Üst Komşu gürültü

Anne babası napiyor o zaman ? Ve sesler hala geliyor. Ne bir utanma var ne bir pismanlik. Buna yuzsuzluk diyorum sadece.

Oldu ya enerjilerini atsin ben uykusuz kalsam da olur. Anlayis gosterilmesi gereken benim. Rahatsiz edilen benim. Bakin gunduz demiyorum gece. Ayrica biz de cocuk olduk ama asla kimseyi bu sekilde rahatsiz etmedik.
Gidin kavga edin o zaman ne diyelim. Zabıtanın polisin sizin komşu şikayetinizden daha önemli işleri var şu sıralar. İlgileneceklerini sanmıyorum.

Polis ciddiye almaz diye düşünmüştüm cunku bunlar kavga falan etmiyor

Polisin yapabileceği birşey yok malesef bu konuda.Herhangi bir olay kavga olmadığı için.En iyisi güzelce konuşmak , olmazsa alışmaya çalışmak .En olmadı taşınmak Ben alışmaya başladım

Polis ciddiye almaz diye düşünmüştüm cunku bunlar kavga falan etmiyor
Gecenin bu saati olmus heraksam gurultu geliyor yuksek sesle konusma yere vurma takirti tukurtu cok fazla diyin uyarmak icin hafif yukariya vurduk ama karsilik olarak 2 kati bize geri vurdular diyin rahatsiz ediyorlar deyin polisimiz hemen adres bilginizi alip geliyor ben cok cagirdim vallahi ugrasamam dusunsesiz insan topluluklariyla ben resmiyetle muhattap olurum resmiyet direk sahisla

Keske herkes siz gibi dusunse. Benim de cocugum falan yok spor yaparim mesela yere bir suruu sey sererim alttakiler rahatsiz olmasin ses gitmesin diye gündüz hem de

Ben defalarcaaa uyardım olmadı duvara vurdum olmadı kapısına dayandim açmadı yine olmadı kocamla kocasini arattirdim yine olmadı tehdit mesajları bile cektim engelledi manyak . Eğer yüzsüz hayvanın tekiyse inatla devam edicektir .
Bende duvara vurunca geri vuruyo ben daha çok vuruyorum kesiyo sesini . 2 dk sonra yine ayni . EV sahibi değilsinizdir umarım kiraciysaniz tek çare tasinmak çünkü bir zamandan sonra gıcıklıga dönüyo iş

Polisin yapabileceği birşey yok malesef bu konuda.Herhangi bir olay kavga olmadığı için.En iyisi güzelce konuşmak , olmazsa alışmaya çalışmak .En olmadı taşınmak Ben alışmaya başladım
Polis apartman gurultusu durumlarinda geliyor canim boyle birseye kimse alismak istemez.

Aynen polisin ugrasacagini sanmiyorum. Konuscam ama vurmama karsilik veren insandan ne beklenir bilmiyorum. Tasinma durumumuz yok ev bizim onlar kiraci. Umarim taşınırlar

Ev sahibiyiz onlar kiraci. Insallah defolup giderler

Aynı durumu yasayan biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki, kadın evin içinde kısarak gidiyordu heryere.,kocası bagıra cagıra maç izliyordu, üstüne gece 1de 2 de afedersiniz yatak odası kıkırdamalarını dinliyorduk, yan komsunun bebeği aglardı inanın ondan zerre kadar rahatsız olmazdım ama üst komsudan tık ses gelse irite oluyordum artık.. Neyseki taşındık kurtulduk.. Biz çıktık soyledık daha da fenasın yaptılar, apartman toplantısında herkesın ıcınde soyledı eşim, neyseki utandılar biraz. Gece yarısı dınlemek zorunda değiliz sizi diye

Valla benimde yan komşum
Ses yalıtımı berbat apartmanın... adamın afedersiniz geğirtisi odanın için de... sanki yanımızda yahu
Ve ben buna çözüm bulamıyorum

Polis apartman gurultusu durumlarinda geliyor canim boyle birseye kimse alismak istemez.
Yani bilmiyorum canım polisle çözülecek olsa eşim polis bir iki zabıta polis gelir uyarılır başka birşey olmaz diyor .Biz zaten doğudayız polis başka işlerle uğraşıyor burda .birde kadın da kendini savunur muhtemelen çocuklarım yaramaz diye , farklı bir kadın .Üst kattan su döküp camlarımı kirletir .neymiş yağmur yağıyor Muş da o yüzdendir.Bi kaç kere saçlarını kesmiş balkona gelmiş bizim .bi kaç kere uyarmaya çıktım anlamıyor kadın .Tamam diyor yine yapıyor .Bide diyor benim üst katım yapıyor bende şikayetçiyim

Hala takir tukur ve bagirarak konusuyorlar boyle cildirmalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…