- 12 Nisan 2019
- 24.216
- 38.426
- 598
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Bence ilk ona soyleyın.. Biz ilk kendimiz uyardık işe yaramadı. Araya baskası gırınce bıraz cekındılerYok. Yönetimimizin kendine hayri yok ama soylesem mi yine de bilemedim. Ilk ona soylemek mi daha iyi
Tesekkur ederim yarin ileticem.Bence ilk ona soyleyın.. Biz ilk kendimiz uyardık işe yaramadı. Araya baskası gırınce bıraz cekındıler
İnşallah düzelir. Allah sabır versinTesekkur ederim yarin ileticem.
Bu günlerde uyunmuyor mu veya bu gunlerde birbirimizi rahatsiz etmek serbest mi ? Asla katilmiyorum. Ben geceleri onlar uyumadan uyuyamiyorum. Ve bu bir saygisizlik. Buna da asla anlayis gostermemNormal şartlarda ben de gürültüye karşıyım. Apartman kurallarını herkes bilmeli. Ama şöyle günlerde biraz anlayışlı olmak lazım. Herkes çok gergin. Evler biraz daha rahat olmalı.
Amin teşekkürlerİnşallah düzelir. Allah sabır versin
NeEvet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
Ne yazık ki yasal olarak takip edebileceğiniz bir hukuk yolu yok, belediyeyi aramanız da fayda etmeyecek ve aşırı tepki olarak algılanacaktır. Konuşmak dışında bir çözüm göremiyor tamamen haklı olduğunuzu düşünüyorumAnlayis? Geceleri kimseyi düşünmeden istedigi gibi rahatsiz eden insanlara mi anlayis gostericem? Ozellikle uyarima ayni sekilde karsilik veren ustelik ?
Benimde illa ki sesim gidiyordur ama mahcup olurum biri dese.Keske herkes siz gibi dusunse. Benim de cocugum falan yok spor yaparim mesela yere bir suruu sey sererim alttakiler rahatsiz olmasin ses gitmesin diye gündüz hem de
Aynı dert bende de var ve bu hep vardı kadının şuh kahkahaları gece 3-4 sabah 7-8 devamlı. Sürekli kahkaha kavga bağrışma sesleri bipolar gibiler. Sevişme sesleri bile naklen yayın. Sanırım hiç uyumuyolar. Bir balkon yıkıyo şakır şukur bütün su benim balkonda. Çamaşırlarını sarkıtır aşağı sofra çırpar saçlarını atar epilasyon sonrası kıllarını atar köklü köklü balkonumda bağırdım uyardım polis çağırdım tavan yumrukladım güvenliği aradım yöneticiye şikayet ettim... en son ev sahibine tekrar tekrar söylemem üzerine sözleşmesi bitince evden çıkarılacaklar allah sizi de kurtarsınAynen polisin ugrasacagini sanmiyorum. Konuscam ama vurmama karsilik veren insandan ne beklenir bilmiyorum. Tasinma durumumuz yok ev bizim onlar kiraci. Umarim taşınırlar
Ilk olarak yarin yoneticiye iletmeyi düşünüyorum. Boyleleriyle muhattap da olmak istemiyorumNe
Ne yazık ki yasal olarak takip edebileceğiniz bir hukuk yolu yok, belediyeyi aramanız da fayda etmeyecek ve aşırı tepki olarak algılanacaktır. Konuşmak dışında bir çözüm göremiyor tamamen haklı olduğunuzu düşünüyorum
Iste nerde bunlar da o mahcupluk . Vurdum diye piskin piskin vuruyor onlar daBenimde illa ki sesim gidiyordur ama mahcup olurum biri dese.
Amin. Ben de yarin ilk yoneticiye ileticem sonra kapiciya ve ev sahibine. O kadar kisiden duyunca belki sanmiyorum ama utanirlar.Aynı dert bende de var ve bu hep vardı kadının şuh kahkahaları gece 3-4 sabah 7-8 devamlı. Sürekli kahkaha kavga bağrışma sesleri bipolar gibiler. Sevişme sesleri bile naklen yayın. Sanırım hiç uyumuyolar. Bir balkon yıkıyo şakır şukur bütün su benim balkonda. Çamaşırlarını sarkıtır aşağı sofra çırpar saçlarını atar epilasyon sonrası kıllarını atar köklü köklü balkonumda bağırdım uyardım polis çağırdım tavan yumrukladım güvenliği aradım yöneticiye şikayet ettim... en son ev sahibine tekrar tekrar söylemem üzerine sözleşmesi bitince evden çıkarılacaklar allah sizi de kurtarsın
Oldu ya enerjilerini atsin ben uykusuz kalsam da olur. Anlayis gosterilmesi gereken benim. Rahatsiz edilen benim. Bakin gunduz demiyorum gece. Ayrica biz de cocuk olduk ama asla kimseyi bu sekilde rahatsiz etmedik.
Birilerinin saygısızlığı bu kadar baska tarafa çekilebilirdiTüm çocuklar aynı fabrikasyon ürün olsaydı, "Biz de çocuk olduk" demenize gerek kalmazdı zaten. Enerjileri birikmiştir, bir yetişkin sükuneti beklemeniz gerçekçi değil maalesef.
Bu laf ilginçtir ki sürekli birileriyle nesil nesil taşınıyor galiba, "Biz de genç olduk, yeni nesil edepsiz, yaramaz, çocuk büyütmeyi bilmiyorlar" vb. O kadar kolay olsaydı... Neyse konu bu değil.
Düşünce yönünüzü değiştirip rahatlamanızı tavsiye ederim. Eğer başlangıçta vurmak yerine, önce konuşmayı deneseydiniz belki "Kusura bakmayın işte çocuklar, ancak sizin için daha özenli davranmaya çalışırız" tarzı bir cevap alabilirdiniz. Vurmanıza karşılık vurmuşlar, ne olabilirdi ki başka? "Aha evin altındaki yatır salladı susun" mu diyeceklerdi?
Anlayış, ricadan başlayınca çoğu kez karşılıklı olma şansı buluyor, sizdeki etki-tepki olmuş.
Biraz relaks; ses hassasiyetiniz ve bu dönemde değiştiremediğiniz durum karşısında kavgaya girip daha da gerilmemeniz için kulaklarınıza bozuk kulaklıklarınızı keserek kulak tıkacı yapabilirsiniz, pamuk vb. de idare eder, dışarı çıkıp gezemediğimiz şu günlerde.
Birilerinin saygısızlığı bu kadar baska tarafa çekilebilirdi
Rutin yapılan her şey bu günlerde rutin halde devam etmiyor. Evet uyuyoruz evet kimseyi rahatsız etmemeliyiz ama sizde farkındasınızdır şu günler gergin geçiyor biraz kendinize odaklanıp sakin kalmaya çalışın. Üst kattaki komşunuzu uyarın isterseniz.Bu günlerde uyunmuyor mu veya bu gunlerde birbirimizi rahatsiz etmek serbest mi ? Asla katilmiyorum. Ben geceleri onlar uyumadan uyuyamiyorum. Ve bu bir saygisizlik. Buna da asla anlayis gostermem
Valla anne babalarda eminim ki durumdan hoşnutsuz. Ama yapacak birley yok. Bi uğraş bulsalar çabuk sıkılıyorlarÇocuklar günlerdir evde, enerjilerini atamıyorlar. Biz bile bunalıyorken biraz anlayış gerekiyor diye düşünüyorum şu dönemde.
Şu aralar annelerle çok goruşuyorum emin olun ki uğraş buluyorlar neler nelerValla anne babalarda eminim ki durumdan hoşnutsuz. Ama yapacak birley yok. Bi uğraş bulsalar çabuk sıkılıyorlar
Kendime odaklaniyorum tabi ki kulağımı dikip ses mi yapıyorlar diye dinlemiyorum. Şuan sanki benim evdeler oyle bir kosturma ve ses.saat 1.54.Rutin yapılan her şey bu günlerde rutin halde devam etmiyor. Evet uyuyoruz evet kimseyi rahatsız etmemeliyiz ama sizde farkındasınızdır şu günler gergin geçiyor biraz kendinize odaklanıp sakin kalmaya çalışın. Üst kattaki komşunuzu uyarın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?