Üst kattaki yeni evli çift :(

Kaldıki ben zaten yazdım belki bilmiyorlardır sesin bu kadar çok geldiğini diye

Nasıl bir insansın sen bak zorlama beni konumdan çıkk terbiyesizleşme
niye kac düzüne oldu yazı yazıyosun zavallı kadının da haberi yok bide geh geh geriniyosun toplum kuralları diye madem toplum öyle netten yazmıcaksın FBI mısın sen yazından neden korkuyosun

cal o zaman kapısını böyle böyle de arkasından iste cevirme burayaza sayfalarsa yazma yapıcagını yap

Kaldıki ben zaten yazdım belki bilmiyorlardır sesin bu kadar çok geldiğini diye

Apartman kültüründen bihaber insan, zannediyor ki dairesinin kapısı ardında kalan alanda her şeyi yapması mubah. Böyle insanlar yüzünden pek çok kişi salonunda huzurla oturamıyor, yatağında temiz bir uyku çekemiyor. Ha gecenin bir yarısı sevişme sesleriyle alt-üst komşunun alanını taciz etmişsin, ha televizyonunu son ses açmışsın.

Ben hayret ediyorum bunu savunanlara.

Toplum kurallarını sindirememiş insanlar apartmanda yaşamasınlar artık ,vallahi yıldık,bıktık.

Belli bir yaştan sonra komşularına terbiye ögretmek zorunda kalmamalı insanlar.

Daha dün bi sarkıcı,gürültü yapmayın diye uyardıgı komsuları tarafından bicaklandi,ayıp,yazık,günah...

Ya inanın ben o kadar dikkat ediyorum çocuklar koşmayın bağırışmayın keza kendimde öyle ses çıkaran terlik giymem alt komşu rahatsız olmasın diye gecenin bir yarısı onu da geçtim ben senin sex zamanını bilmek zorundamıyım.

Sabah bunu konuştuk eşimle bak adamı pıçaklamışlar diye yahu bu nasıl bir vahşet evet apartman da yaşamayı bilmeyen yaşamasın ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimsede beni etmeyecek o kadar.

Hakikaten biz sevişmenizi duymak zorunda mıyız ya? Benim de yan dairemde var bir tane. Ay acıtıyorsun da demiyor. Bak yemin ediyorum 3 günde bir ritmik olarak 'ay ay ayyyy' diye bağırıyor 2 dk sonra da bitiyor ses.

Ben bunu duymak zorunda mıyım? Yani seks hayatım ziyan oldu bunlar yüzünden ya, ama şöyle de bir detay var. Duvarlar da çok ince. Kadın içerde az sesli pırtlasa yemin ediyorum benim odadan da duyuluyor ha.

O yüzden dikkatli olmak lazım, apartman kuralları gerçeği var. he bu arada biz de sevişiyoz. Sizi kıskanmıyoz ha, konu sahibi diğerlerine de takılma.

Limoncu altınları çaldırmıştır, ondan sataşıyordur.

Apartman kuralları diye bir şeyin varlığından haberiniz var mı?

Sustan anlayacak, eğitimini alacak yaşa kadar çocuk sesi-hayvan sesi mazur görülür. Gürültüyse işte bu çeşit gürültüler mazur görülebilir, hasta olur, inler, bebek olur ağlar, minik köpüş olur ulur, idare edersin. Ama koca koca insanlar yani... Hani diyorlar ya "Rahatsız oluyorsan git müstakil eve" diye size, esasen o sesleri bile isteye o derece çıkaranlar müstakil eve taşınmalı. Taşınsınlar rahat rahat sevişsinler işte. Hayır ormanlık alan mı zannediyorlar apartmanı nedir?

sağlam trolsün hacı abla

Bence kısık sesli daha kışkırtıcı.
Böyle nefes vereceksin soluk soluga kalicaksin felan millet anırınca seks mi yapmış oluyor simdi yoksa bir tur fantazi çeşidi mi bu.
Türk kadını put gibi durmasin dedik ama zincirinden yeni boşanmış gibi de davranmaya gerek yok. Görmemişin bir şeyi olmuş tutmuş çığlığı kopartmış misali.
Hayır becerebilseler yanmıcam da duyan adam kadinin gırtlağına çökmüş sanır.

apartmanda normal komsu gurultusune bile tahamul edemeyen insanlariz. yatak fantezi seslerine nasil tahamul edelim?
ama gercekten ayip . apartmanda cocugu da var yaslisi gencide var. tamam sevismek insanin dogasinda var ve de cok normal bisi ama bu dogamizda var diye de elaleme reklam yapmak bence yanlis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…