Amaaaan ne zormuş işinizkafamçokkarıştı, Allah gani gani sabır versin size. Yapılabilecek herşeyi yapmışsınız, başka napılır bilmiyorum valla.:sm_confused: Tek çare sanırım onların defolup gitmeleri. Yada ev sahipleriyle görüşün, mağdurluğuzu anlatın, belki size hak verip çıkarır onları.
Canım şimdi okudum çok üzüldüm bu duruma, yukarıdan gürültü gelince insan kafayı yiyecekmiş gii oluyor hakketen. Ama bu tür durumlarda yasal olarak yapılabilecekler o kadar azki. Keşke caydırıcı cezalar olsa, savcılığa intikal ettirseniz durumu 50ytl cezası var, ne kadar çok değil mi? Komik ama kabahatler kanunu böyle malesef.
Ağır konuşucam kimse kusura bakmasın, yerleşik hayata geçememiş böyle dağ ayıları apartmanlarda oturuyor ne yazık ki ve sonuç işte böyle oluyor. Sabahın köründe gecenini üçünde sizi rahatsız etmeye ne hakları var ki? Allahlarından bulurlar umarım ve bir an önce taşınırlar.
valla serencim biz ne kadar anlayışlı davrandıysak bunlar anlamadı ama yasalarda dediğin gibi pek caydırıcı değil belki yargıya intikal edince olay onlarda vazgeçer diycem ama insanlıktan nasibini almamışlar ne anlar orasıda farklı tabi artık
hiç bişey çıkmazsa ev sahipleri ile yüz yüze görüşmeyi planlıyorum eğer o birazcık insansa gerekeni yapar diye düşünüyorum
saolun arkadaşlar hem teselliniz için hem yardımınız için
giznur onlar kiracı biz ise ev sahibiyiz kiracı olsak eminim hiç beklemeden çıkardık
saygısız varcanım benim de üs komşudan bıkdımcok gürüldü yapıyo söyledim rahatsız olan gider dedi ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?