- 30 Mayıs 2017
- 497
- 457
- 23
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Çoluk çocuk sahibi cümlesini okuyunca rahatladım.Merhaba kızlar
Üst kat komşu dairemizden çok afedersiniz gün aşırı gece saat 2 ile 5 arasında sevişme sesleri gelmekte. Sesler yatak gıcırtısı şeklinde basit, önüne geçilemeyecek sesler değil. Özellikle bayan inanılmaz derecede yüksek bir tonda çığlıklar atıyor; afedersiniz ahlayıp ohluyor. Biz de eşimle bu durumdan rahatsızız, çok afedersiniz kadının sesi midemi bulandırıyor bazen. Biz bu insanları nasıl uyarabiliriz? Ya da yönetici ile mi konuşmalıyız? Ne yapabiliriz? Açık açık söylemek çok utanç verici geliyor bana. Utanması gereken onlar ama öyle olmuyor işte...
Bir de bunlar çoluk çocuk sahibi insanlar, o çocuklar bu sesleri duymuyor mu? Psikolojileri için hiç hoş bir şey değil bence, bu da kafama takıldı geçen
:))) valla bilemiyorum belki şuan bu başlığı görmüştür gerçek kişi de aslında keşke görse de ben de kurtulsam belki değişir:)Çoluk çocuk sahibi cümlesini okuyunca rahatladım.
Ahhahaha şaka tabi :)))))))))
Çoluğundan çocuğundan utanmayıpta,bu denli ses yapabiliyorlarsa,
Siz hiç utanmayın...
Kadınla direk konuşun...
Siz misiniz yoksaÇoluk çocuk sahibi cümlesini okuyunca rahatladım.
Ahhahaha şaka tabi :)))))))))
Hayatta söyleyemem ya ... yönwticiyle samimiyiz ama ona söyleyebiliriz acaba söylesek ters tepki alır mıyız? Tanımıyorum da insanlarıTabikide söyleyin aile var diyin:)ayıp herseyinde bi sınırı var
Hahaha hadi beÇok afedersiniz...
Aaa kapıya yazı enteresanmış... ama ona da cesaret edemem herhalde :)Bizim alt kat boyleydi surekli kapilarina yazi yapistiriyorduk. En son tasindilar da kurtulduk.
Bizim ufak bir apartman oldugundan yoneticiyi pek kimse sallamiyor. Yuz yuze konusmak da abes geldi 50 yasinda insanlar. En son yazmakta bulduk careyi ama kalici cozum olmadi tabi. Alismis kudurmustan beterdirAaa kapıya yazı enteresanmış... ama ona da cesaret edemem herhalde :)
:))) bakalım gerçekten sizseniz benim komşu önümüzdeki günlerde anlaşılır:)Çok afedersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?