- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Ya en merak ettiğim nokta da o iştw çocukları napıyorlar acaba o geceleri anneanne babaanne evine mi yolluyorlar diye düşinüyorum ama gün aşırı da yollanmaz ki sanmıyorum. Eğer o çocuklar evde ise gerçekten çok korkunç bir şey değil mi? Ben mi büyütüyorum
Her gece değil de gün aşırı falan.. bana da enteresan gelen evdeki çocukların hiç düşünülmemesiBence kavga seslerini duymaktan iyidir. Şiddet, ağlama, küfür sesleri daha kötü. Ne güzel işte, savaşmayıp sevişiyorlar :)
Duvarın bu kadar geçirgen olduğunu bilmiyor olabilirler. Uyarırsanız kesilir ses. Bir de bana şaşırtıcı gelen, her gece her gece bu performans :) İmrendirici
Dediğim gibi, sesin duyulduğunu düşünemiyor olabilirler.Her gece değil de gün aşırı falan.. bana da enteresan gelen evdeki çocukların hiç düşünülmemesi
Biri büyük sanırım ergenlik çağında diğeri daha minik tam emin değilim taşı alı çok olmadı ama idrak çağındalaer yüzde seksenÇocuklar kaç yaşlarında acaba?
Bunu anlayabilecek durumdalar mı diye merak ettimde...
Kaç yaşında çocuklar ?Her gece değil de gün aşırı falan.. bana da enteresan gelen evdeki çocukların hiç düşünülmemesi
Elli yasında insanlarmıBizim ufak bir apartman oldugundan yoneticiyi pek kimse sallamiyor. Yuz yuze konusmak da abes geldi 50 yasinda insanlar. En son yazmakta bulduk careyi ama kalici cozum olmadi tabi. Alismis kudurmustan beterdir
Çok afedersiniz deyip durmanıza atıfta bulundum ben.:))) bakalım gerçekten sizseniz benim komşu önümüzdeki günlerde anlaşılır:)
Benim de kafama çocuklar takılıyor üzülüyorum bazen. Ama belki de o geceler evden gönderiyorlardır diyorum tam bilmiyorum aslında biraz da bu konuyu çok merak ediyoeum çocuk konusunu. Sana ne diyeceksiniz de iştw çocuk konularında hep hassas olmuşumdur benim de bir bebeğim var daha şimdiden adam yerine koyup aman psikolojisi etkilenir diye her şeyime dikkat ediyomİğrenç sende vur viledayla olmadı git söyle insanlarda utanma arlanma kalmamış toplu yaşam diye bişey var çocukların psikolojisini düşünemiyorum saygısız terbiyesiz insanlar
Niye alasiniz cnm apartman adabı diye bişey var sikayt edip cikarabilirsiniz bile simdiki apartmanlar sesi cok geciriyo bizim komsularda cok kavga etti bu yuzden kocasinada hayret yani insan altta ki erkeğe karisinin o sesinin gitmesine nasıl müsade ediyo ya sapık biri olsa karısına başka gözle bile bakarHayatta söyleyemem ya ... yönwticiyle samimiyiz ama ona söyleyebiliriz acaba söylesek ters tepki alır mıyız? Tanımıyorum da insanları
Haaa ben de yanlış anladım:) yok cinsellik elbette ayıp değil de ayrıntılı yazdım ya belki üyeler rahatsız olur dedim ama olayın rahatsız ediciliğini anlatabilmem için ayrı tı vermem şarttı. Ya işte onu demeye çok utanırjm yöneticiye söylesek? Yönetici uyarsa nasıl olur daha mı ayıp olur? Hatta yönetici isim vermeden komşulardan şikayet var şeklinde söyleseÇok afedersiniz deyip durmanıza atıfta bulurdum ben.
Eşinizle sevişiyorsunuz sanırım. Bundan neden bu kadar ayıp bişey gibi bahsettiğinizi anlamadım.
Konuşmaya niye utanacaksınız kadınla? Sesinizden rahatsız oluyoruz diyeceksiniz bu kadar. Apartman sonuçta orası. Herkes dikkat etmeli.
İnanır mısın aynı da öyle.. kadının sesi inanki aynı öyle bi deKapısına gidip "anırma sesi sizden geliyor sanırım?"deyin :)
İnsansa anlar
Ay konunuzu okuyunca aklıma eski yan komşum geldi. Kendileri torun tombalak sahibi insanlardı. Ama teyze o esnada inlemekten ziyade çok acayip sesler çıkarıyordu. Bir de arabesk müzik eşliğinde yapıyolardı. Off iğrençti ya. Apartmanda başka bir olaya karıştılar da bir haftada apar topar taşındılar Allah'tan.Merhaba kızlar
Üst kat komşu dairemizden çok afedersiniz gün aşırı gece saat 2 ile 5 arasında sevişme sesleri gelmekte. Sesler yatak gıcırtısı şeklinde basit, önüne geçilemeyecek sesler değil. Özellikle bayan inanılmaz derecede yüksek bir tonda çığlıklar atıyor; afedersiniz ahlayıp ohluyor. Biz de eşimle bu durumdan rahatsızız, çok afedersiniz kadının sesi midemi bulandırıyor bazen. Biz bu insanları nasıl uyarabiliriz? Ya da yönetici ile mi konuşmalıyız? Ne yapabiliriz? Açık açık söylemek çok utanç verici geliyor bana. Utanması gereken onlar ama öyle olmuyor işte...
Bir de bunlar çoluk çocuk sahibi insanlar, o çocuklar bu sesleri duymuyor mu? Psikolojileri için hiç hoş bir şey değil bence, bu da kafama takıldı geçen
Yüz yüze söyleyemeyecekseniz öyle yapın tabii. Ama çirkef çıkıp da kimmiş o şikayet eden diye bastırırlarsa yönetici isim verirse daha da sıkıntı olur. Yüz yüze konuşmayı o nedenle daha uygun bulurum.
Haaa ben de yanlış anladım:) yok cinsellik elbette ayıp değil de ayrıntılı yazdım ya belki üyeler rahatsız olur dedim ama olayın rahatsız ediciliğini anlatabilmem için ayrı tı vermem şarttı. Ya işte onu demeye çok utanırjm yöneticiye söylesek? Yönetici uyarsa nasıl olur daha mı ayıp olur? Hatta yönetici isim vermeden komşulardan şikayet var şeklinde söylese
Hımmm yazıya rağmen değişmemesi de enteresanBizim ufak bir apartman oldugundan yoneticiyi pek kimse sallamiyor. Yuz yuze konusmak da abes geldi 50 yasinda insanlar. En son yazmakta bulduk careyi ama kalici cozum olmadi tabi. Alismis kudurmustan beterdir
Olmazsa önce yazı yöntemi denensin sonra geçmezse bizZat onları uyarsın demi evet yöneticiye söyleyelim yaa zaten arkadaşımız sayılırAy konunuzu okuyunca aklıma eski yan komşum geldi. Kendileri torun tombalak sahibi insanlardı. Ama teyze o esnada inlemekten ziyade çok acayip sesler çıkarıyordu. Bir de arabesk müzik eşliğinde yapıyolardı. Off iğrençti ya. Apartmanda başka bir olaya karıştılar da bir haftada apar topar taşındılar Allah'tan.
Uyarmaktan başka çare yok. Belki sesin bu kadar gittiğini bilmiyolardir. Ya da yöneticiye söyleyin apartman girişine falan uyari seklinde assın. Gece 11den sonra ses yapmamaya dikkat edilsin gibisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?