorum yazcam şimdi. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?