Üst Komşu gürültü

Normal şartlarda ben de gürültüye karşıyım. Apartman kurallarını herkes bilmeli. Ama şöyle günlerde biraz anlayışlı olmak lazım. Herkes çok gergin. Evler biraz daha rahat olmalı.
Bu günlerde uyunmuyor mu veya bu gunlerde birbirimizi rahatsiz etmek serbest mi ? Asla katilmiyorum. Ben geceleri onlar uyumadan uyuyamiyorum. Ve bu bir saygisizlik. Buna da asla anlayis gostermem

Ne
Anlayis? Geceleri kimseyi düşünmeden istedigi gibi rahatsiz eden insanlara mi anlayis gostericem? Ozellikle uyarima ayni sekilde karsilik veren ustelik ?
Ne yazık ki yasal olarak takip edebileceğiniz bir hukuk yolu yok, belediyeyi aramanız da fayda etmeyecek ve aşırı tepki olarak algılanacaktır. Konuşmak dışında bir çözüm göremiyor tamamen haklı olduğunuzu düşünüyorum

Aynen polisin ugrasacagini sanmiyorum. Konuscam ama vurmama karsilik veren insandan ne beklenir bilmiyorum. Tasinma durumumuz yok ev bizim onlar kiraci. Umarim taşınırlar
Aynı dert bende de var ve bu hep vardı kadının şuh kahkahaları gece 3-4 sabah 7-8 devamlı. Sürekli kahkaha kavga bağrışma sesleri bipolar gibiler. Sevişme sesleri bile naklen yayın. Sanırım hiç uyumuyolar. Bir balkon yıkıyo şakır şukur bütün su benim balkonda. Çamaşırlarını sarkıtır aşağı sofra çırpar saçlarını atar epilasyon sonrası kıllarını atar köklü köklü balkonumda bağırdım uyardım polis çağırdım tavan yumrukladım güvenliği aradım yöneticiye şikayet ettim... en son ev sahibine tekrar tekrar söylemem üzerine sözleşmesi bitince evden çıkarılacaklar allah sizi de kurtarsın

Ilk olarak yarin yoneticiye iletmeyi düşünüyorum. Boyleleriyle muhattap da olmak istemiyorum

Amin. Ben de yarin ilk yoneticiye ileticem sonra kapiciya ve ev sahibine. O kadar kisiden duyunca belki sanmiyorum ama utanirlar.

Oldu ya enerjilerini atsin ben uykusuz kalsam da olur. Anlayis gosterilmesi gereken benim. Rahatsiz edilen benim. Bakin gunduz demiyorum gece. Ayrica biz de cocuk olduk ama asla kimseyi bu sekilde rahatsiz etmedik.

Tüm çocuklar aynı fabrikasyon ürün olsaydı, "Biz de çocuk olduk" demenize gerek kalmazdı zaten. Enerjileri birikmiştir, bir yetişkin sükuneti beklemeniz gerçekçi değil maalesef.
Bu laf ilginçtir ki sürekli birileriyle nesil nesil taşınıyor galiba, "Biz de genç olduk, yeni nesil edepsiz, yaramaz, çocuk büyütmeyi bilmiyorlar" vb. O kadar kolay olsaydı... Neyse konu bu değil.

Düşünce yönünüzü değiştirip rahatlamanızı tavsiye ederim. Eğer başlangıçta vurmak yerine, önce konuşmayı deneseydiniz belki "Kusura bakmayın işte çocuklar, ancak sizin için daha özenli davranmaya çalışırız" tarzı bir cevap alabilirdiniz. Vurmanıza karşılık vurmuşlar, ne olabilirdi ki başka? "Aha evin altındaki yatır salladı susun" mu diyeceklerdi?
Anlayış, ricadan başlayınca çoğu kez karşılıklı olma şansı buluyor, sizdeki etki-tepki olmuş.

Biraz relaks; ses hassasiyetiniz ve bu dönemde değiştiremediğiniz durum karşısında kavgaya girip daha da gerilmemeniz için kulaklarınıza bozuk kulaklıklarınızı keserek kulak tıkacı yapabilirsiniz, pamuk vb. de idare eder, dışarı çıkıp gezemediğimiz şu günlerde.

Birilerinin saygısızlığı bu kadar baska tarafa çekilebilirdi

Bu günlerde uyunmuyor mu veya bu gunlerde birbirimizi rahatsiz etmek serbest mi ? Asla katilmiyorum. Ben geceleri onlar uyumadan uyuyamiyorum. Ve bu bir saygisizlik. Buna da asla anlayis gostermem
Rutin yapılan her şey bu günlerde rutin halde devam etmiyor. Evet uyuyoruz evet kimseyi rahatsız etmemeliyiz ama sizde farkındasınızdır şu günler gergin geçiyor biraz kendinize odaklanıp sakin kalmaya çalışın. Üst kattaki komşunuzu uyarın isterseniz.

Aynı dertten biz de muzdaribiz. Ben ömrümde böyle anlayışsız insanlar gormedim. Koskoca kadın ve adam lafta 2 kisiler ama ne yürümeyi biliyorlar ne konuşmayı. Lafta karantinadayiz sürekli bir misafir durumu. Bitmiyor misafirleri bir sürü de çocuk. Az kaldı 20yas altı çocukları dışarı çıkarıyorlar diye şikayet edicem. Belki ceza keserler de en azından karantinada rahat ederiz

Valla anne babalarda eminim ki durumdan hoşnutsuz. Ama yapacak birley yok. Bi uğraş bulsalar çabuk sıkılıyorlar
Şu aralar annelerle çok goruşuyorum emin olun ki uğraş buluyorlar neler neler
Ama çocuk bu da sürekli farklı şeyler istiyor
Ki çocuklara uğraş bulsanız bile en fazla sürsün yarım saat

sonra başka şeyler dikkatlerini çekiyor

Kendime odaklaniyorum tabi ki kulağımı dikip ses mi yapıyorlar diye dinlemiyorum. Şuan sanki benim evdeler oyle bir kosturma ve ses.saat 1.54.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…