Ben bu cümlenin aynısını kurdum. Gelin siz bakın nasıl karanlık oluyor diye. Tuhaf insanlar ben olsam ikinciyi yapamam.
ohhoo daha ne ki. apartmanın oraya su saatinin oldğu yere bisiklet bağlarlar. yazı asarız alsınlar yoksa kapıya atacağız diye o yazı 1 aydır durur almazlar. pazara giderler pazar arabasını içindeki sebzeler ile oraya koyup ihtiyaçları oldukça alırlardamacana suyu pazar arabası ile birlikte bırakırlar oraya. ihtiyaçları olunca alırlar
İnşallahEvet eşi de aynı şekilde fazla yüzsüzlermiş. Eşiyle muhatap olmak zorunda kalmanız da ayrı bir tuhaf. İnşallah tekrarlamazlar.
direk ben patlayacağım anı bekliyorumNeden belediyeye mail atmıyorsun.
tut ucundan indir aşağıMerhaba arkadaşlar,
Oturduğum ev giriş katta ve etrafında ki binalar. Sebebiyle yeterince ışık almıyor. Gündüz lambaları açmak zorunda kalıyorum. Üstüne üstlük bir de üst katta ki komşum benim penceremin yarısına kadar gelecek şekilde çarşaflarını gün aşırı sarkıtıyor. 4 defa tatlı tatlı uyardım. Evim karanlık tek ışık slan yere de sen çarşaf asıyorsun dedim. Nafile bu sabah baktım ki yine asmış ben şimdi bu durumda ne yapayım?
direk ben patlayacağım anı bekliyorum
umurlarında değil. tepemde patır kütür koşturuyor çocuk. uyardığımız zaman kadın gülerek resmen bak abla rahatsız oluyormuş diyor. okadr da yüzsüzlerHiç patlama onlar anlamayacaklar bile neye sinirlendiğini
Yazı yaz belediyeye korkarlar.
Allah seninde benimde yardımcımız olsunHep 1.ci katta oturanlar mı ezilir benim üst kattakinin balkonu yok çarşaf sallandırmıyor daha beterini yapıyor aşağısı çimen değil bildiğimiz yol oraya sofra bezini çırpıyor penceremin önünü bir görseniz kırıntılar çekirdek çöpleri zeytin çivitleri ne ararsanız var benden öncekilerde hep aynı dertten şikayetçi olmuşlar ama düzelmemiş bende bi kaç kez uyardım yine yok birde gece 1 lere kadar topuklu ayakkabı sesleri gelmeye başladı çıkan kavgada bana birde beddua etti yeni gelindim ya Allah sana çocuk sevgisini tattırmasın demişti nerden vuracağını iyi biliyor hem suçlu hem güçlü
umurlarında değil. tepemde patır kütür koşturuyor çocuk. uyardığımız zaman kadın gülerek resmen bak abla rahatsız oluyormuş diyor. okadr da yüzsüzler
AminnAllah seninde benimde yardımcımız olsun
Dört uyarı dan sonra ancak sertelerek ustesinden gelirsinizMerhaba arkadaşlar,
Oturduğum ev giriş katta ve etrafında ki binalar. Sebebiyle yeterince ışık almıyor. Gündüz lambaları açmak zorunda kalıyorum. Üstüne üstlük bir de üst katta ki komşum benim penceremin yarısına kadar gelecek şekilde çarşaflarını gün aşırı sarkıtıyor. 4 defa tatlı tatlı uyardım. Evim karanlık tek ışık slan yere de sen çarşaf asıyorsun dedim. Nafile bu sabah baktım ki yine asmış ben şimdi bu durumda ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?