Çıkacağım yukarıya nezaketen saatin 10 olmasını bekliyorum.
Her astığında mangal yak. Pöfür pöfür ohhh. Kebap da yemiş olursun. Canım çekti bu arada
En çok bu fikri beğendim
Kızlarr çıktım yukarı, eşi evdeymiş. Durumu söyledim sanki haberi var gibi asacak tabii demez mi ben de sizin çarşaflarınız güneşte kuruyacak diye ben evde ışık yakıyor, elektrik harcıyorum dedim. Oda kendini savundu ama eşini çağırdı sen tek kat mı astın diye o da söylendi eşi tamam biz bakalım dedi. Şu an katladılar çarşaf gözükmüyor inşallah bir daha sarkıtmaz.
Son kez yöneticiye şikayet et veya kendisini uyar. Ondan sonra çarşafları çekerek içeriye al. Nasılsa sana almaya gelecektir. Geldiğinde bir daha çarşaflarını bu kadar rahat alamayacağını kendisine kesin bir dille belirt.Merhaba arkadaşlar,
Oturduğum ev giriş katta ve etrafında ki binalar. Sebebiyle yeterince ışık almıyor. Gündüz lambaları açmak zorunda kalıyorum. Üstüne üstlük bir de üst katta ki komşum benim penceremin yarısına kadar gelecek şekilde çarşaflarını gün aşırı sarkıtıyor. 4 defa tatlı tatlı uyardım. Evim karanlık tek ışık slan yere de sen çarşaf asıyorsun dedim. Nafile bu sabah baktım ki yine asmış ben şimdi bu durumda ne yapayım?
Ne günah. Çok üzüldüm adınıza.Merhaba arkadaşlar,
Oturduğum ev giriş katta ve etrafında ki binalar. Sebebiyle yeterince ışık almıyor. Gündüz lambaları açmak zorunda kalıyorum. Üstüne üstlük bir de üst katta ki komşum benim penceremin yarısına kadar gelecek şekilde çarşaflarını gün aşırı sarkıtıyor. 4 defa tatlı tatlı uyardım. Evim karanlık tek ışık slan yere de sen çarşaf asıyorsun dedim. Nafile bu sabah baktım ki yine asmış ben şimdi bu durumda ne yapayım?
bir kaç kez üst komşu aynısını yaptı. uyarmaya rağmen aynı şekilde devam ettiler. bnde tutup çektim aşağı düştübaktım getirip geri sallandırdılar bende yine çektim şimdi yine asıyorlar ama bu sefer sandalye ile desteklerlerse çektiğimde sandalye camekanlı komşunun camını patlatır düşerse eğer diye çekmiyorum.
Yorumları okudum da korktum valla :)
Zaten yapmazsınız gibi geldi de hamile halinizle tartışmaya girmeyin.
Bence yukarı çıkıp konuşun. "İsterseniz buyrun gelin kendiniz görün odayı nasıl etkilediğini" diyebilirsiniz.
Bir de canınızı sıkmayın. Zaten havalar bozulduğunda asamayacak öyle.
ohhoo daha ne ki. apartmanın oraya su saatinin oldğu yere bisiklet bağlarlar. yazı asarız alsınlar yoksa kapıya atacağız diye o yazı 1 aydır durur almazlar. pazara giderler pazar arabasını içindeki sebzeler ile oraya koyup ihtiyaçları oldukça alırlarSenin azmine, onların yüzsüzlüklerine hayran kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?