Üst Kattan Gelen Sesler

:))) valla bilemiyorum belki şuan bu başlığı görmüştür gerçek kişi de aslında keşke görse de ben de kurtulsam belki değişir:)
Daha fazla detay verin ki kendini seçmesi kolay olsun :))
Kaç kadının aklına şüphe düşürdünüz :))
Şaka bir yana zor bir durum ya

Ben gelemem o seslere çünkü bir obsesif olarak midem bulanır ciddiyim direk kapılarına giderim tınlamazlarsa rahatsız etmekten polis çağırırım
Kimse evinde huzursuz olmayı hak etmiyor
Bak benimde 4 yanım genç çiftler var maşallah hiç sesleri gelmez

Mübarek iftar saatinde bu yorumu yapmadan geçemicem; ses tamamen sıfır desibelde tutulabilir mi ki? Tutabilene helal olsun

Çocuk olunca hele de kelebek kanadının sesine uyanan bir çocuk olunca nefes bile almıyorsun

Açtırma bayramlık agızımı

Hımmm yazıya rağmen değişmemesi de enteresan
Yazidan sonra bir de polis cagirdik. Hayir normal ses olur veya belli bir sure olur onemsemezsin ama bizim de oyle 3-4 saat suruyordu ve ben ilk duydugumda ciddi ciddi kadinin agit yaktigini birini kaybettigini falan sandim. Derin uykumdan sicrayarak uyandim agagaggaa diye aglamaya benzer sesler ses cikarirsin da anirmazsin yani saatlerce.
Pek bir sey kar etmemisti ama cok pis insanlardi kavgalari da ayni olcude pisti.

Cok guldum ya. . Halada gulerek yazıyorum . Allah sızı ıyı etsin :)

Malesef apartman sistemlerinde bu sikintar hep var bizim komsudanda bu sesler hep geliyor evinin sınırlari icinde ve özel hayati birsey diyemem ama benimde en cok sikintiya dustugum.konu yatili misafir olunca oluyor ve benim yatili misafirim cok.gelir veya misafirim geliyor ama gec saatte kalktiklari oluyor ozmn bunlarin sesi duyuluyor inanin yerin dibine giriyorum yoksa ben evdeyken gelsin onu umursamam ama baskalri evde olunca cok ayip gerckten komsulukta bu durumu dusunmesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…