Üst kat komşu gürültüsü

Birgün alt komşum buraya konu açacak diye ödüm kopuyor. Üst komşunuzun kriterleri gece saatlerinde ayık olmaları dışında bize benziyor. Oğlum 2 yaş sendromu mudur nedir saatlerce sebepsiz yere çığlık atarak ağlıyor. Susması için her yolu denedikten sonra İnsanlar rahatsız olmasın die çaresizce bağırarak korkutup susturmaya çalışıyorum. Susmayınca sinirden ben de ağlamaya başlıyorum. Alt kat komşumuz tavana vuruyo yeter artk diye.. bir zamanlar benim de kendi üst kat komşuma yaptığım gibi..Ne bende psikoloji kaldı ne çocukta. Siz siz olun büyük konuşmayın. Üt katımdaki çocuk 2 3 dk aralıksız ağlasa, bir oyuncağını bile yere düşürse, annesine babasına demediğimi bırakmazdım. Şimdi bin beterini yaşıyorum ve savaşmaya bile gücüm kalmadı.. Sizin de tabiki sorununuz ciddi ama ne olursa olsn büyük konuşmayın. Elalemin gürültüsü kesiliyor ama siz ettiğiniz büyük lafların bedelini ödemekle geçiriyorsunuz ömrünüzün bir kısmını.. Umarım en yakın zamanda çözülür probleminiz.

Benim üst katımdaki insan musveddelerini anlatmışsınız sanki. Şu saatte bunlar yüzünden uyuyamadım kaç saattir. Bir yandan TV sesi biryandan anirarak konuşur gibi bağırma sesleri.. En kısa zamanda defolup gitmelerini bekliyorum. İnsanda sinir diye bir şey bırakmıyorlar. Kaç kez güzel dille uyarmamıza rağmen dikkate almıyorlar.

Oğlunuz için üzüldüm çocuk o sizde çok dert etmeyin geçer Allah'ın izniyle fakat benim problemim bu şekilde değil ben büyük lafda etmiyorum ben çocuktan çok anne babasının sesini duyuyorum ve çocuk sevinç çığlıkları atıyor sizinki gibi bir sendrom değil oyun oynatıyorlar yani kimse için büyük konuşmamaya özen gösteririm eğer o çocuk ağlasa ben o çocuğa birşey demek değil sadece niye ağlıyor diye endişelenir üzülürüm durumlar farklı yani.

Ah ah keşke birazcık saygı nedir görgü kuralları nedir bilseler...

Benim yan komşumda aynı düzen gece üçe dörde kadar sesleri kesilmezdi küçücük çocuk o saatte nasıl uyumaz aklım almıyordu.yatak odalarımız yanyana bütün ses olduğu gibi odada..uyku düzenimiz bozuldu ses duyarlılığı oluştu bu süreçte eşimde de bende de..uyukuya dalma problemimiz başladı ses başladı mı başlayacak mı diye yatak odasını görünce irkiliyoruz artık ikimizde..en son ev sahipleriyle ciddi bir konuşma yaptık ne yaptı söylediyse adam aylardır sesleri kesildi yatak odasında ama diğer odalarda tam gaz devam ediyorlar apartman boşluğuna yayılan seslerinden anladığım kadarıyla..şu süreçte anlamadığım alt katlarından tek şikayet olmamış bu kadar gürültüye nasıl dayanıp sabrediyorlar sırrı ne çok merak ediyorum ki üst katları bile isyan edip taşınmayı planlıyordu bunların sesinden.size de tavsiyem ev sahipleriyle görüşün belki işe yara..

Gecenin 1ine kadar 2 yasindaki bebek neden uyanik kaliyor, ne kadar sorumsuz bir aile.
Yoneticiye soyleyin mutlaka, o saatte isten gelmis olsa bile ses yapma haklari yok. Yonetici umursamazsa ve kiracilarsa ev sahibine soyleyin artik yine devam ederlerse polis cagirin
Burada ben 4 yil komsu seslerine katlandim artik en son uykusuzluktan 2 3 kez sinir krizleri gecirince evi sattik..
Ramazanda ses 10a katlanirdi resmen. Sabah 5e kadar uyuyamazdik asla. Bizim yan dairedende geliyordu. Hatirladikca sinirim bozuluyor

Son düzenleme:
Gecenin 4 ne kadar çocukla oyun oynuyorlar uyutmak yerine böyle insanlar yüzünden ev değiştirmek zorunda kalmak ne kadar üzücü ve zor bir durum Allah hepimize hayırlı komşular versin

O saatlere kadar üstte gürültü etmek gerçekten çekilir dert değil,ben oturduğum yerden sinirlendim.

Madem sabaha karşı insanları rahatsız edecekler o zaman müstakil bir evde oturacaklar.. Her yerde kural aynıdır sabah belli bir saat akşam belli saatten sonra ses yapılmaz, yapılmamak için dikkat edilir, varsa bir işimiz erkenden halledilir ki insanların tepelerinde ses olmasın falan.. Tabi ki bazen idare edilmeli hele ki çocuklu aileler.. Ama sizin anlattığınız çok fazla.. Bence son kez güzel bir dille uyarın ciddiyetinizi anlasınlar.. Baktınız olmuyor artık polis çağıracaksınız.. Komşunuz için hayat gece başlıyor diye sizde o saatte güne başlayamazsınız.. Belki önce yönetici ile konuşup sonra siz konuşsanız daha mı iyi olur.. Ya da ev sahibi değilse ev sahibi ile konuşsanız? Allah yardımcınız olsun çok zor

Aynı kanidayim arkadaşım böyleleri müstakil evde oturmalı. Ben özenle dikkat ediyorum geceleri ve sabahları ses yapmamaya sabahları süpürge bile açmıyorum çünkü uyuyan vardır diye düşünüyorum öğleye erteliyorum ses tonlarında problem var evet duvarlar İnce kağıt gibi ama alçak sesle konuşup gürültü yapmamak için bir çabaları olduğunu düşünmüyorum öyle olsa alt katımdakiler gibi onlarında seslerini duymam.

O saatlere kadar üstte gürültü etmek gerçekten çekilir dert değil,ben oturduğum yerden sinirlendim.
Bende sesi de hiç sevmem burası hep ses yazın hele bide yazın mahallenin çocuklarından çektiğimi anlatsam çıldırirsiniz burası çıkmaz sokak yaz gelsin istemiyorum giriş katta oturuyorum yazın bir çıkıyorlar top oynamaya 5 6 saat bağıra çağıra top oynuyorlar yaşlı insanlar var çoluğu çocuğu uyuyan var ama kimse çocuğuna dur yapma sus demiyor oynasınlar oynamasınlar demiyorum çocuk sonuçta ama öyle bir bağırıp çağırıyorlar ki oynarken yazın evin camlarını açamıyorum sesten içerde zor duruyorum ah ah

az önce üstteki varliklarin telefonu yarım saat tir tir titremesine uyandim ben uyandim onlar uyanmadi düşünün duvara tiklattim bi kaç defada öyle duydular ah bizde neler çekiyoruz anlamayan insan anlamıyor işte bile bile yere koymuş telefonu yahu.Allah sabır versin sizede

Amin Allah size de sabır versin onlarda değişik türden demek ki telefonu yere koymak nedir yaa

siz kixmissiniz ama ben güldüm..Adamlari uyandırıp tekefona bak demissiniz resmen..Ayni odada yarıyor gibisini! Komşularla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…