Üst kattaki yeni evli çift :(

Servisten bir arkadaşım vardı. Komşusu da , kendileri de yeni evliydi . Dediğiniz gibi yatak odaları altalta sabaha kadar ooo şükelalaaaaaa Kız anlatırken sinirden krize giriyordu . ' Ya biz de evliyiz ama bir fanteziler bir olaylar bir olaylar , utanmasak ders alcaz '' diyodu. Önce ben de kıskanma dedim ama durum öyle değilmiş harbiden :) Yeni binalar bu konuda tam bir şanssızlık eseri . Aynı şekilde amcamın evinde yan daire ile mutfaklar yanyana. Yandaki ailenin konusuna yorum yapacak kadar vakıflar konuya

Ben anlamadım burdaki kadınları.. sevişmek sanki ahlaksızlıkmış gibi muhabbetler dönmüş. İşin ahlakş boyutu falan denmiş sevişirken inlemek bağırmak vs ahlaksızlık mı? Üstelik evliler. Sevişmelerine bir şey demiyorum demiş biri de. Deseydin bi de. Muhtemelen seslerinin gittiğinin farkında değillerdir. Burda o kadar eleştirip ahlakları hakkında konuşacağınıza gidip düzgünce uyarabilirsiniz

Gençler hunharca sevisiyor :) bırakın çoğalsinlar . ..yaw ben hiç bu kadar fantezilere sahibi olamadım :)

Merak ettim şimdi bunun kıskanılacak nesi var hepimizin var malı mülkü sen sesli kullanırsın ben sessiz yada kimseyi rahatsız etmeyecek tonda :) bir misafirimiz gelse çocuklarımız büyüdü utanıyoruz yani ben yapmıyorum demek için gece gece mutfağa kalkıp su içmek zorunda kalıyormuş bir komşum !başkasının özgürlüğünün başladığı yerde seninki biter ! apartmanda yaşamanın kuralları vardır !giriş kapısında sesli sevişmeyiniz yazmıyor diye bu hakka sahibiz demek değildir !

Bizim eski oturdugumuz evde alt katimiz genelev gibi bir seydi. Adam bir kadinla yasiyordu. gecenin 3u 5i degisik insanlar alt kat yerine bizim zile basardi. Cok sinir bozucuydu. ama hic alt kattan sevisme sesi duymadik duvarlar ince olmasina ragmen. Adam insaatciymis sanirim apartman toplantisinda kendi demis duvarlar cok ince ses cok geliyor diye. sonradan ev sahibi ne olduklarini anlayip kovmustu evden.

Basligi gorunce kostum girdim iceri :) malum icerigi tahmin etmistim. Ya simdi ne digim bilemedim ben utanirdim da gidip uyarmaya ama kocaminda elin karisinin seslerini duymasini istemezdim. Uyari notu yazip imza bir dost diyerek kapisinin altindan mi atsan acepp:) ben sanirim bunu yapardim

Sonra da "Türk kadınları neden mutsuz?" deriz. E evimizde bile istediğimiz gibi olamıyoruz ki. O ne der, bu ne der diye her anı kontroş altında tutmaya çalışıyoruzç Tepkiler gelir eminim ama evet bence de kıskanıyosunuz. Kocam iyi ki duymadı demenizden belli. Yarın öbür gün çocuğunuz büyüdüğünde koşturduğunda onlarda sizin kapınıza dayansınlar,not bıraksınlar, tavana viledayla vursunlar o halde. Hiç hoş bi şey değil. Apartmanda yaşıyorsak böyle şeyleri kabullenmek Zorundayız üzgünüm. Kahkahanın, ilişki esnasında çıkan seslerin ahlaksızlık,edepsizlik olarak görülmesini de hiç anlamadım. Biraz rahat olun hanımlar. Sizin gibi olmayan kadınları da hemen edepsizlikle ahlaksızlıkla suçlamayın.

Ben bu kahkaha olayını bi anlamadım

Başka bi konuda daha denk geldim, o konudaki bayan da gece yan komşunun yatak odasından gelen kahkahalara özeniyordu

Buradaki bazı konuları okudukça ben kendimi eleştirir oldum kadından çok çocuk gibimiyim neyim diyorum, bir halt bilmiyorum diye

Bizim çaprazımızdaki komşuda bize gelip ''kapımdaki notu siz mi bıraktınız '' diye sormuştu ... yoksa o notu bırakan senmisinnnnn dur heyecanlandımmm

Bence çok rahat olmayalım zaten.
Özgürlük güzel bir şeydir ama hepimizin özgürlüğü başkasını rahatsız eden yerde biter ve bitmelidir.

Yok ben b.kunu çıkarırım özgürlüğün diyenler de müstakil evde oturacak.
Apartmanda oturmayı seçen insan kendini belli konularda sınırlandırmayı
bilen insanlar olmalıdır.

Rahatlık ve özgürlük diğerlerini rahatsız etme boyutuna geldiğinde bitmeli bence.
Kimse birbirinin gürültüsüne katlanma mecburiyetinde değil. Değişik bir düşünce tarzınız var.

Bizim apartmanda da duvarlar o kadar ince ki gecen tv kapali kitap okuyorum cocuk uyumus ohh keyf yapicam

bitisik komsum nasil hararetli bir konu anlatiyor. Her seyi duyuyorum. O bunu dedi su bunu soyledi olay burda ayyh dayanamayip duvari tiklatip sen ne dedin diye sorasim geldi

Hic rahatsiz olmadim cunki bizim sesimizde onlara gidiyor biliyorum ki.

Bence yatak odanizi degistirin. Kesin cozum

Kimsenin sevişme seslerini dinlemek zorunda değilsiniz.

Bence kapısına bir not bırakmakta fayda var.
Yüzüne söylemesi zor olur çünkü.

Allah mesut etsin, mutluluklar öncelikle.
Günün özellikle dinlenme vakitlerinde gürültünüz çok rahatsız edici oluyor.
Biraz dikkat ederseniz sevinirim.
İyi akşamlar.

Yeterlidir.

Çekinmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…