bagirarak sevismek nedir nasil kontrol edilmiyormus kvde kayinbabayla yasiyanlar nasil kontrol ediyor? demek ki oluyor. yan odada coluk cocugu olan nasıl konrol ediyor? zevk alırsın ama böğrerek cok sacma
Sen başka kapıya esasHayırdır o sensin galiba hadi başka kapıya
aahahahahahahahaah süpersin bak simdi ne kahkaha patlattım gece gece :))))Sen başka kapıya esasgıcık oldum sana.
İnsanlarla yaşamasını bilmiyorsun. Gece uykundan falan uyandığına hiç inanmadım, kesin atıyosun. yukarda seks yerine kavga olsaydı sesini çıkarmazdın eminim.
Yok neymiş kadın kahkaha atıyormuş atacak tabi. sana mı soracaktı?
sen bu kafayla daha cokk cekersin :))))
Sen başka kapıya esasgıcık oldum sana.
İnsanlarla yaşamasını bilmiyorsun. Gece uykundan falan uyandığına hiç inanmadım, kesin atıyosun. yukarda seks yerine kavga olsaydı sesini çıkarmazdın eminim.
Yok neymiş kadın kahkaha atıyormuş atacak tabi. sana mı soracaktı?
Hahaha anında "sen kimsin"e bağladın, kesin değilsin mahalle karısı :)Ya bir git inanmıyorsan yazmazsın konuma konu benim sen başka kapıya ayrıca mahalle karısı değilim
sen kimsin de bana gıcık oluyorsun
:)))Hahaha anında "sen kimsin"e bağladın, kesin değilsin mahalle karısı :)
Hahaha anında "sen kimsin"e bağladın, kesin değilsin mahalle karısı :)
körler sağırlar birbirini ağırlar:)))
cem yılmaz hesabi sen kimsin yaa sen kimsin yaaa :))) ahhaahahahahah
herhalde benimde bir ara komşum öyleydi cok sesli sevişiyordu resmen yalan zaten zevk almak ayrı böğürmek ayrı. ne zaman cocgu oldu kesti sesini. mahrem diye birşey varİşte gelde bazılarına bunu anlat tamam sezsiz sezsiz yapın demiyorum ama gece 1,2 de bağıra bağıra kahkaha atmanın alemi yok değilmi
:)))
cem yılmaz hesabi sen kimsin yaa sen kimsin yaaa :))) ahhaahahahahah
Yataktaki seslerini komşulara duyurmaktan hoşlananlar konu sahibine yüklenmeye başlamış :)
sen insanlarla dalga gecerken iyi ama komsuna sorsak seni nasıl dicek acaba
Canım bu yazdığın herkeste yok maleseffherhalde benimde bir ara komşum öyleydi cok sesli sevişiyordu resmen yalan zaten zevk almak ayrı böğürmek ayrı. ne zaman cocgu oldu kesti sesini. mahrem diye birşey var
sen insanlarla dalga gecerken iyi ama komsuna sorsak seni nasıl dicek acaba
gıybetci senii....
niye konu sahıbı haklı. mistaık evde oturursun istersen eşek gibi aniririsn. ama apartmanda yasızyorsan biraz dikkat edeceksin. aynen edep diye birşey var.Ya anlıyorum apartman yaşantısı, toplum hayatı falan dikkat etmek lazım tabi ki. ama böyle altını çize çize "edepppp" "adapppp" diye yırtınanları görünce ifrit oluyorum ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?