Üst kattaki yeni evli çift :(

Bunun adı özgürlük değil ki,sonuçta bir başkasını rahatsız ediyor yapılan.Ben duymak istemezdim kimsenin kahkahasını,sevişme sesini falan.Arada olur anlarım da sürekli oluyorsa sıkıntı var.

Tatlı bir dille uyarın bence biraz şakaya vurarak da olabilir,büyük ihtimalle onlar da farkında değiller.

Bana göre böğüre böğüre sevişmek apartmanda ahlaksızlıkk !!
Bal gibide biliyor sesin gittiğini ki sonra salonda devam ettiler ben zaten nasıl konuşayım diye açtım konuyu iyi okuyun.

Bana göre böğüre böğüre sevişmek apartmanda ahlaksızlıkk !!
Bal gibide biliyor sesin gittiğini ki sonra salonda devam ettiler ben zaten nasıl konuşayım diye açtım konuyu iyi okuyun.

Farkında olmayabilirler yalnız veya eviniz yalıtımı kötü olabilir.İnsanları bu kadar çabuk suçlamayın.

Apartmanda oturuyorsam tepemde inleme anırma sesi duymaya mecbur değilim..
Ahırda yaşamıyoruz kusura bakmayın,herkes istediği gibi özgürce sevişmek istiyorsa gitsin dağın başına anırarak sevişsin dursun..
Apartman hayatı bir yere kadar değilmi,kimsede sevişen insanları ahlaksızlık yapıyor demedi..

Sevisirken aldigin zevki yedi mahalleye duyurmak ahlaksizlik! o sesin gitmeyecegini dusunmemek imkansiz ciglik cigliga bagiriyor kadin ya!
Basit bir inleme haykirma degil benim basima gelen honkuruyor yani!
Ben kadinin neresinden zevk aldigini duymak zorunda degilim ya da adamin kalinliginin

Komiksiniz hemde çokk tabikide eşimin başka kadının kahkahasını duyması beni rahatsız ediyor ama merak etmeyin biz sevişirken böğürmeden zevk alan tiplerden değiliz kıskanmak aklımın ucundan bile geçmedi ben sizin ve sizin gibi düşünenler kadar rahat değilim.

Başlık fena
Ya biz napalım alt katta kv.ler var

Bi ara geceleri film izlediğimiz için L koltukta kıvrılıp uyurduk eşimle malum uyuyana kadar şakalaşırdık

Sonra bigün kv dediki yavrum kocana söyle yatak odanızada tv alsın dedi hemde gülerek
yerin dibine girsem iyiydi heralde

Helal o kayınvalideye

Terlikle zor geziyorum alt kattaki rahatsız olmasın diye insanlar ne düşüncesiz! Sesin gider, gider de kimse senin şey sesini duymak ya da katlanmak zorunda değil yahu... sesinizi bir an önce çıkartın bence yoksa öyle gider, alışırlar o rahatsız değil bu rahatsız değil diye.. nasıl söylerseniz söyleyin de bir an önce söyleyin bence..

eh evet özgürlük de bir yere kadar ama o kadının da özgürlüğü bir noktada engelleniyor. Her iki taraf için de zor bi durum. Benim karşı komşumun bir çocuğu var ortaokula gidiyor ve çocuk annesine,dedesine ne biçim küfürler ediyor. Sonra çocuğun annesi bağırıyor,çağırıyor. Sinirden kendimi yiyip bitiriyorum ama ne yapabilirim apartman yaşamında oluyor böyle şeyler. Üst komşunun kızı salonda,odada bağırıyor,koşturuyor. Ne yapayım elime vileda alıp dürteyim mi milleti. Benim özgürlüğüm var tamam da bu insanların da özgürlüğü var.

Birgun eşim erken yatti bende tvdeym seslendi dedim ne oldu acaba gittim yanda savaş çıkmış dedi dinle bak baktm sacma sapan bögurmeler adam filimmi izliyor yoksa eşiylemi bilemedik ama çok sürmedi dedim yat uyu duyma bir daha olmadi onlar kvle yaşiyor heralde evde yoktu onlarda değerlendirdi ilk ve son oldu şükür çok kötü bir durum söylesen olmaz soylemesen hic olmaz

Yüzüne yastık bassın illa böğürecekse.
Sex anında inlemek, kapı çarpmak sesli konuşmak gibi şeylerle kıyaslanmış ne saçma.
Kapı çarpmak sesli konuşmak rahatsız edici ama ayıp değil. Diğeri ise ayıp.
Sevişmek ayıp değil ama nasıl milletin önünde yapılmıyorsa seslerini de millete duyurmamak gerekir.
Kıskanıyorsun diyenler hangi boyutta yaşıyorlar şaşılası :)

ben demiştim onu,ama kıskanılan şeyin o sesler değil kadının kahkası olduğunu söyledim. Arada fark var yani

ben demiştim onu,ama kıskanılan şeyin o sesler değil kadının kahkası olduğunu söyledim. Arada fark var yani
Bazı yorumlarda da gördüm.
Kahkahanın şekli değişik ama, ilişki anında olan bir kahkaha. Rahatsız edici. Dediğim gibi millet 5 dk zevk yaşayacak diye milletin asabı bozuluyor gerek yok.

daha önceki konularda yazmıştım bir daha yazayım. benim üsttekilerin ahlarını ohlarını sadece ben değil tüm bina dinliyordu. birgün tepemin tası attı, bende aşağıdan onlar ne ses çıkarırsa aynı sesi çıkarıp hahahaha diye dalga geçerek güldüm. sonra sesleri kesildi. aradan biraz zaman geçti, bir baktım taşınıyorlar :)

Benim ust komsumda da ayni dertten muzdaribim. Ilk gecelerinde adeta yanlarindaydim.

Iki gun evvel oglumu uyutmus tam yatacaktim yine basladilar. Artik o kadar sinirlendim ki sesler kesilip gulusmeler baslayincaa "uuuuu damat bey eline beline gelin hanim libidona saglik" diye var gucumle bağırdım o geceden beri cok bagirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…