Ben anlamadım burdaki kadınları.. sevişmek sanki ahlaksızlıkmış gibi muhabbetler dönmüş. İşin ahlakş boyutu falan denmiş sevişirken inlemek bağırmak vs ahlaksızlık mı? Üstelik evliler. Sevişmelerine bir şey demiyorum demiş biri de. Deseydin bi de. Muhtemelen seslerinin gittiğinin farkında değillerdir. Burda o kadar eleştirip ahlakları hakkında konuşacağınıza gidip düzgünce uyarabilirsiniz
Bana göre böğüre böğüre sevişmek apartmanda ahlaksızlıkk !!
Bal gibide biliyor sesin gittiğini ki sonra salonda devam ettiler ben zaten nasıl konuşayım diye açtım konuyu iyi okuyun.
Sonra da "Türk kadınları neden mutsuz?" deriz. E evimizde bile istediğimiz gibi olamıyoruz ki. O ne der, bu ne der diye her anı kontroş altında tutmaya çalışıyoruzç Tepkiler gelir eminim ama evet bence de kıskanıyosunuz. Kocam iyi ki duymadı demenizden belli. Yarın öbür gün çocuğunuz büyüdüğünde koşturduğunda onlarda sizin kapınıza dayansınlar,not bıraksınlar, tavana viledayla vursunlar o halde. Hiç hoş bi şey değil. Apartmanda yaşıyorsak böyle şeyleri kabullenmek Zorundayız üzgünüm. Kahkahanın, ilişki esnasında çıkan seslerin ahlaksızlık,edepsizlik olarak görülmesini de hiç anlamadım. Biraz rahat olun hanımlar. Sizin gibi olmayan kadınları da hemen edepsizlikle ahlaksızlıkla suçlamayın.
Sevisirken aldigin zevki yedi mahalleye duyurmak ahlaksizlik! o sesin gitmeyecegini dusunmemek imkansiz ciglik cigliga bagiriyor kadin ya!Ben anlamadım burdaki kadınları.. sevişmek sanki ahlaksızlıkmış gibi muhabbetler dönmüş. İşin ahlakş boyutu falan denmiş sevişirken inlemek bağırmak vs ahlaksızlık mı? Üstelik evliler. Sevişmelerine bir şey demiyorum demiş biri de. Deseydin bi de. Muhtemelen seslerinin gittiğinin farkında değillerdir. Burda o kadar eleştirip ahlakları hakkında konuşacağınıza gidip düzgünce uyarabilirsiniz
Sonra da "Türk kadınları neden mutsuz?" deriz. E evimizde bile istediğimiz gibi olamıyoruz ki. O ne der, bu ne der diye her anı kontroş altında tutmaya çalışıyoruzç Tepkiler gelir eminim ama evet bence de kıskanıyosunuz. Kocam iyi ki duymadı demenizden belli. Yarın öbür gün çocuğunuz büyüdüğünde koşturduğunda onlarda sizin kapınıza dayansınlar,not bıraksınlar, tavana viledayla vursunlar o halde. Hiç hoş bi şey değil. Apartmanda yaşıyorsak böyle şeyleri kabullenmek Zorundayız üzgünüm. Kahkahanın, ilişki esnasında çıkan seslerin ahlaksızlık,edepsizlik olarak görülmesini de hiç anlamadım. Biraz rahat olun hanımlar. Sizin gibi olmayan kadınları da hemen edepsizlikle ahlaksızlıkla suçlamayın.
Başlık fena
Ya biz napalım alt katta kv.ler var
Bi ara geceleri film izlediğimiz için L koltukta kıvrılıp uyurduk eşimle malum uyuyana kadar şakalaşırdık
Sonra bigün kv dediki yavrum kocana söyle yatak odanızada tv alsın dedi hemde gülerek
yerin dibine girsem iyiydi heralde
Helal o kayınvalideye
Yüzüne yastık bassın illa böğürecekse.
Sex anında inlemek, kapı çarpmak sesli konuşmak gibi şeylerle kıyaslanmış ne saçma.
Kapı çarpmak sesli konuşmak rahatsız edici ama ayıp değil. Diğeri ise ayıp.
Sevişmek ayıp değil ama nasıl milletin önünde yapılmıyorsa seslerini de millete duyurmamak gerekir.
Kıskanıyorsun diyenler hangi boyutta yaşıyorlar şaşılası :)
Bazı yorumlarda da gördüm.ben demiştim onu,ama kıskanılan şeyin o sesler değil kadının kahkası olduğunu söyledim. Arada fark var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?