üst kat komşu bizi delirtmeye yemin etmiş olmalı

Bu kez inada bindiriyorlar. Üst katta oldukları için daha çok gürültü yapabiliyorlar. :/

Bu kez inada bindiriyorlar. Üst katta oldukları için daha çok gürültü yapabiliyorlar. :/
Iste ustte olmasi sıkıntı. Hoparlor baglamak lazım ya da elde habire sopa olacak.
Ay yazdıklarıma bile inanamiyorum cidden insani nasil cileden çıkartıyorlar. Oysa saygi duysalar böyle seylere gerek bile olmayacak. Agir terbiyesizlik ya

Daha önce benzer konuda yazdığım msjı aynen paylaşıyorum ve değişen hiç bir şey yok. Bir yere varılamıyor bu konuda asla!!! Çünkü anlayışsız insanlar anlamamakta direniyor hatta arsız hırsız ev sahibini bastırır misali kurallara uyanları toplu yaşama uyum sağlamış insanları müstakil eve göndermeye çalışıyorlar

Keşke bu hoparlör ya da sopa işe yarasa. Maalesef bazıları insanlıktan hiç nasibini alamadıklarından bu da yaramıyor, inatlaşır gibi daha da azıtıyorlar.

Keşke bu hoparlör ya da sopa işe yarasa. Maalesef bazıları insanlıktan hiç nasibini alamadıklarından bu da yaramıyor, inatlaşır gibi daha da azıtıyorlar.
Cirkefin çözümü yok gercekten. Ben bu yasima kadar bilmezdim her insanın yüzünün astari var iki uc soylersin anlar derdim ama gördüm.
Kadina neler neler soylediler de bir gram fayda etmedi yapacagim dedi ya.
Ne yapilir ki baska acaba

Vuuu güzel fikir ama banyo tavanı delikli değişik bir şey leke kalmaz. Yerinden çıkarsalar anlarlar zaten ama mutfağa olur,ben bunu düşüneyim :) malesef sadece üstteki değil 3 komşu çok rahatsızlık veriyor,biride yönetici olacak şahıs.
Çok fazla arsızlar malesef. Ben buraya ilk geldiğimde 1.kat olmama rağmen silkelemedim baktım sigara külü kıl tüy almış gidiyor. Annem yöneticiye çıktı kadını kovmuş resmen. Artık aidat için kapıma gelecek vermiycem taa gelene kadar.bende ona aynı muameleyi yapıcam. (2 ayı birden veriyordum borç olmasın diye,salak kafam)Artık hiç aşağıda toplanmalarına bakmadan pat pat silkeleniyorum. (Oturup camımın altında her Allahın günü yüksek sesle lak lak yapıp sigara tüttürüyorlar,evlerine çıkarken sanki ordu gibi ses yapıyorlar oğlum uyanıp akşama kadar ağlıyor ota b.ka) onun çocuğu uyuduğu vakit son ses müzik açıyorum. Hodri meydan bakalım. Oysa ilk geldiğimizde çocukları mahvediyordum bahçede,apartman içinde yüksek sesle konuşmayın diye insan olmayana yaranamazsın.

Ben artık taşınmalarını bekliyorum o zamana kadar da daha fazla nefret etmeden şu evde oturabilmeyi, düzgünce uyuyabilmeyi. Ben de sizde ve benzer durumdaki diğer arkadaşlarda bu tarz toplum içinde yaşamayı bilmeyen mahluklardan en kısa zamanda kurtuluruz umarım.

Insallah biz duzenimizi bozmayız da o duzen bozanlar gider , bozar duzenini. Orda da onlardan 2mislilerine denk gelirler. Olmayan şey bozulmaz zaten de.

Ben saldim cayira mevlam kayira mantigiyla cocuk yetistirilmesinden yana degilim zaten. Oyle bir gorusum yok. Tabiki cocuga sınırlari ogretmek lazim ama cocugun hareket alanini her anlamda kisitlamak mumkun olmuyor. Cocuga evin icinde kosma desende iki dkkya unutur anne çişim geldi diye tekrar kosar yanina. Ee her kostugunda tepki mi gorecek bu cocuk? Veya her kostugunda anne yaptirimmi uygulayacak? Cocugin her adiminda anne jandarma gibi basinda dikilse cocugun psikolojisi ne olacak. Bu cocuk bir sekilde enerjisini atacak buda sessiz sakin bi sekilde olmuyor cogu zaman ne yazikki. Cocugun evin icindeki genel hali belirli bir davranisla sınırlı degilki anne yasak koysun veya alternatif sunsun. Tek cocukta degil belki ama iki cocuklu evlerde illaki gurultu oluyor bunun onune gecmek mumkun degil. Birde konu sahibinin kendini hakli gordugu icin alttan vurmasi hos birsey degil annenin cocuklarinin korktugu konusundaki uyarisini pek inandirici bulmamis burdaki cogu kisi ama kucuk cocuklar boyle seslerden korkar kendi cocugumdan biliyorum bazen ust katta yere birsey dusuyor oglum hemen korkuyla kosuyor yanima anne o ses neydi diyor sariliyor bana. Heleki deprem vs benzeri seyler yasamissa bir cocuk daha hassas oluyor bu konuda.

Son düzenleme:
Misafir gürültüsü vb onlara bişey diyemeyeceğim ama şu pandemi sürecinde çocuklara anlayış gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum ve en çok da onlara üzülüyorum
Sana %100 katiliyorum. Çocuklar şu dönemde tolere edilmeli. Eve hapis, sosyal hayat yok okul yok. En guzel caglarini evde geciriyolar. Üzücü bi durum.

Sana %100 katiliyorum. Çocuklar şu dönemde tolere edilmeli. Eve hapis, sosyal hayat yok okul yok. En guzel caglarini evde geciriyolar. Üzücü bi durum.
Kesinlikle. Ki benim çocugum bile yok 2 kişilik sessiz bi aileyiz alt katımdan da üst katımdan da çocuk gürültüleri çok fazla geliyor. Rahatsız olmuyoruz ne yapsın çocuklar, yazık bir kendi çocukluğumuzu düşünüyorum bir onlarınkini

Çok şanssiz bi dönemdeler ya umarim hersey normale döner. Benimde ust katta yasli bi cift var,surekli torunlari geliyor. Bende onca sese ragmen rahatsiz olmuyorum. Anlayisli olmak lazim. Hassas bi donemdeyiz hepimiz.

9 aylik bebek onun daha 2 yas sendromu var 3 yas inadi var erken konusmayin bence

Sanki benim alt komşum,yalnız benimkiler gece muntazam 24:00 da başlayıp 03:30-04:00 civarina kadar devam ediyorlar.Ortaokul ogrencisi iki cocuk surekli bagirma,kavga,onlara bagiran anne ...Benim cocuklarimda surekli kavga ederler ve ben surekli uyaririm ama saat 22:00 dedik mi sesi keseriz yani gunduz yapsinlar ama gece olmaz be kardesim.Gecen gun uyardim iki gundur sesleri cikmiyor bakalim kac gun surecek.Ayrica esya cekistirmeleri ,pandemiye ragmen gelenleri cabasi.Allah tan baska sehire gidiyorlar insallah gelecek olanlar hayirli insanlar olur diye dua ediyoruz

Bende üst katta oturuyorum çocuğum 4 yasında ve aşırı hareketlı tam bır zıp zıp çocukta yürüme yok ya koşar ya zıplar aşırı gürültü çıkarır günde kaç sefer uyardığımızın sayısını İnan’ın hatırlamam alt komsum zırt pırt çocuk yokken daha bınadakı matkap sesıne bıle senden gelmiyor dıye bana çıkan bı kadındı kestım merhabayı rahatladım tersleyıp yanı dıyecegım o ki ınanın çocuk gürültüsünden bende rahatsız olup cekemıyorum sanmam kımse ıstemez yaramaz çocuk falan fakat çocuk ıste laftan anlamıyorlar zıncırede vuramayacagımıza göre yapacak bısey kalmıyor bu arada benım ki doğduğundan berı yatış saatı 3-4 mümkün degıl erken yatmıyor çocuk yatsa da 1 saat sonra kalkar sabaha kadar nöbet tutturur bana hıc memnun degılım tüm bu anlattıklarımdan ama bunları yasıyorum bende ısterım düzenli uykusu olsun usluca oynasın koşmasın gürültü yapmasın ama onlar daha çocuk evlerde tıkıldılar enerjılerını evde atmak zorunda kaldılar artık

Bakalim yegeniniz 2/3 yasina geldigi zamanda bu ve benzeri yontemler ise yaracayacakmi. 9 aylik bebegi herkes zapteder. Ayrica ailenin her direktifine uyan bir cocuk utopik bir cocuktur yada anne/babanin sihirli degneyi vardir. Yada biz ebeveynlik ve otorite kurma konusunda çuvallamisiz.

Evden taşının veya eviniz kaç katlı komşunuz üstü varsa çıkın yukarı sizde xıpayın

Benim kizim aksam 20.30 dedimi uyuyor. Sonra saat 1 e kadar surekli uyaniyor ust kat gurultusunden. Bikac defa uyardik olmadi. Polis cagirdik olmadi. Kavga ettik olmadi. Olmuyor yani.
Ana baba görgüsü, egitimi, ilgisi şart.

Yesilim aynından bende de var birde biz artık görüşmüyoruz başka sebepten dolayı ...
Önceki yaz alt komsim ile denk geldik o balkonda ben marketten geliyordum ayak üstü konuştuk ...

Kadinla konuşma arasında işte 10 da yatiyoruz artık gibi bir muhabbet ettim

Kadın da dedi eee gece 12 de kim kosturuyordu ozaman dedi ..

Düşün benim üstümdeki ses alt komşuma kadar gidiyor ...ve bizden daha geç yatıyorlar ...bende 3 tane onda 2 tane çocuk ..

Bir gün gece saat 2 nasıl koşuyor çocuklar koltuktan falan atlıyor ...kiriş kolon olmayan bir duvara öyle yumruk attım ki sanırım cociklar korkudan uyudu ..hayır annesi ve babasının normalde sesi geliyor .ama onlar gürültü yaptığında dur cocugim diyen hiç olmuyor ...

Bende bakıyorum çok ses mu yapiyorlar ertesi gün bangır bangır müzik açıyorum ...

Geç yatıp geç kalkan tipler illaki böyle oluyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…