Usandım artık bıkma noktasına geldim..

Bi an için senin adına çok korktum. Yalnız önceki konularına da baktım bu adamdan sana hayır yok belli. Şimdiden sinyalleri veriyor. İyi düşün

Şimdide bana hakaret eden beddua eden bir eş istemiyorum yazmış. Bende konuşma benimle yürü dedim. Şok oldu galiba bir şey yazmadı.

Okumuş insanım. Mesleğim var diyorsunuz.
Seviyeniz yerlerde kusura bakmayın.
Konuşma adabınız SIFIR!
Nişanlı iken çok yüzgöz olmuşsunuz. Sizi evlenince düşünemiyorum.
Midem kaldırmıyor bayalığınızı.

Ya evet kimler biniyor merak ettiim.
Birde böyle bir kriz var :)

Benim dügün günü gün boyu yanımda olan, kuaförde ve fotograf çekiminde fikirlerini almak icin 1 arkadasim ve eşimin de arabayı kullanmak için 1 arkadaşi bindiler. Ben ve eşim de arka koltuktaydık :) ama sanırım genel olarak ablalar,yengeler,kuzenler,görümceler vs biniyor.

valla ben 4 teyzem 4 kuzenim 2 arkadaşım 1 kardeşim bi annemle gittim aynı kuaföre. Bir tek anlaştığım pakette nedime saçı vardı ve benim herşeyim dahildi. Annem kardeşim ben ve bir nedime saçı yapıldı eşim ödedi. Teyzemlerle baştan konuştum. Onları niye ödeyelim ya eşimle ? Teyzem de olsa kardeşim ,annem değil. Damat sömürmesi resmen eniğini cücüğünü sokmak.

Siz daha cok erken baslamissiniz canm bu tarz kavgalara ve ewlenip daha ev gecindireceksiniz dusun yani sonucta en guzel gununuz ucun besin lafi olmadan seni kirmadan teyzeni kabul etmesi lazimken siz simdiden senin teyzen senin ablan muhabbtne girdinz nasi olacak bu isin sonu peki

Her yerden engellemiş beni. Artık baldan lokma olsam umrumda değilmişim. kızlar çok kötüyüm ne yapayım sizce

Ben onun için neler yaptım kızlar Ne olur bana bir akıl verin çok kötüyüm içimde bir hırs var öldürmek istiyorum onu.

Evlenme kardeş boşverrrrrr hayatını yaşa ve evlenecegın zaman cok iyi tanı bekarlık sultanlık

Evlilik öncesi bu tür kavgalar malesef oluyor. En güzel günlerinizi böyle seyler icin mahvetmeyin.

Herhlde yani cnm.bzde gectik o yollardan artik ezberledik yani cok ustne dusme o essek gibi arayck seni nisanlilik esnasnda cok oluyo boyle sebebsz kavgalar skma canini sen hepsi duzelr blki inanmazsn bnm dugunme 1 hfta kala ayrldk bz dugun salonunu faln iptal ettik hep ama ne oldu geri barstik hepsi stresten oluyo bunlatin simdi allha bin sukur cok mutlu bi ewliligim var

Biraz da ben üstüne gittim çok hakaret filan neyse aynen kendi haline bıraktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…