- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Gec saat oldugu icin gitmek istemedim. O bir isaret olur dedim. Vuraraj karsilik verdiler ve devam ettiler. Saygısızca.ki ben ince düşünüp çıkmadimİlk kez mi uyarıyorsunuz?
Gidip konuşmak yerine neden vurmayı tercih ettiniz? Açıkçası biri ses yüzünden gelip duvara vursa aşırı gıcık olur, inadına ses çıkartırdım. Bence vurma iletişimi doğru değil.
Düzgünce gidip söyleyebilirsiniz.
Gece gec olunca cikmak istemedim. Ince düşündüğüm için. O bir isaretti.Keşke siz de vurmasaydınız, ben o şekilde iletişimi doğru bulmuyorum. Mesela üst kattakilerin telefon numarası olmasaydı kapılarına çıkar kibarca söylerdim, eğer kibar karşılık vermezlerse o zaman siz de gerekirse kabalaşır ya da yöneticiye bildirirsiniz.
Bizim evimizde ses var diye biri birşeyle tepeye vursa iner aşağı hayırdır ağzın mı yok, gelip soramıyor musun sessiz olun diyemiyor musun da derdim yani
Evet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
Gec saat oldugu icin gitmek istemedim. O bir isaret olur dedim. Vuraraj karsilik verdiler ve devam ettiler. Saygısızca.ki ben ince düşünüp çıkmadim
Tamam hakveriyorum size onların konumuna düşmeyin ama uyarılarınıza rağmen devam ederlerse ve bu diyelim ki 10-15 gün sürerse .... kanuni yollardan halletmek zor ... gerçi gece 12den sonra belli bir desibelin üzerinde gürültü yapmak kanunen yasak ama onun üzerine de çıkmıyorlardır ... o zaman yapacak birsey yok .... alt kat komşularınıza da durumu anlatırsınız .... çünkü su anda siz çekiyorsunuz ve çekeceksiniz ...Onlarin konumuna düşmek de istemiyorum. Diger komsular da etkilenir öyle bir şey yapsam. Kesinlikle doğru diyorsunuz uyumak istiyorum uyuyamiyorum sesten sanki bizim evdeler öyle bir ses
Gece gec olunca cikmak istemedim. Ince düşündüğüm için. O bir isaretti.
Artik durum orayi astiGeç saat ama belli ki ayaktalar. Gidebilirdiniz diye düşünüyorum. Benim fikrim tabii ama gitmek yerine vurmak bence daha saygısızca.
Artik durum orayi asti
Yarin bir yoneticiyle goruseyim de bakalımTamam hakveriyorum size onların konumuna düşmeyin ama uyarılarınıza rağmen devam ederlerse ve bu diyelim ki 10-15 gün sürerse .... kanuni yollardan halletmek zor ... gerçi gece 12den sonra belli bir desibelin üzerinde gürültü yapmak kanunen yasak ama onun üzerine de çıkmıyorlardır ... o zaman yapacak birsey yok .... alt kat komşularınıza da durumu anlatırsınız .... çünkü su anda siz çekiyorsunuz ve çekeceksiniz ...
Bakin biri bana bu sekilde vursa ben cok utanırdım. Asla karsilik olarak vurmazdim. Bunu yapan ve su saatte hala saygisizca davranmayi surduren biriyle muhattap da olmak istemiyorum anlayacağını da düşünmüyorum. Ilk olarak yoneticiyle kapiciyla görüşüp eger devam ederse yuz yüze gelicem. Gercekten sabrı tüketen bir durum. Saat 2.30. Babam uyuyamadi daha ve 7 de uyanacak. Illa uyuma durumu da değil gerci 'deSiz bilirsiniz ama insanlar sözlü iletişim kurabilirler diye düşünüyorum. Doğru bir sözlü iletişim ile belki de aşabilirdiniz bu sorunu. Direkt aranızda hallederdiniz mesela yönetimi vs katmayı düşünmeden. Kaç yaşında insanlarız bence sorunları önce konuşarak, araya insan sokmadan halletmeye çalışmalıyız.
Önce bir kızgınlık ve yüzsüzlükle karşı vururdum belki ama sonrasında yav ne yapıyorum ben saat kaç olmuş diye de susar, sustururdum.... hatta başta böyle birşeye yolaçacak bir davranışta bulunmazdım o ayrı ....Bakin biri bana bu sekilde vursa ben cok utanırdım. Asla karsilik olarak vurmazdim. Bunu yapan ve su saatte hala saygisizca davranmayi surduren biriyle muhattap da olmak istemiyorum anlayacağını da düşünmüyorum. Ilk olarak yoneticiyle kapiciyla görüşüp eger devam ederse yuz yüze gelicem. Gercekten sabrı tüketen bir durum. Saat 2.30. Babam uyuyamadi daha ve 7 de uyanacak. Illa uyuma durumu da değil gerci 'de
Inanın 2 haftadir zombi gibi dolaşıyor ortalıkta. 3m tıkaç-tıpa her nedeniyorsa ben ondan kullanıyorum duymuyorum böyle bi cozum buldum kendime. Ama eşim takınca cok bas ağrısı yapıyor iyi gelmedi yani cozum bulamadik polis çagirsam cok cirkef birisi kesinlikle cok kotu karşılık verir daha sonrasında.Size daha cok üzüldüm. Ben ogretmenim ve okulum tatil. Babam erken uyanmak zorunda gerci. Esiniz hepimiz icin calisiyor ve cok onemli uykusunu falan almasi. Dediginiz gibi usttekiler laftan anlayacak tipler degilim sanırım. Ben ses yapsam biri vursa çok utanirdim vurarak karsilik vermek yerine. Napicaz bilmiyorum
Denemeden anlayıp anlamayacağını bilemezsiniz ama siz bilirsiniz. Ben sadece kendimi gürültü yapan taraf olarak düşündüm. Eğer bir hatam varsa gelip benimle konuşmasını isterim karşı tarafın. Araya birilerini katmadan, vurmadan. Sonra devam edersem her şey hakkıdır derim.Bakin biri bana bu sekilde vursa ben cok utanırdım. Asla karsilik olarak vurmazdim. Bunu yapan ve su saatte hala saygisizca davranmayi surduren biriyle muhattap da olmak istemiyorum anlayacağını da düşünmüyorum. Ilk olarak yoneticiyle kapiciyla görüşüp eger devam ederse yuz yüze gelicem. Gercekten sabrı tüketen bir durum. Saat 2.30. Babam uyuyamadi daha ve 7 de uyanacak. Illa uyuma durumu da değil gerci 'de
Keşke düşünebilseler . Su saat oldu devam.Önce bir kızgınlık ve yüzsüzlükle karşı vururdum belki ama sonrasında yav ne yapıyorum ben saat kaç olmuş diye de susar, sustururdum.... hatta başta böyle birşeye yolaçacak bir davranışta bulunmazdım o ayrı ....
Iste yarin bir konuşucam bakalimBence canım sinirli bir şekilde değilde kibar bir şekilde mağduriyetini anlatabilrsin
Bence de konuşulacak durumu asmissiniz. Ayrica daha fazla yüz goz olmaya ne gerek var. Yöneticiyi devreye sokun.Bakin biri bana bu sekilde vursa ben cok utanırdım. Asla karsilik olarak vurmazdim. Bunu yapan ve su saatte hala saygisizca davranmayi surduren biriyle muhattap da olmak istemiyorum anlayacağını da düşünmüyorum. Ilk olarak yoneticiyle kapiciyla görüşüp eger devam ederse yuz yüze gelicem. Gercekten sabrı tüketen bir durum. Saat 2.30. Babam uyuyamadi daha ve 7 de uyanacak. Illa uyuma durumu da değil gerci 'de
Bu dönemde önce hiç gürültü yapmıyorlar mıydı? Yeni mi başladı?Keşke düşünebilseler . Su saat oldu devam.
Insanlari ne hale getiriyorlar saygisizliklarindan ya . Keske herkes siz gibi düşünse. Ben de evde spor yaparken alt kata ses gitmesin diye yere kat kat birseyler sererim günduz olmasina ragmen. Yarın yoneticiyle konusmayi dusunuyorum bakalımInanın 2 haftadir zombi gibi dolaşıyor ortalıkta. 3m tıkaç-tıpa her nedeniyorsa ben ondan kullanıyorum duymuyorum böyle bi cozum buldum kendime. Ama eşim takınca cok bas ağrısı yapıyor iyi gelmedi yani cozum bulamadik polis çagirsam cok cirkef birisi kesinlikle cok kotu karşılık verir daha sonrasında.
Kötü komşuyla uğraşmak çok zor bence yoneticiniz ilgili birisiyse mutlaka ona söyleyin rahatsızlığınızı. Beni uyarsalar bu sekilde, emin olun yerin dibine gecerim, biz asagi ses gitmesin diye yumuşak terlik aldik, alt komsu sifon sesinden rahatsiz diye klozetin içini değiştirdik düşünün ama utanmaz insanlar kendilerine herseyi hak görüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?