aynen öyle oluyo. btun gun pc elımde.. hava cook sıcak dışarı adım atmam mümkün değil. evde hep vantılatörün karsısında oturuyorumİnternete fazla takılmakla alakalıdır.Ya da insan bazı dönem birşey yapası gelmez.Eğer internete fazla takılıyorsan,elektronik aletlerden mümkün mertebe uzak kalmanı tavsiye edeceğim.Evladının sağlığı için.Çık gez dolaş havan değişir.Biraz zorla kendini.İnsanın yattıkça yatası gelir çünkü.
Bende istemiyorum. En güzeli seninki hergün süpürge de koymaz insanaben hiç büyük ev istemedim hala ıstemıyorum
hergün olunca koyuyo ya nefret edıyorum süpürmektenBende istemiyorum. En güzeli seninki hergün süpürge de koymaz insana
Bende ya o ses beni mahvediyorhergün olunca koyuyo ya nefret edıyorum süpürmekten
süpürge su an evın ortasında duruyo . bı an önce yapıp kaldırmam lazımBende ya o ses beni mahvediyor
Ozaman hemen başla :))süpürge su an evın ortasında duruyo . bı an önce yapıp kaldırmam lazım5 dk mı almaz aslında..
Hayal ettiğin hayat şuan benm yaşadığım hayat
Kaynanam yakın ama herzaman gitmem. 4 5 günde bir . Onlarda herzaman gelmez araya mesafe koy herzaman gelmez canm. En önemlisi hicbiseyni anlatma.
Bende evde bütün gün tv internet film keyif yani.
2 kişi olduğumuz için ev de herzaman kirlenmiyor. Yani anlayışlı ve karışmayan bi eşin olursa sıkıntı yok. Bekarlktan kalma yaşamına devam ediyor insan hatta daha güzeline
aa o da ayrı bıseymıs sıkılırsam bulurum ben kendıme bıseyler de
bana gelıp gıden yok köpeğim var dıyebende kv lere gtmem zaten gorusmuyorum gec yatmak benım ıcın cook zor onbucuk gbı uyurum 5 e kadar tam uyumasam da oyalanıyorum yatakta hep
zaten kesinlikle araya mesafe koymayı düşünüyorum gittiğim zamanlarda bile yakın davranmak istemiyorum, dediğin gibi hiçbişeyimi anlatmayı danışmayı düşünmüyorum, zaten çalışmayı düşünüyorum hem para kazanmak istiyorum hem de kv lere gidip hizmet etmekten kaçmış olurum böylelikle, tabi çalışınca internet dizi keyiflerim kısıtlanacak ama onlara gitmekten çok çok daha iyidir çalışmak..
görüşmemeyi nasıl başardın? yani benim görüşmemem için onların bana karşı büyük bi yanlış yapması lazım ki, eşimin onları savunacak hiçbi dalı kalmaması lazım ki ancak öyle görüşmeyeyim
ay yaptım vallaOzaman hemen başla :))
Süpersin :)ay yaptım valla
aynen öyle canım büyük yanlışları var benden önce eşim görüşmek istemıyozaten kesinlikle araya mesafe koymayı düşünüyorum gittiğim zamanlarda bile yakın davranmak istemiyorum, dediğin gibi hiçbişeyimi anlatmayı danışmayı düşünmüyorum, zaten çalışmayı düşünüyorum hem para kazanmak istiyorum hem de kv lere gidip hizmet etmekten kaçmış olurum böylelikle, tabi çalışınca internet dizi keyiflerim kısıtlanacak ama onlara gitmekten çok çok daha iyidir çalışmak..
görüşmemeyi nasıl başardın? yani benim görüşmemem için onların bana karşı büyük bi yanlış yapması lazım ki, eşimin onları savunacak hiçbi dalı kalmaması lazım ki ancak öyle görüşmeyeyim
bide çamaşır asarsam tamamdır bgünSüpersin :)
O en kolayı; )bide çamaşır asarsam tamamdır bgün
ama o da sıkıcı..O en kolayı; )
canım cocugun var mı kaç yasındasınO en kolayı; )
:) bana sıkıcı gelen tek şey süpürmek gerisini zevkle yapıyormama o da sıkıcı..
Yok canm malesefcanım cocugun var mı kaç yasındasın
aynen öyle canım büyük yanlışları var benden önce eşim görüşmek istemıyobıraz şanslıyım bu konuda
21 canım. hani canım canım dıyorum da büyüksen demıyım dıye sordumYok canm malesef2 yildr olmuyor. 23 yaşındayım. Sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?