üst komşu ile tartıştık

Yani hanimefendinin nasil bi egitimci oldugunu sorgulayacak en son insansiniz cocuklarla ilgili uslubunuz ortada...
Ayrica kimsenim egitimciligini sorgulamadım..Bilemem dedim ki gercekten tanimam etmem nerden bileyim ben onun nasil oldugunu?? Hanimefendi benimle tartisirken, kendini, egitimciligini vurgulayarak, hakli cikarmaya calisti..Ozellikle " ben eğitimciyim " diyerek

Okullar açılana kreşler açılana kadar sabretmeniz, denk geldiginiz zamanlarda da sakinliğinizi koruyarak sıkıntınızı dile getirmeniz gerekiyor. İşi inada bindirmeden... Pandemiden dolayı çocuklar evde. 5 yasındaki de ufak, 2.5 yaşındaki zaten laftan anlamaz, bebek sayılır. Yeni yeni meraklarının ortaya çıktığı bir dönem. Yasaklar kalkınca sanki bu gürültü azalır gibime geliyor.
Şu an normal bir zamanda degiliz.Herkes birbirinden şikayetçi sanırım. Ne çok böyle üst kat komşu konusu var :)

Uslup derken?? Hakaret mi ettim cocuklara? Kotu bir soz mu soyledim??
Ağzından salyalar akan derken hakaret etmediniz mi çocuklara. Bana da cahil dediniz o da iltifattı herhalde. Genel anlamda gayet hakaret ettiniz. Haklı çıkmak için eğitimciyim demedim. Bana çocuk konusunda akıl vermeyin demek için uzmanlığımı söyledim. Sizin uzmanlığını psikoloji herhalde bu kadar pedagojiye hakim olduğunuza göre

Belaltı çalışan Bi eğitimci
Çocuğunuz yoksa neden konuda biz de yetiştirdik terbiye verdik diyorsunuz? Çocuğunuz olsa bu kadar empatiden uzak olamazdınız çocuklara. Ben anne olduğumdan beri ağlayan çocuk görünce üzülür oldum. Üst kattaki 15 yaşındaki kızlar mesela hala gürültü yapıyorlar kızamıyorum. Arkadaşlarıyla sosyalleşeceği okulu yok, tüm gün evde elbette gürültü yapacak yazık diyorum.

Bana bencil demekle ne yaptınız
Özel hayatım sizi ilgilendirmez bu arada bu eşimden çocuğum olmadığını anlayamayacak kadar eğitim alamadınızmı

Salya dilimize rumcadan gecmis bir kelime hanimefendi..Agizdan cikan tükürük demek.Bunun neresi hakaret? Evet tiksinebilirim bir bebegin salyasindan ne var bunda?? Egitimci oldugunuzu vurguladiniz cunku " sozumun üstüne soz soyleme" demek istediniz..

Sevmiyordur suçmu bu hangi kanunda var çocukları sevmek zorunda diye
İyi, o sevmiyor diye çöpe atalım salyalı çocuklarımızı.
Buyurduysa kraliçemiz, başımız gözümüzün üstüne...

Sevmiyorsa çocuk doğurmaz ve biter, başka çocuklar ya da nasıl oldukları hakkında yargılama yapamaz.

O sevmez hakkı var
Sizde atamazsınız bu kadar basit
Atamam, dolayısıyla sesi çıkmasın ya da koşmasın diye bağlayamam da.
Koşuyor yahu, yapma diyorum yapıyor.
Neden koşmaması gerektiğini anlatıyorum, yine yapıyor.
Ceza veriyorum yine, güzel uyarıyorum yine.
E ne yapayım, tekil şahıs olarak konuşuyorum ama değil, şu pandemi döneminde çocuğunu zapt edebilen varsa söylesin yahu.
Büyükler, okul çağındakiler neyse dersleri var, oyalanacak ödevi sınavı vs, küçükler coştu ve sonuna kadar haklılar.
Biz ebeveynler bayılıyoruz evde bağrış çığrış koşma zıplama seslerine, her gün ilaç içerek gün deviriyoruz.
Amuda kalkmadığımız kaldı durdurmak için, e yok olmuyor, sonuç?
Sonuç yok, her böyle konuda kavga ve banlar.

Tek yapılacak şey, ebeveyn mümkün mertebe en aza indirgeyecek ve komşular da birbirini idare edecek.
Yapacak başka bir şey yok.

Bakın ben sizi anlamıyorum fln demedim
Bunu yazıncada yanlış anlayabilirsiniz benim evi satıp gitmem çok zor. Eğer bilseydim 2 çocuğumla hemde durduramadıpım 2 çocuğumla beni sonsuz hoşgörsün diye gidip birinin üst katına taşıbmazdım. Kanbağım yok kusura bakmayın önce can sonra canan. İnsanın kendi anne babası bile tahammül edemiyor aynı evde 2 kişi bile yüzde yüz uyumlu yaşayamıyoken ben niye çekeyim. Ha çekerim ama 2 gün için ricamı umursamayan birini hiç çekemem

konu sahibi tesadufen gecen sene actigin konu cikti altta onu okudum da gorduklerime inanamadim cocuklarin sesine bile tahammul edemeyen siz nelere nelere tahammul etmissiniz. bel alti vurmak istemem ama hayatinizdaki sinir ve stresinizi cevrenizden cikarmayin lutfen.

Gözümün önüne geldi yazdıklarımız kardeşimin evi de öyle üst komşusunun çocuğu koştuğu zaman Kartonpiyerleri sallanıyor hic abartmıyorum, e kardesim ve eşi de pandemiden dolayı da evden çalışıyor 1 yıla yakındır çok zor oluyor onlar için gittiğimizde biz bile oturamıyoruz sesten malesef, tek çare okulların açılmasını beklemek birde komsular arasında biraz birbirinizi idare etmeniz gerek biraz, bu süreçte karşılıklı hoşgörü önemli

Çocuk sesi dışında, onu bile akşam 10 dan sonra çekiyorsanız haklısınız.
Ama gündüz olan biten için üzgünüm ya, mesela ben de tadilat sesinden inanılmaz rahatsız oluyorum.
Bir odamın tüm duvarı ayna kaplı, üst y da alt hatta 2 şer üst alt katta bir şey yapıldığında, adeta ev zangırdıyor ve çıkan ses beynimi deliyor.
Ne hikmetse sürekli bir tadilat var, şikayet etme hakkım var mı, yok.
Çünkü yasal olarak saat dahilinde elbet yapılacak.

Sizde de aynı şekilde çocuk gürültüsü elbet olacak.
Başka bir konu okudum şimdi, çocuk dışında bir de akşam ev silme, süpürme, eşya çekme vb şeyler varmış.
Bu durumlar varsa buradan sürdürün meselesinizi.
Diğeri gerçekten küçük çocuk, 5 yaş ve 2,5.
Okula başladıklarında bitecektir bu durum, emin olun hiçbir aile istemez öyle gürültü içinde yaşamayı.
Bırakın komşuyu, kendi için tahammül edilemez bir şey.
Engellenebiliyorsa yapıyordur zaten ruh hastası değilse.

Ayrıca sizin mantığınızla bu binada ilk ev sahiplerinden biriyim ve dolayısıyla her gelen, beni bilerek geldi.
Yan komşum da, alt komşum da öyle.
E kendileri istedi, istemeseydi deyip çocukları salayım mı evde, olur mu öyle şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…