- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Hahahaha o minvalde bir espri yapmak istedim evet :)))Siz misiniz yoksaAma çocuk olduğu için siz değilsiniz :)
Daha fazla detay verin ki kendini seçmesi kolay olsun :)):))) valla bilemiyorum belki şuan bu başlığı görmüştür gerçek kişi de aslında keşke görse de ben de kurtulsam belki değişir:)
Tutuluyor demekki bende anlamam tüm sevişmeli neden lanse edilir kafada canlandırır erkeklerde duyuyorMübarek iftar saatinde bu yorumu yapmadan geçemicem; ses tamamen sıfır desibelde tutulabilir mi ki? Tutabilene helal olsun
Mübarek iftar saatinde bu yorumu yapmadan geçemicem; ses tamamen sıfır desibelde tutulabilir mi ki? Tutabilene helal olsun
Yazidan sonra bir de polis cagirdik. Hayir normal ses olur veya belli bir sure olur onemsemezsin ama bizim de oyle 3-4 saat suruyordu ve ben ilk duydugumda ciddi ciddi kadinin agit yaktigini birini kaybettigini falan sandim. Derin uykumdan sicrayarak uyandim agagaggaa diye aglamaya benzer seslerHımmm yazıya rağmen değişmemesi de enteresan
Yazidan sonra bir de polis cagirdik. Hayir normal ses olur veya belli bir sure olur onemsemezsin ama bizim de oyle 3-4 saat suruyordu ve ben ilk duydugumda ciddi ciddi kadinin agit yaktigini birini kaybettigini falan sandim. Derin uykumdan sicrayarak uyandim agagaggaa diye aglamaya benzer seslerses cikarirsin da anirmazsin yani saatlerce.
Pek bir sey kar etmemisti ama cok pis insanlardi kavgalari da ayni olcude pisti.
Cok guldum ya. . Halada gulerek yazıyorum . Allah sızı ıyı etsin :)Yazidan sonra bir de polis cagirdik. Hayir normal ses olur veya belli bir sure olur onemsemezsin ama bizim de oyle 3-4 saat suruyordu ve ben ilk duydugumda ciddi ciddi kadinin agit yaktigini birini kaybettigini falan sandim. Derin uykumdan sicrayarak uyandim agagaggaa diye aglamaya benzer seslerses cikarirsin da anirmazsin yani saatlerce.
Pek bir sey kar etmemisti ama cok pis insanlardi kavgalari da ayni olcude pisti.
HahahhahaÇocuk olunca hele de kelebek kanadının sesine uyanan bir çocuk olunca nefes bile almıyorsun
Açtırma bayramlık agızımı
Ay ahahahhahahahahahve ben ilk duydugumda ciddi ciddi kadinin agit yaktigini birini kaybettigini falan sandim.
Ayy deli yaaaa alemsinÇocuk olunca hele de kelebek kanadının sesine uyanan bir çocuk olunca nefes bile almıyorsun
Açtırma bayramlık agızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?