Üst kattaki yeni evli çift :(

En iyisi yukarda arkadaşın dediği gibi bağırmaya bağladıkları an da tavana vileda sopasıyla falan sertçe uyarı şeklinde vurun,belki seslerının gittiğinin farkına varırlar da bi utanırlar.

Off aynisi benim bitisiktedi komsum yatak odalarimiz bitisik yok boyle bisey ne zaman beraber olduklarini biz biliyoruz yani. afedersiniz inleme sesine kadar geliyor kadin cigira cigira kahkaha ata ata sey oluyor. bu kadinin alt katinda da kvsi oturuyor yani hic mi utanmiyorsun. neyse bir aksam bebegimi uyuttum bunlar yine basladi cocuk uyandi seslerine kalktim gittim bastim zillerine. iyi aksamlar biz sizden rahatsiz oluyoruz dedim. ne yapmisiz ki dedi! valla ne yapiyorsaniz sessiz yapin ahlaki boyutunu gectim el kadar bebegim sizin sesinizden uyuyamiyor ya dedim. adam bi kizardi bozardi. afedersiniz dedi. iki gun sonra yine ayni bu sefer ne zaman sesleri gelse ben duvara vurmaya basladim gum gum vuruyorum q hafta sonra karisi geldi ay hep gum gum ses geliyor napiyorsunuz siz diyor. dedim sizi zevk cigliklarinizi bastirmaya calisiyoruz!
O gunden sonra ses seda kalmadi. yani onlarin filinden konusmak lazimmis.

Bence yazı bırakmalısınız onlarda ders alır diye düşünüyorum ..biri insanın kapısına gelirse kötü oluyor

En iyisi yukarda arkadaşın dediği gibi bağırmaya bağladıkları an da tavana vileda sopasıyla falan sertçe uyarı şeklinde vurun,belki seslerının gittiğinin farkına varırlar da bi utanırlar.

ben onu çok yaptım başka bi şehirdeyken benimde başıma gelmişti, gecenin 3 ü 4 ü inleme değil resmen böğürme sesleri sanki üst katım büyükbaş ahırı, ama kesinlikle umursamıyorlardı, gecenin 2, 3ü çocuğu çıplak parkede örümcekle sürüklüyordu, sürekli patırtı gürültü her türlü, artık uyku muyku kalmayınca taşınmak zorunda kaldık
üstelik bu çift anasının babasının evindeydi, yani kadın böğürürken kaynanam duyar kayınbabam duyar diye bi endişe taşımıyorken komşusunu umursar mı, gerçi bi tipler sülalecek kafadan ve ahlaktan rahatsız oluyor genetik

O durumda kapiyimi actilar

sesiniz çok iniyor aşağıya diyebilirsin canm

Kendini bilen insan edep ya hu edep der o sesleri çıkarmaz hatta sessiz olsun diye eşini uyarır ama bu kadın edepten nasibini almamış utanmıyorsa utanmasına sebep olmak lazım bilmiyorum aynı durumda ben ne yapardım fakat yaşamadan düşüncem bu yönde )

oklava bilirmisiniz onu alın saldırmayın:::)!
tavana vurun etkisi olacaktır

büyükbaş ahırına çok güldüm
Dediğiniz gibi genelde rahatsız terbiyesiz oluyor öyle tipler ama belki bunlarda işe yarar,olmadı tüm yöntemleri sırayla denerler sonu taşınmaya mı varır artık bilmiyorum

Guzel yalitimli binadan geldilerse seslerinin gittigini tahmin etmiyorlardir. Ben yeni evime tasindigimda sudan cikmis baliga donmustum karsi evdeki cocugun oksuruk sesini duyunca.
Bence oncelikle bi uyari yapin hala umursamazca devam ediyorlarsa o zaman kinlenin.
Duvara falan da vurmayin bence, ya alin karsisiniza yeni tasindiniz bilmiyor olabilirsiniz ama duvarlar cok ince butun sesler geliyor dikkatli olabilir misiniz demek cok basit.
Sahsen gurultu yapsam, ilk uyariyi da duvara vurarak gosterseler inadina devam ederim sanirim.

Ay Yeni evliyken gelmişti benim başıma bunlar ne sabah ne akşam ne ezan okunması ne Ramazan ayı dinlemez kadın sürekli yaparlardı.yalıtımda yoktu eski bina olduğu için ,bi ara Yorgunum uykum var yatacam başladı yine başladımıda hemen bitmez bastım duvara yumruğu ,hakareti bıçak gibi ses kesildi !!ertesi gün kapıma geldi kıskanma sen yapmıyorsun diye dedi bana aaaa ben şok ahlaksız kadın bağırmıyoruz diye bunu nasıl söylersin neyse bende kadına lafını verdim !bir süre devam etmedi sonra inadına yapmaya devam etti ,sonra baktım taşınıyor nasıl sevindim ertesi gün başka kadın taşındı kuaförüm :)) hemde çırağı kendinden 20 yaş küçük saçımı kesen adamla oda takıldı :)) iğrendim resmen ben taşındım .yalıtımlı ev en güzeli !! Şimdide alt komşumun kocasına küfürleri ile uyanıyorum komşudan yana şansım Yok

Aynen cnm 2 ay önce sabah inlemesiyle uyandık hadi yeni evliler dedik ama bu kadarına da pess artıkk
bizimkiler odada müzük açıp striptiz yapıyordu
yatak baslarımız yanyana idi :)))
biri bankacı bırı muhasebecı idi,
her gece 1 gbı baslarlardı 2-3 saat suruyordu.
mıllet bu kadar enerjıyı nerden buluyordu anlamıyordum
ben 12 gbı yatardım , snrasında bunların sesıne uyanırdım.
o yazıyı yazdıktan snr seslerı kesıldı ya cok merak ettım o kadar azman sevısen bır cıft kendını nasıl kııstladı

normal gürültü olsa inadına yapmak olabilirde bu durumda çok cüretkar olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…