Üst Kattan Gelen Sesler

Çocuklar kaç yaşlarında acaba?

Bunu anlayabilecek durumdalar mı diye merak ettimde...

Her gece değil de gün aşırı falan.. bana da enteresan gelen evdeki çocukların hiç düşünülmemesi

:))) bakalım gerçekten sizseniz benim komşu önümüzdeki günlerde anlaşılır:)
Çok afedersiniz deyip durmanıza atıfta bulundum ben.
Eşinizle sevişiyorsunuz sanırım. Bundan neden bu kadar ayıp bişey gibi bahsettiğinizi anlamadım.
Konuşmaya niye utanacaksınız kadınla? Sesinizden rahatsız oluyoruz diyeceksiniz bu kadar. Apartman sonuçta orası. Herkes dikkat etmeli.

İğrenç sende vur viledayla olmadı git söyle insanlarda utanma arlanma kalmamış toplu yaşam diye bişey var çocukların psikolojisini düşünemiyorum saygısız terbiyesiz insanlar
Benim de kafama çocuklar takılıyor üzülüyorum bazen. Ama belki de o geceler evden gönderiyorlardır diyorum tam bilmiyorum aslında biraz da bu konuyu çok merak ediyoeum çocuk konusunu. Sana ne diyeceksiniz de iştw çocuk konularında hep hassas olmuşumdur benim de bir bebeğim var daha şimdiden adam yerine koyup aman psikolojisi etkilenir diye her şeyime dikkat ediyom

Hayatta söyleyemem ya ... yönwticiyle samimiyiz ama ona söyleyebiliriz acaba söylesek ters tepki alır mıyız? Tanımıyorum da insanları
Niye alasiniz cnm apartman adabı diye bişey var sikayt edip cikarabilirsiniz bile simdiki apartmanlar sesi cok geciriyo bizim komsularda cok kavga etti bu yuzden kocasinada hayret yani insan altta ki erkeğe karisinin o sesinin gitmesine nasıl müsade ediyo ya sapık biri olsa karısına başka gözle bile bakar

Haaa ben de yanlış anladım:) yok cinsellik elbette ayıp değil de ayrıntılı yazdım ya belki üyeler rahatsız olur dedim ama olayın rahatsız ediciliğini anlatabilmem için ayrı tı vermem şarttı. Ya işte onu demeye çok utanırjm yöneticiye söylesek? Yönetici uyarsa nasıl olur daha mı ayıp olur? Hatta yönetici isim vermeden komşulardan şikayet var şeklinde söylese

Ay konunuzu okuyunca aklıma eski yan komşum geldi. Kendileri torun tombalak sahibi insanlardı. Ama teyze o esnada inlemekten ziyade çok acayip sesler çıkarıyordu. Bir de arabesk müzik eşliğinde yapıyolardı. Off iğrençti ya. Apartmanda başka bir olaya karıştılar da bir haftada apar topar taşındılar Allah'tan.

Uyarmaktan başka çare yok. Belki sesin bu kadar gittiğini bilmiyolardir. Ya da yöneticiye söyleyin apartman girişine falan uyari seklinde assın. Gece 11den sonra ses yapmamaya dikkat edilsin gibisinden.

Yüz yüze söyleyemeyecekseniz öyle yapın tabii. Ama çirkef çıkıp da kimmiş o şikayet eden diye bastırırlarsa yönetici isim verirse daha da sıkıntı olur. Yüz yüze konuşmayı o nedenle daha uygun bulurum.

Olmazsa önce yazı yöntemi denensin sonra geçmezse bizZat onları uyarsın demi evet yöneticiye söyleyelim yaa zaten arkadaşımız sayılır

Gece iki beş arası olduğuna göre sesler çocukların iyice dalmasını bekliyorlardir. Benim çocuğum mesela uyumamakta direnir ama uyuyunca da top atsan uyanmaz. Tuvalete kaldırıyorum mesela hiç oralı olmuyor kucağımda getirip götürüyorum sabah soruyorum hatırlamıyor bile hic. Yani demem o çocuklar uzak bir odada uyuyordur. Direkt ebeveynliklerini sorgulamaya gerek yok. Onun disinda ben tutkuları bitmemiş cinsellikten karşılıklı zevk alan yıllar geçse de birbirlerine arzusu bitmeyen çiftleri takdir ediyorum. Tamam onlar apartman adabına dikkat etsin ona amenna ama bu kağit gibi yapılan evlerde de ne kadar dikkat edersen et her türlü ses gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…