köpeğim var canım mecbur süpür sil toz al yapıyorum tüy muhabbetinden anlıcağınValla 5'te uykudan uyanan biri olarak her gün evi silip süpürüp toz almanız ne diyeyim bravo. Ama hergüne gerçekten gerek yok. Boşuna yoruyorsunuz kendinizi.
evim küçük mü ? küçük demek az kalır kutu gbiBunların hepsi 45 dk mı?
Evin küçük mü?
Ben evi süpürüp silsem tozunu alsam 2 saat kesin sürer...
Bak ben de çalışıyorum ve çok az temizlik yapıyorum bence sen hamile halinle gayet iyisin...
Hamile değilim ama aynı şeyler bende de var.Selam kizlar. Oncelikle bu durumum hamilelikten degil onu belirtiyim. Sabah kalkiyorum esimle kahvalti yapiyoruz o gidiyo ben hoop yataga. 4e 5e kadar uyu nette takil falan zaman geciyo o saatte yataktan kalkip yemegimi temizligimi anca yapiyorum. Ama sabahtan yapip tv izlemek cay icmek oturmak istiyorum evimde temiz temiz ama olmuyo. Tavsiyeleriniz var mi ? Şöyle beni bi silkeleyin.
acaba neyimize güveniyozHamile değilim ama aynı şeyler bende de var.
Fazla rahatlıktan bu hallerimiz şekerim.
AYY cildiricim aynı benBen de hem temizliği hem de tembelliği seven bir kadınım .Netten film izlemek,uyumak,saçıma ,tırnağıma bakım yapmaya da bayılırım ama evimi de tertemiz istiyorum..Birileri bana da akıl verse :)
Ayyy bilmiyorum ya.acaba neyimize güveniyoz
bende kk da takılıyorumAyyy bilmiyorum ya.
Şuan sana bişey itiraf edeyim mi. Dün gece 3 buçukta yattım. Öğlen 12 buçukta kalktım. Tv açtım izledim. Ezan okundu abdest aldım. Namaz kıldım. 15 dk kuran okudum. Sonra gene tv karşısına geçtim gelin evini izliyorum . Ve hiçbir iş yapmadım. Herşey duruyor
Sana bu mesajı yazdıktan sonra kalktım evi topladımbende kk da takılıyorumişler duruyoo yemek yaptım bı
bende pilav yaptım balkonu yıkadım kuruyan camasırları topladım makınaya camasır attımSana bu mesajı yazdıktan sonra kalktım evi topladımçamaşonları yerlestrdim makineden yikanmislari çıkardım astım. Yenilerini attım makineye yatak odasını da topladım. Sadece bulaşıklar makineye gircek çok şükür ya gaza geldim
Canım hergün süpürme evi.bende pilav yaptım balkonu yıkadım kuruyan camasırları topladım makınaya camasır attımbitek süpürmem lazım eviiii
Hee o yüzden supurmuyorsn anladım ne güzel.köpeğim var canım mecbur süpür sil toz al yapıyorum tüy muhabbetinden anlıcağın
evim 1+1 amerikan mutfako yüzden yetişebılıyorum yetişebılcegımı de bıldıgımden gec kalkıyorum
Hamilelikten olmadığına nasıl kanaat getirdin.Selam kizlar. Oncelikle bu durumum hamilelikten degil onu belirtiyim. Sabah kalkiyorum esimle kahvalti yapiyoruz o gidiyo ben hoop yataga. 4e 5e kadar uyu nette takil falan zaman geciyo o saatte yataktan kalkip yemegimi temizligimi anca yapiyorum. Ama sabahtan yapip tv izlemek cay icmek oturmak istiyorum evimde temiz temiz ama olmuyo. Tavsiyeleriniz var mi ? Şöyle beni bi silkeleyin.
Hayal ettiğin hayat şuan benm yaşadığım hayatoff aynı ben. şu an ben bekarım ama sabaha kadar internette takılıyorum dizi film kk vs. sonra öğlen 1-2 gibi zorla yataktan kalkıyorum, sil süpür toz al bulaşık makinesi yerleştir tezgahı topla 1 saat sürüyor. sonra akşama yemek yapıyorum haftanın 3-4 günü. geri kalan günlerde annem işten gelince yapıyoruz birlikte.
sen de acaba geç mi uyuyorsun ondan olabilir? erken uyusam böyle olmaz belki benim rutinim.
o değil de benim korktuğum şey şu ki evlenince bu rahatlığımı kaybetmek istemiyorum. ben internetimden dizilerimden kahvemden rahatlığımdan vazgeçemem. ama evlenince eğer bi işe girip çalışmazsam ya sürekli kv giller bende olur ya sürekli beni kendilerine çağırırlar, nişanlım bile evde tek oturup sıkılırsın gider işlere yardım edersin arada diyor. ama ben asla istemiyorum bunu. ben tekken sıkılmam ki hem. versin bilgisayarımı internetimi telefonumu kahvemi. günlerce evden çıkmasam da olur. ama ne kadar tartışsakta yokk hala binbir ısrar. canım çok sıkkın o yüzden
aa o da ayrı bıseymıs sıkılırsam bulurum ben kendıme bıseyler deoff aynı ben. şu an ben bekarım ama sabaha kadar internette takılıyorum dizi film kk vs. sonra öğlen 1-2 gibi zorla yataktan kalkıyorum, sil süpür toz al bulaşık makinesi yerleştir tezgahı topla 1 saat sürüyor. sonra akşama yemek yapıyorum haftanın 3-4 günü. geri kalan günlerde annem işten gelince yapıyoruz birlikte.
sen de acaba geç mi uyuyorsun ondan olabilir? erken uyusam böyle olmaz belki benim rutinim.
o değil de benim korktuğum şey şu ki evlenince bu rahatlığımı kaybetmek istemiyorum. ben internetimden dizilerimden kahvemden rahatlığımdan vazgeçemem. ama evlenince eğer bi işe girip çalışmazsam ya sürekli kv giller bende olur ya sürekli beni kendilerine çağırırlar, nişanlım bile evde tek oturup sıkılırsın gider işlere yardım edersin arada diyor. ama ben asla istemiyorum bunu. ben tekken sıkılmam ki hem. versin bilgisayarımı internetimi telefonumu kahvemi. günlerce evden çıkmasam da olur. ama ne kadar tartışsakta yokk hala binbir ısrar. canım çok sıkkın o yüzden
hamılelıkten önce de vardı.Hamilelikten olmadığına nasıl kanaat getirdin.
köpeğim var canım süpürmem gerekkCanım hergün süpürme evi.
Ben hergün supurmuyorum şahsen. İki kişiyiz zaten. Gerek olmuyor
ben hiç büyük ev istemedim hala ıstemıyorumHee o yüzden supurmuyorsn anladım ne güzel.
1 artı 1 ne güzel ya . Temizlik açısından süper yani.
Benm 3 artı 1 150 metrekare.
Evlenmeden önce büyük evim olsun isterdim şimdi hiç istemiyorum 1 artı 1 istiyorum
İnternete fazla takılmakla alakalıdır.Ya da insan bazı dönem birşey yapası gelmez.Eğer internete fazla takılıyorsan,elektronik aletlerden mümkün mertebe uzak kalmanı tavsiye edeceğim.Evladının sağlığı için.Çık gez dolaş havan değişir.Biraz zorla kendini.İnsanın yattıkça yatası gelir çünkü.hamılelıkten önce de vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?