- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
bende bende...Gençler hunharca sevisiyor :) bırakın çoğalsinlar . ..yaw ben hiç bu kadar fantezilere sahibi olamadım :)
Aynen yazık kocislerebende bende...
Evet başlıktan anlaşılacağı üzere, sorunum kadının kahkahaları, evet ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım,taşınalı 5 ay oluyor biz tatildeyken gelmişler.
Sonra ev sahibimizden öğrendik yeni evli bir çiftmiş, şimdi tamam yeni evliler biraz tolarans tanıyayım, diyeceğim ama yok arkadaş ben sizin yatak odanızda malum işi yaptığınızı, bilmek zorundamıyım
yatak odalarımız aynı sırada bina olarakdün gece saat 1 hanımefendinin kahkalarıyla uyandım, sadece kahkaha da değil (canım acıyor yapma ) peşinden yene gülmeler 10 dakika sonra ses tamamen kesildi,sanırım salona geçtiler. Eşim ilk başta abarttığımı düşündü ama şimdi kadın dengesiz galiba diyor, şimdi ne yapayım?
Konuşmam gere tabi ama nasıl bir uslupta.
yan komsumla aynı duurmu ben yasamıstım
burda da bır yorumda bahsemıstım
bana kıskanma dıyenler olmustu:))))
saatlerce süren seslerı benı artık cok rahatsız etmıstı , ben sıte yonetımı adından pc de yazı yazıp kapılarına bırakmıstım
snr seslerı kesıldı
En iyisi yukarda arkadaşın dediği gibi bağırmaya bağladıkları an da tavana vileda sopasıyla falan sertçe uyarı şeklinde vurun,belki seslerının gittiğinin farkına varırlar da bi utanırlar.
Bunu dedim eşime ters ters baktı
Iyi yonunden bak on dakikaymis
dün akşamki 10 dakika devamı salonda oldu sanırım tobe töbe
Ev sahibine soyleyin cok utaniyorsaniz.
Evet ya uatnmaktan çok ters bir cevap alırsam ortam gerilir
Off aynisi benim bitisiktedi komsum yatak odalarimiz bitisik yok boyle bisey ne zaman beraber olduklarini biz biliyoruz yani. afedersiniz inleme sesine kadar geliyor kadin cigira cigira kahkaha ata ata sey oluyor. bu kadinin alt katinda da kvsi oturuyor yani hic mi utanmiyorsun. neyse bir aksam bebegimi uyuttum bunlar yine basladi cocuk uyandi seslerine kalktim gittim bastim zillerine. iyi aksamlar biz sizden rahatsiz oluyoruz dedim. ne yapmisiz ki dedi! valla ne yapiyorsaniz sessiz yapin ahlaki boyutunu gectim el kadar bebegim sizin sesinizden uyuyamiyor ya dedim. adam bi kizardi bozardi. afedersiniz dedi. iki gun sonra yine ayni bu sefer ne zaman sesleri gelse ben duvara vurmaya basladim gum gum vuruyorum q hafta sonra karisi geldi ay hep gum gum ses geliyor napiyorsunuz siz diyor. dedim sizi zevk cigliklarinizi bastirmaya calisiyoruz!
O gunden sonra ses seda kalmadi. yani onlarin filinden konusmak lazimmis.
Yahu nasıl insan bu kadar rahat olurr pess
Bence yazı bırakmalısınız onlarda ders alır diye düşünüyorum ..biri insanın kapısına gelirse kötü oluyor
Ama bu şekilde de yapsam bizim olduğumuz gene anlaşıllır bilemedim
Sonra da "Türk kadınları neden mutsuz?" deriz. E evimizde bile istediğimiz gibi olamıyoruz ki. O ne der, bu ne der diye her anı kontroş altında tutmaya çalışıyoruzç Tepkiler gelir eminim ama evet bence de kıskanıyosunuz. Kocam iyi ki duymadı demenizden belli. Yarın öbür gün çocuğunuz büyüdüğünde koşturduğunda onlarda sizin kapınıza dayansınlar,not bıraksınlar, tavana viledayla vursunlar o halde. Hiç hoş bi şey değil. Apartmanda yaşıyorsak böyle şeyleri kabullenmek Zorundayız üzgünüm. Kahkahanın, ilişki esnasında çıkan seslerin ahlaksızlık,edepsizlik olarak görülmesini de hiç anlamadım. Biraz rahat olun hanımlar. Sizin gibi olmayan kadınları da hemen edepsizlikle ahlaksızlıkla suçlamayın.
Rahatlık ve özgürlük diğerlerini rahatsız etme boyutuna geldiğinde bitmeli bence.Sonra da "Türk kadınları neden mutsuz?" deriz. E evimizde bile istediğimiz gibi olamıyoruz ki. O ne der, bu ne der diye her anı kontroş altında tutmaya çalışıyoruzç Tepkiler gelir eminim ama evet bence de kıskanıyosunuz. Kocam iyi ki duymadı demenizden belli. Yarın öbür gün çocuğunuz büyüdüğünde koşturduğunda onlarda sizin kapınıza dayansınlar,not bıraksınlar, tavana viledayla vursunlar o halde. Hiç hoş bi şey değil. Apartmanda yaşıyorsak böyle şeyleri kabullenmek Zorundayız üzgünüm. Kahkahanın, ilişki esnasında çıkan seslerin ahlaksızlık,edepsizlik olarak görülmesini de hiç anlamadım. Biraz rahat olun hanımlar. Sizin gibi olmayan kadınları da hemen edepsizlikle ahlaksızlıkla suçlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?