Üsengeclik mi?

aynen öyle oluyo. btun gun pc elımde.. hava cook sıcak dışarı adım atmam mümkün değil. evde hep vantılatörün karsısında oturuyorum

Ben de üşengeç sayılırım. İnternette çok vakit geçiririm. Bilgisayarda sevdiğim müzikleri açıp işe başlarsam, işin nasıl bittiğini bilmem. Hatta bazen film ya da dizi açarım özellikle mutfağı toparlarken çok faydasını gordum.Bir dene belki faydası olur.

zaten kesinlikle araya mesafe koymayı düşünüyorum gittiğim zamanlarda bile yakın davranmak istemiyorum, dediğin gibi hiçbişeyimi anlatmayı danışmayı düşünmüyorum, zaten çalışmayı düşünüyorum hem para kazanmak istiyorum hem de kv lere gidip hizmet etmekten kaçmış olurum böylelikle, tabi çalışınca internet dizi keyiflerim kısıtlanacak ama onlara gitmekten çok çok daha iyidir çalışmak..

görüşmemeyi nasıl başardın? yani benim görüşmemem için onların bana karşı büyük bi yanlış yapması lazım ki, eşimin onları savunacak hiçbi dalı kalmaması lazım ki ancak öyle görüşmeyeyim

Aynen mesafe koy araya gerçekten hicbiseyini anlatma ozaman hayatına karışma gbi şeyleri de olmuyor.
Sende onlara karışma. Her ise koşma. Salla gitsin :)

aynen öyle canım büyük yanlışları var benden önce eşim görüşmek istemıyo bıraz şanslıyım bu konuda

aynen öyle canım büyük yanlışları var benden önce eşim görüşmek istemıyo bıraz şanslıyım bu konuda

işte benim nişanlım hep ailesine düşkün imajı veriyo bana. halbuki kaç senedir tanıyorum hiçte o kadar düşkün biri değildir sırf ben onlara yardıma falan gideyim ona hayır gitmem demiyeyim diye öyle bi imaj vermeye çalışıyor. ama kendimden taviz vermek istemiyorum, e ilerde eşimle aram açılsın da istemiyorum. inşallah benimkilerde bana öyle büyük yanlışlar yaparlar da en baştan eşim istemez görüşmeyi direk kesilir böylelikle hiç uğraşmam ne güzel. şanslıymışsın yalnız eşin de onlardan taraf olsaydı tahmin etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…