Üst kattaki yeni evli çift :(

ayrıca niye bağıra çağıra bir şeyler yapmak isteyen müstakile çıkıp istediği gibi bağırıp çağırmıyor da sessizlik sakinlik isteyen başka eve çıkıyor
bu kadın gidip yeni bir kiracı gelse oda rahatsız olacak
ama gürültü yapan gitse kimse rahatsız olmayacak

Sevişmek iyidir ya ben rahatsız olmazdım olmuyorum da bazen duyuyorum komşularımı diyorum ne güzel kavga etmiyorlar bugün diye

Aynen cnm 2 ay önce sabah inlemesiyle uyandık hadi yeni evliler dedik ama bu kadarına da pess artıkk
Ay yuh ya. inleme değil o böğürmedir nasıl duyulcak yoksa.. dün gece oğlum yatağın üstünde zıplıyordu yatak başı da duvara vuruyo.. benim yatak odamın alt katı da komşumun oturma odası.. bi bağrındım ki oğluma.. x yapma annecim insanları rahatsız ediyosun diye sırf yanlış anlamasınlar diye

Vallahi ya. Kadıncağızın aklına komşular gelse zaten sevişemez bari insanları evlerinde rahat bıraksınlar

Düsunsene evlisin... fakat komsu kadin inliyor ve esin bunu duyor? Esin nasil olsa erkek? Birgun o kadini fantezi ederek seninle sevisiceni aklina gelmedim?

Kapılarına yazı assanız kimse görmeden sessiz olun gibisinden.

Uyarirdim. Yatak odanizin sesleri asagiya cok net sekilde geliyor. Utaniyorum sizin adiniza, tek olsam hadi neyse ama eşim var gercekten olmuyor derdim. Evin ses yalitimi kotu biraz daha dikkatli olursaniz sizin icin iyi olur derdim. Insan olan anlar ve utanir.

Ben yeni bir eve tasinmaya dusunuyorum alti ustu yani hep kontrol ettim aileler ile konustum.Cok duzenliyimdir ve kimseyi rahatsiz etmem. Insanlara cok saygiliyim ve bunu beklerim. Tadilat yapilacagi zaman bile komsularima once soylerim, rahatsiz olurlar mi diye sorarim, iscilere en az gurultu icin ricada bulunurum. Ben boyleyken yukarda bir cift bunu yapsa mutlaka uyaririm. Kimseyi rahatsiz etmeyi sevmiyorum. Önce kendim rahatsız olurum, utanirim mahcup olurum insanları zora sokuyorum diye. Keske herkes böyle olabilse.

Kapilarina bir not birakin siz direk yuzune soyleseniz dusman olabilir nemi lazim turlu insanlar var bilemezsin not ile de kendinizi de belirtmeyin insansa zaten saygili olur etraftan rahatsiz olan var diye

Ben hangi komsuya ne desem yanlis anlasildi. Kimse de hicbir konuda aa sizi rahatsiz ediyoruz demek, kusura bakma, demedi. Daha da kimseye bir sey demiyorum. İnsanlar laftan anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…