Off aynisi benim bitisiktedi komsum yatak odalarimiz bitisik yok boyle bisey ne zaman beraber olduklarini biz biliyoruz yani. afedersiniz inleme sesine kadar geliyor kadin cigira cigira kahkaha ata ata sey oluyor. bu kadinin alt katinda da kvsi oturuyor yani hic mi utanmiyorsun. neyse bir aksam bebegimi uyuttum bunlar yine basladi cocuk uyandi seslerine kalktim gittim bastim zillerine. iyi aksamlar biz sizden rahatsiz oluyoruz dedim. ne yapmisiz ki dedi! valla ne yapiyorsaniz sessiz yapin ahlaki boyutunu gectim el kadar bebegim sizin sesinizden uyuyamiyor ya dedim. adam bi kizardi bozardi. afedersiniz dedi. iki gun sonra yine ayni bu sefer ne zaman sesleri gelse ben duvara vurmaya basladim gum gum vuruyorum q hafta sonra karisi geldi ay hep gum gum ses geliyor napiyorsunuz siz diyor. dedim sizi zevk cigliklarinizi bastirmaya calisiyoruz!Evet başlıktan anlaşılacağı üzere, sorunum kadının kahkahaları, evet ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım,taşınalı 5 ay oluyor biz tatildeyken gelmişler.
Sonra ev sahibimizden öğrendik yeni evli bir çiftmiş, şimdi tamam yeni evliler biraz tolarans tanıyayım, diyeceğim ama yok arkadaş ben sizin yatak odanızda malum işi yaptığınızı, bilmek zorundamıyım
yatak odalarımız aynı sırada bina olarakdün gece saat 1 hanımefendinin kahkalarıyla uyandım, sadece kahkaha da değil (canım acıyor yapma ) peşinden yene gülmeler 10 dakika sonra ses tamamen kesildi,sanırım salona geçtiler. Eşim ilk başta abarttığımı düşündü ama şimdi kadın dengesiz galiba diyor, şimdi ne yapayım?
Konuşmam gere tabi ama nasıl bir uslupta.
hangi konuydu o çıkaramadım:-DAynen ya bende çok gülmüştüm o konuya bi ara eşime söylüyodum o ne diyodu gülüp geciyodum
En iyisi yukarda arkadaşın dediği gibi bağırmaya bağladıkları an da tavana vileda sopasıyla falan sertçe uyarı şeklinde vurun,belki seslerının gittiğinin farkına varırlar da bi utanırlar.
O durumda kapiyimi actilarOff aynisi benim bitisiktedi komsum yatak odalarimiz bitisik yok boyle bisey ne zaman beraber olduklarini biz biliyoruz yani. afedersiniz inleme sesine kadar geliyor kadin cigira cigira kahkaha ata ata sey oluyor. bu kadinin alt katinda da kvsi oturuyor yani hic mi utanmiyorsun. neyse bir aksam bebegimi uyuttum bunlar yine basladi cocuk uyandi seslerine kalktim gittim bastim zillerine. iyi aksamlar biz sizden rahatsiz oluyoruz dedim. ne yapmisiz ki dedi! valla ne yapiyorsaniz sessiz yapin ahlaki boyutunu gectim el kadar bebegim sizin sesinizden uyuyamiyor ya dedim. adam bi kizardi bozardi. afedersiniz dedi. iki gun sonra yine ayni bu sefer ne zaman sesleri gelse ben duvara vurmaya basladim gum gum vuruyorum q hafta sonra karisi geldi ay hep gum gum ses geliyor napiyorsunuz siz diyor. dedim sizi zevk cigliklarinizi bastirmaya calisiyoruz!
O gunden sonra ses seda kalmadi. yani onlarin filinden konusmak lazimmis.
sesiniz çok iniyor aşağıya diyebilirsin canmEvet başlıktan anlaşılacağı üzere, sorunum kadının kahkahaları, evet ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım,taşınalı 5 ay oluyor biz tatildeyken gelmişler.
Sonra ev sahibimizden öğrendik yeni evli bir çiftmiş, şimdi tamam yeni evliler biraz tolarans tanıyayım, diyeceğim ama yok arkadaş ben sizin yatak odanızda malum işi yaptığınızı, bilmek zorundamıyım
yatak odalarımız aynı sırada bina olarakdün gece saat 1 hanımefendinin kahkalarıyla uyandım, sadece kahkaha da değil (canım acıyor yapma ) peşinden yene gülmeler 10 dakika sonra ses tamamen kesildi,sanırım salona geçtiler. Eşim ilk başta abarttığımı düşündü ama şimdi kadın dengesiz galiba diyor, şimdi ne yapayım?
Konuşmam gere tabi ama nasıl bir uslupta.
Biz ayni apartmanda degiliz onlar bitisigimizdeki aparmandalar cama cikmosti adam vaziyeti tam bilmiyorum yaniO durumda kapiyimi actilar
ben onu çok yaptım başka bi şehirdeyken benimde başıma gelmişti, gecenin 3 ü 4 ü inleme değil resmen böğürme sesleri sanki üst katım büyükbaş ahırı, ama kesinlikle umursamıyorlardı, gecenin 2, 3ü çocuğu çıplak parkede örümcekle sürüklüyordu, sürekli patırtı gürültü her türlü, artık uyku muyku kalmayınca taşınmak zorunda kaldık
üstelik bu çift anasının babasının evindeydi, yani kadın böğürürken kaynanam duyar kayınbabam duyar diye bi endişe taşımıyorken komşusunu umursar mı, gerçi bi tipler sülalecek kafadan ve ahlaktan rahatsız oluyor genetik
bizimkiler odada müzük açıp striptiz yapıyorduAynen cnm 2 ay önce sabah inlemesiyle uyandık hadi yeni evliler dedik ama bu kadarına da pess artıkk
normal gürültü olsa inadına yapmak olabilirde bu durumda çok cüretkar olmak lazımGuzel yalitimli binadan geldilerse seslerinin gittigini tahmin etmiyorlardir. Ben yeni evime tasindigimda sudan cikmis baliga donmustum karsi evdeki cocugun oksuruk sesini duyunca.
Bence oncelikle bi uyari yapin hala umursamazca devam ediyorlarsa o zaman kinlenin.
Duvara falan da vurmayin bence, ya alin karsisiniza yeni tasindiniz bilmiyor olabilirsiniz ama duvarlar cok ince butun sesler geliyor dikkatli olabilir misiniz demek cok basit.
Sahsen gurultu yapsam, ilk uyariyi da duvara vurarak gosterseler inadina devam ederim sanirim.
Kıskanmayın deyip beklenen yorumu yaptıktan sonra sorumu sorayım
Fofenk ne:d
Biz ayni apartmanda degiliz onlar bitisigimizdeki aparmandalar cama cikmosti adam vaziyeti tam bilmiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?