ÜST KAT KOMŞUM VE İĞRENÇ ÇARŞAFLARI

Ben bu cümlenin aynısını kurdum. Gelin siz bakın nasıl karanlık oluyor diye. Tuhaf insanlar ben olsam ikinciyi yapamam.

Evet eşi de aynı şekilde fazla yüzsüzlermiş. Eşiyle muhatap olmak zorunda kalmanız da ayrı bir tuhaf. İnşallah tekrarlamazlar.

Neden belediyeye mail atmıyorsun.

tut ucundan indir aşağı

Hiç patlama onlar anlamayacaklar bile neye sinirlendiğini
Yazı yaz belediyeye korkarlar.
umurlarında değil. tepemde patır kütür koşturuyor çocuk. uyardığımız zaman kadın gülerek resmen bak abla rahatsız oluyormuş diyor. okadr da yüzsüzler

ne ayıp şey komşuluk hakkı için yapılmaz günah hamile kadın bide .

bi dahakine cek dusur.Hic sen suclu durumda olmazsin.5 oldu uyardin daha ne olcak.Hem senin cektigini nerden bilecek,imza yok bisey yok.Laftan anlamayanlara denk gelmissin , yapman gereken bu ne yazik ki.Anlamazlar boyleleri.Moralini bozmak gibi olmasin ama Tekrar sallandiracak.

Hep 1.ci katta oturanlar mı ezilir benim üst kattakinin balkonu yok çarşaf sallandırmıyor daha beterini yapıyor aşağısı çimen değil bildiğimiz yol oraya sofra bezini çırpıyor penceremin önünü bir görseniz kırıntılar çekirdek çöpleri zeytin çivitleri ne ararsanız var benden öncekilerde hep aynı dertten şikayetçi olmuşlar ama düzelmemiş bende bi kaç kez uyardım yine yok birde gece 1 lere kadar topuklu ayakkabı sesleri gelmeye başladı çıkan kavgada bana birde beddua etti yeni gelindim ya Allah sana çocuk sevgisini tattırmasın demişti nerden vuracağını iyi biliyor hem suçlu hem güçlü

Allah seninde benimde yardımcımız olsun

umurlarında değil. tepemde patır kütür koşturuyor çocuk. uyardığımız zaman kadın gülerek resmen bak abla rahatsız oluyormuş diyor. okadr da yüzsüzler

İnsan daha çok delirir en iyisi belediye

Dört uyarı dan sonra ancak sertelerek ustesinden gelirsiniz

camdan disari cay kahve meyve suyu vs bisi dokun bariz carsafin uzerine gelecek sekilde diil ama carsafda lekelensin ama ses de cikarmayin. sorarsa gelip ay pardon sabah uyku hali kahve yaptim hamileyimde midem bulandi bi an once dokup kurtulmak istedim senin carsaflarida gormedim hani soylemistim ya asmayin diye rica etmistim asmamissinizdir diye de hic dikkat etmemistim dersin lafinida koyar oturursun. sonra baktin bida asmis o zaman cek asagi dussun yine ses cikarma gelip sorarsa aa haberim yok oyle mi olmus ben rica ettikten sonra sen asmamissindir diye bakmamistim mahallede de cok kedi var oyun oynamislar zaar dersin olur biter ama her seferindede ben rica etmistim ondan sonra asmamissindir die dusunmustum cumlesini saglam vurgularla dile getir.

Bence bir kez daha güzel dille söyleyin baktınız anlamıyor bu kez sesinizi yükseltin yada çarşafları aşağı çekin düşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…