Usandım artık bıkma noktasına geldim..

biliyorum bekara boşanmak kolay gelecek ama, iletişiminiz bana pek sağlıklı gelmedi. İnsanları tartışırken taninacagini düşünüyorum tartışınca direkt olarak hakaret etmek doğru değil. İyiyken canım cicim kotuyken yürü! Sizce de çok tezat değil mı? Bence ne istediğinize karar verin. Tamam nişanlılık süreci aşırı şekilde zor bir dönem yığınla sorun çıkıyor vs ama bunlar da ancak birbirinize destek olarak çözülür sizin tam tersi sürekli olarak "yürü" tavirlari! Bence toparlayin kendinizi ve ilişkinizi. Elbette seviyosunuzdur ama bu tavırlarla daha çok sorun çıkar bence.

Tarzları bu..

Nişanlısı bi şey der.
Merlin kızar..
Adam mesaj atar.
Merlin cevap yazar.
Adam hakaret eder.
Merlin trip atar.
Adam özür diler.
Sonra da barisirlar, kaldıkları yerden devam ederler.

Son düzenleme:
Annemle teyzeme "kuaföre onlar mı ?" Gelecek diyen adama yürü derim.

Ya gaz vermek gibi olmasın ama diğer konularınada göz gezdirdim biraz.Cidden kararlı mısın evlenmekte sen?

Her an evlilikten dönebilirim. Nişanlılık dönemi neden var ki ? Böyle kara yüzlerini ortaya çıkarmak için işte :)

Annemle teyzeme "kuaföre onlar mı ?" Gelecek diyen adama yürü derim.

Madem bu kadar içerledin yürü deme yol ver. Hem yol veremiyorsun, hem seviyeyi ikiniz beraber yerlere çekiyorsunuz. Bir şey çözüyor mu bu üslup? Evlenene kadar daha tartışacaksınız, evlenince de tartışacaksınız. Tartışmalarınızın ana fikri sorunlarınızı çözmek olmalı. Eğer hiç bir şey çözmeden lüzumsuz restleşirseniz sadece soğursunuz.

Ben evlenmek istemiyorum yazcam şimdi. :/
Bari sebeplerini de yazın. Blöf gibi olmasın.
Sen hakaret eden eş mi istemiyorsun ben de cimri bir eş istemiyorum. Benim boynumu ailemin yanında bükecek adam istemiyorum. Sen bana masraflarda sıkıntı olur desen ben sana destek olurum. Ama sen direk o gelmesin bu gelmesin. Nasıl söylenir gelecek adama gelme diye sorabilir miyim? Ben de bu tarz bir insan ve evlilik istemiyorum

Gaza gelipte yazma eğer gerçekten düşüncen buysa yaz.Ben sadece diğer konularından yola çıkarak fikrimi beyan ettim.Büyük konuşmak gibi olmasın ama nişanlın benim uyuşabileceğim bir karakter değil o yüzden dön bence dedim.Eğer sende gerçekten yapamam dersen bırak.Ama sende kararsızlık var daha öncede soğudum bitti tarzı şeyler yazmışsın ama affetmişsin.İyice otur düşün taşın derim ben.

Aynısını yolladım şuan.

Sende hep aynı seyleri yazıyorsun be güzelim....diğer konunda da söyledim.herkes akıl verdi ne yapman gerektiğini söyledi. adam sana devamlı baskı yapıyor kimle ne yaşadın vs evlenmeden söyle falan!! ee sen yine aynı şeyleri söyleyip yine baristin.madem kesin kararlisin evlenmeye,surekli evlenmekten vazgectim istemiyorum diyip durma bari adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…