- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.790
- 698
- Konu Sahibi yesilimtrak
-
Bizim apartman komple ev sahibi bir de didisecegiz başka çare yokYesilim aynından bende de var birde biz artık görüşmüyoruz başka sebepten dolayı ...
Önceki yaz alt komsim ile denk geldik o balkonda ben marketten geliyordum ayak üstü konuştuk ...
Kadinla konuşma arasında işte 10 da yatiyoruz artık gibi bir muhabbet ettim
Kadın da dedi eee gece 12 de kim kosturuyordu ozaman dedi ..
Düşün benim üstümdeki ses alt komşuma kadar gidiyor ...ve bizden daha geç yatıyorlar ...bende 3 tane onda 2 tane çocuk ..
Bir gün gece saat 2 nasıl koşuyor çocuklar koltuktan falan atlıyor ...kiriş kolon olmayan bir duvara öyle yumruk attım ki sanırım cociklar korkudan uyudu..hayır annesi ve babasının normalde sesi geliyor .ama onlar gürültü yaptığında dur cocugim diyen hiç olmuyor ...
Bende bakıyorum çok ses mu yapiyorlar ertesi gün bangır bangır müzik açıyorum ...
Geç yatıp geç kalkan tipler illaki böyle oluyor ....
Polis ne yapıyor bu gibi durumlarda? Uyarıp gidyor mu ya da şikayet edenle de görüşüyor mu?
Onun üst katı yok. Taşınmakta kolay bir iş değil. Heleki bu bu dönemde daha da zorEvden taşının veya eviniz kaç katlı komşunuz üstü varsa çıkın yukarı sizde xıpayın
Benimkiler geç yatıp erken kalkan cinsten ki o daha beterYesilim aynından bende de var birde biz artık görüşmüyoruz başka sebepten dolayı ...
Önceki yaz alt komsim ile denk geldik o balkonda ben marketten geliyordum ayak üstü konuştuk ...
Kadinla konuşma arasında işte 10 da yatiyoruz artık gibi bir muhabbet ettim
Kadın da dedi eee gece 12 de kim kosturuyordu ozaman dedi ..
Düşün benim üstümdeki ses alt komşuma kadar gidiyor ...ve bizden daha geç yatıyorlar ...bende 3 tane onda 2 tane çocuk ..
Bir gün gece saat 2 nasıl koşuyor çocuklar koltuktan falan atlıyor ...kiriş kolon olmayan bir duvara öyle yumruk attım ki sanırım cociklar korkudan uyudu..hayır annesi ve babasının normalde sesi geliyor .ama onlar gürültü yaptığında dur cocugim diyen hiç olmuyor ...
Bende bakıyorum çok ses mu yapiyorlar ertesi gün bangır bangır müzik açıyorum ...
Geç yatıp geç kalkan tipler illaki böyle oluyor ....
Allah yardımcınız olsun ne diyelim zor yaOnun üst katı yok. Taşınmakta kolay bir iş değil. Heleki bu bu dönemde daha da zor
Mesela ne ara çıkartıyorsunuz? Malum 1-4 arası serbest ama o saatler uyku saatlerine ve yemek saatlerine denk geliyor ya.Benim 22 aylık yavru bile duruyor ki nerde kaldı 5-10 yaşında çocuk durmasın? Çocuklar aptal değiller, gayet anlıyorlar. Sabah 11- akşam 8 arası evi yıkmamak kaydıyla ses yapabilir, onun haricinde benim oğlum da ses filan yapamaz. Yapıyorsa da önlemleri almakla ben mükellefim. Ayak sesleri aşağı kata titreşim sebebiyle daha çok gider.
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Yoksa her evin bir sesi var ama benim çocuğum benim problemim. 22 aylık bebeği günde 2 saat yürütüyorum ben. Herkes çıkarsın çocuğunu 3-4 saat dışarı. Aktivite ayarlarsın. Ceremesini komşu çekmek zorunda değil.
Çok koşan, laf dinlemeyen çocuğu olanlar da giriş kat ya da dükkan üstü ev tutsunlar madem.
Ayrıca bir bebeğiniz olup zar zor uyuttuğuzda üst katımızdaki çocuğun tepinmesi yüzünden uyandığında Emin’im bu kadar anlayışlı da olmazsınız.
Aslında polisin ve zabıtanın ceza kesme yetkisi var. Desibel ölçümü diye bir şey yok, kaldırmışlar. Memur gelip kulakla dinleyecek. Emniyet genel müdürlüğünün yayınladığı genelgede evde terlikle gezmek bile gürültü nedeni sayılmış.Benim eşim polis üst kat yabancı uyruklu, asansörde karşılaşmışlar katı görünce biz de üstünüzdeyiz konusu açılmış tam üst daire çıkmış :) eşim de çok ses oluyor diye uyarmış ama yok :) bu ses konusunu sormuştum corona öncesi uykumdan uyanıyordum gürültüye gece 2-3 parti veriyorlar dans ediyorlar. Eşim bunun tespiti biraz zor dedi yani eve gelip ses db ölçüm yapılıyor tespit olursa ona göre prosedür oluyor ama belli db kadar sorun olmuyor. Yani bize çok gelen ses o rakamın içinde de kalabilir. Bu durum çok çözülebilir bir şey değil dedi. Polis sedece uyarır yapacak başka bi durumu söz konusu değil.
aynen öyle. bizde eşimle salonda uyuyup sessizlik çökünce yatağa gidiyoruz.Allah yardımcınız olsun konu sahibi . Bende aynı şeyleri yaşadım cidden çok sinir bozucu . Buraya taşındığımız zaman üst katın 2 çocuğu vardı küçüklerdi gece 12 oluyordu hala saniye durmadan koşuyorlar yerlere oyuncak vuruyorlar evde akülü arabaları vardı onu sürüyorlardı . Kadın evde sürekli misafir ağırlıyor ve her konuşmaları kelimesi kelimesine bizim evdeydi çok yüksek sesle konuşuyorlardı çünkü . Geceleri çamaşır makinesi çalışıyordu onun sesi ayrı . Kaç kez uyardık anlamadılar en son eşim duvara vurdu kadında sabah beni aradı telefonda tartıştık . Sonra görüşmeyi kestim hiç muhattap olmadık . Yazın hamileyken kurutmak için doğrayıp balkona tepsi ile dizdiğim domateslerin üzerine halı silkeledi hepsi çöpe gitti. İnsan olana birşey bir kez söylenir yok çocuk yetiştiriyoruz yok ses olacak vs saygısızlık gün içinde tabiki ses oluyor benimde çocuğum var yerde emekliyor tak tak ses olur mutlaka oyuncağını yere atıyor . Ama akşam 21;00 den sonra çocuklar ya uyumalı yada daha sessiz aktivite yapıyor olmalılar. Üst katın karşı komşusu değişti üst kattaki kadın geçen beni aradı tuğçe sen haklıymışsın sen çok kötü birşeymiş hakkını helal et uykuya dalmak için oturma odasında yatıp dalmaya yakın yatak odasına gidiyoruz dedi yapacak birşey yok işte çocuk yetiştiriyoruz diye artistlik yapmamak lazım herkes yetiştiriyor saldım çayıra yetiştirmemek lazım ağaç yaşken eğiliyor
ben istanbuldayım günün her saati çocuklar dışarıda hatta toplu taşımada dahi görüyorumMesela ne ara çıkartıyorsunuz? Malum 1-4 arası serbest ama o saatler uyku saatlerine ve yemek saatlerine denk geliyor ya.
Evimizin burada yürüyüş ve park alanı var. Saat 1’de uyuyor, 2.30’ta kalkıyor. 4-4.30’a kadar yine geziyoruz. Evet ben çok yoruluyorum bütün herşeyi yetiştirmek için ama oluyor gördüğünüz üzere.Mesela ne ara çıkartıyorsunuz? Malum 1-4 arası serbest ama o saatler uyku saatlerine ve yemek saatlerine denk geliyor ya.
Ben de istanbuldayım ama izin saatleri dışında çıkarmıyorum. Tabii dışarısı çocuk kaynıyor haklısınız.ben istanbuldayım günün her saati çocuklar dışarıda hatta toplu taşımada dahi görüyorum
Niyeti olan her şekilde çözüm odaklı gidiyor diğerlerinin hep bir bahanesi var. Corona yasaklar vs... öncesinde bahaneleri neydi acaba12-1 arası çıkıyor. Evimizin burada yürüyüş ve park alanı var. Saat 1’de uyuyor, 2.30’ta kalkıyor. 4’e kadar yine geziyoruz. Evet ben çok yoruluyorum bütün herşeyi yetiştirmek için ama oluyor gördüğünüz üzere.
Evimizin burada yürüyüş ve park alanı var. Saat 1’de uyuyor, 2.30’ta kalkıyor. 4-4.30’a kadar yine geziyoruz. Evet ben çok yoruluyorum bütün herşeyi yetiştirmek için ama oluyor gördüğünüz üzere.
Ben de istanbuldayım ama izin saatleri dışında çıkarmıyorum. Tabii dışarısı çocuk kaynıyor haklısınız.
Ya pandemi diyorlar da pandemi olalı 10 ay oldu sadece. Bundan öncesinde yasak mı vardı sanki, şu konuya gürültü şikayeti ile yazanların çoğu için öncesinde de aynı durum vardı, yine aynı gürültüye maruz kalıyorlardı. İnsanca yaşamayı bilmiyor bazıları. Çocuktan ziyade ebeveynleri de zaten gürültücü oluyor.Evimizin burada yürüyüş ve park alanı var. Saat 1’de uyuyor, 2.30’ta kalkıyor. 4-4.30’a kadar yine geziyoruz. Evet ben çok yoruluyorum bütün herşeyi yetiştirmek için ama oluyor gördüğünüz üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?