ÜST KAT KOMŞUM VE İĞRENÇ ÇARŞAFLARI

Bir gün kahve yapın üst komşunuzu da kahveye çağarın o gün havadan sudan muhabbet edin bir kaç hafta çarşafları asılıyken çağarın muhabbet arasında tebessümle "senin çarşaflarda benim evimi daha da karanlık yapıyor bak haklıymışım dimi diyin "

Apartman hayatı ne berbat ya herkes birbirinin tepesine mıçar tepesine çamaşır asar bizimkide hayat mı be gönüllü mapusluk çekiyoruz

Ay iki kat serse inmez okadar aşağı aslında. Çarsafta ne var kuruyacak.. cins..

Çarşafı düşür düşür her seferindede haberim yok de. yıkadıktan sonra b*ka batan çarşafını bir daha asmamayı bu şekilde öğrenir anca.

kesinlikle müsammaha gösterme , elinden geleni yapmışsın şimdi hakkını savunma zamanı gelmiş

Bizim bi akraba kaynanasının alt katında oturuyor . O da sürekli hali aşar çarşaf asardi. Mutfak balkonundan serince mutfak kapkaranlik olurdu. Uyarmış yapma demiş yok. Kadın bıçağı aldığı gibi halisini kesmiş kaynanasının D Daha asmamisti tabi .
Jiletci Zübeyde kalmıştı kadının adı

Apartman hayatından nefret ediyorum resmen ya Sorunlarınızı dile getirseniz dert getirmeseniz ayrı bir dert...En güzeli müstakil ev oh.Evcil hayvanına karışan yok bahçen var mis ama nerdee...

Tam bilmediğimi söyledim cnm
Ama herkes herşeyi dava ediyor zaten onca komiklik var ortada
Bu arada şikayet etmeyip çekip düşürmesi falan mı iyi yada daha komik olmayan durum

İşler iyice zıvanadan çıkar öyle bir durumda hemde haksız durumuna düşer

dışarıda kuruyan çamaşırı hiç sevmem
kokuyor ya zaten havanın pisliği üzerine siniyor
balkonuna içeriden asması için son bi kez uyarın bence
olmadı çekin düşsün

Gercekten sehir hayatına adapte olamayan insanlara ancak cirkefleserek anlatabilirsin. Bizde de var boyle bi komsu sabrediyoruz ama bakalim nereye kadar. Dusur carsafi 5. Seferde anlamis olur.

Senin ki ne yapıyor.

Allah yardımcınız oldun öncelikle çok zor gerçekten böyle insanlarla uğraşmak.4 defa anlamadıysa bundan sonra da anlamayacaktır.Bir kerede eşiniz eşini uyarsın gene devam ederse ki edecek gibi gözüküyor belediyeye şikayet edin zabıt tutturun ceza kesilsin komşunuza en sonunda pes etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…