konu sahibi tesadufen gecen sene actigin konu cikti altta onu okudum da gorduklerime inanamadim cocuklarin sesine bile tahammul edemeyen siz nelere nelere tahammul etmissiniz. bel alti vurmak istemem ama hayatinizdaki sinir ve stresinizi cevrenizden cikarmayin lutfen.
aynen oyle malesef gucu ona yetiyor cunku. kendini guclu hissediyor o da baskasina varligini ispat ederek.Genelde stres yüklü insanlar bu şekilde davranıyor zaten tahammül asla göstermiyorlar sürekli bir hırs alma çabası. Benimde eski komşum ufacık çocukların çit sesine dayanamazdi. Yok yürüdü yok koştu takmıştı çocuklara habire dinliyordu. Kocası ile apartmanı inletiyordu kavgaları. Ondan biz rahatsız olamazdık ama hanımefendi çocuk sesinden rahatsız olurdu. Kocasının stresini çocuklardan çıkarmaya kalkıyordu. Yazık yani.
Evet sayenizde mahkemeye verip stres atmaya karar verdim.aynen oyle malesef gucu ona yetiyor cunku. kendini guclu hissediyor o da baskasina varligini ispat ederek.
iyi yapmissiniz boylece hakliliginizi ispat etmis olursunuzEvet sayenizde mahkemeye verip stres atmaya karar verdim.
Paranız ve zamanınız çok herhalde. Zira çocuk konusunda olumlu bir sonuç zor çıkıyor. Benim arkadaşımı köpeği için mahkemeye verdiler sonuç alamadılar ev değiştirdiler.Evet sayenizde mahkemeye verip stres atmaya karar verdim.
Aşağılamıyorum hanimefendi neden boyle düşünüyorsunuz?? Evet salyadan tiksiniyorum ben..Kopekleri cok severim surekli bakar beslerim ancak buyuk kopeklere dokunamam. Cunku onlarin da salyalari var.Bu kadar alinganlikta ne biliyim..Sizin gibi dusunmek zorunda degilim.Bircok bebekte salya tukuruk birbirine karışıyor goruyorum..Siz salya hayrani olabilirsiniz ama ben degilim.Yazarken bile midem bulandıSevmek zorunda degil ama saygi duymali kendince salyali tukuruklu seklinde asagilamamali.onu ne niyetle soyledigi ortada
Paranız ve zamanınız çok herhalde. Zira çocuk konusunda olumlu bir sonuç zor çıkıyor. Benim arkadaşımı köpeği için mahkemeye verdiler sonuç alamadılar ev değiştirdiler.
Çocuklar 11 de uyuyormuş zaten tüm günde krestelermis. Ceza filan olmaz anca mahkeme oyalanir dava açılsa bile. Gece yarısı çok aşırı gürültü yapanlar bile zor ceza alıyor yani iki çocuk sesine ceza filan olmaz polis güler ancak :)
Ben veririm bir de üstüne gürültü dozunu arttırır dünyayı dar ederim. Bana güzellikle gelene güzellikle giderim ama çirkefleşene de çirkefleşirim. Genel özellik bu. Mahkemeden sonra o apartmanda rahat oturulmaz bence.çocuk gurultusune sadece idari para cezası geliyormuş sanırım.
ben olsam çocuğumun canını sıkacağıma verirdim ne olacak :)
çocuk gurultusune sadece idari para cezası geliyormuş sanırım.
ben olsam çocuğumun canını sıkacağıma verirdim ne olacak :)
Ben veririm bir de üstüne gürültü dozunu arttırır dünyayı dar ederim. Bana güzellikle gelene güzellikle giderim ama çirkefleşene de çirkefleşirim. Genel özellik bu. Mahkemeden sonra o apartmanda rahat oturulmaz bence.
Benim oğlumu anlattınız. Hem çok koşuyor ve oyuncaklarını ısrarla yerde oynamak istiyor. Özellikle zeminde. Kesinlikle dinlemiyor ve bide bizim neredeyse 2 olacak anne ve baba memme diyor sadeceBizimde üst kat komşumuzun oğlu var sanırım 1.5 yaşında asla dinlemiyor annesini oyuncaklarını yerlere ata ata oynuyor .. 1 ay önce kadar annesi ile karsilastik apartman da sizi de çok rahatsız ediyoruzdur kusura bakmayın dedi , yok dedim çocuk yani henüz anlamaz sizi sorun değil. Burda yaklaşım da çok önemli karşı tarafın size cirkeflesmeden cevap vermesi önemli mesela. Biraz bekleyin bence de ona göre karar verin
Adalet birgun herkese lazim olacak..Cocugumun cani sikilmasin diye gürültüyü gormezden gelirsiniz bugun.Ancak yarin o kiymeyli cocugunuz sınavlara hazirlanirken, yukaridaki gurultuden sikayet ettiginde hatirlayin bu sozlerinizi .Cunku gercekten adalet herkese birgun lazim olacak!!Ben veririm bir de üstüne gürültü dozunu arttırır dünyayı dar ederim. Bana güzellikle gelene güzellikle giderim ama çirkefleşene de çirkefleşirim. Genel özellik bu. Mahkemeden sonra o apartmanda rahat oturulmaz bence.
Başkalarını uyarmak yerine çözümü kendimiz ararız, merak etmeyin:)Adalet birgun herkese lazim olacak..Cocugumun cani sikilmasin diye gürültüyü gormezden gelirsiniz bugun.Ancak yarin o kiymeyli cocugunuz sınavlara hazirlanirken, yukaridaki gurultuden sikayet ettiginde hatirlayin bu sozlerinizi .Cunku gercekten adalet herkese birgun lazim olacak!!
Sizin gibi hep banacılara zamanda parada harcanır. Zaten konudan o kadar çok uzaklaşrınızki kapıma gelip hakaret ettiği için de dava açabilirim eğitimci hanımefendi... sizin sürekli kafanızı açmam gerekiyor nolcak böyle...Ama doğru olayı kişiselleştirip özel hayatımı araştırmaktan konuya kafa kalmadı tabiParanız ve zamanınız çok herhalde. Zira çocuk konusunda olumlu bir sonuç zor çıkıyor. Benim arkadaşımı köpeği için mahkemeye verdiler sonuç alamadılar ev değiştirdiler.
Siz kulaklıkla yaşayın olurmu ben özel alanımda evimde halkım plan huzurla yaşıycamBaşkalarını uyarmak yerine çözümü kendimiz ararız, merak etmeyin:)
Kulaklık diye bir icat var, duydunuz mu?
Bir şey dinlemesi gerekmiyor, ortam sesini de sıfırlıyor.
Hadi onu geçelim kulak tıpaları da mevcut, her eczanede ya da markette satılıyor.
Üni hayatım boyunca sabah 6 da flüt çalan bir üst komşu çocuğuyla yaşadım ben.
Ben o saatte yatıp, sabah 8 de kalkıp 2 ayrı vizeye ve finale girdiğimi bilirim yani uyuyacağım altı üstü 2 saat, onda da burnumdan gelirdi.
Hiçbir gün kapısına dayanmak aklıma gelmedi haklı olmama rağmen, çünkü çocuk!
Hafta içi ve sonu farketmeksizin çalardı çocuk, belki ileride müzisyen olacak, yan flüt resitali verecek:)
Ütopik bir örnek değil, çocukluğumda üst kat komşumuzun kızı yine böyle org ve flüt çalardı, annemin migreni tutardı.
Şuan bir müzik öğretmeni
Annesi evde topuklu terlikle gezerdi parkelerin üstünde, yine uyarmak aklımıza gelmedi.
Toplantılarda evdeki yalıtımın çok kötü olduğunu, her türlü sesi geçirdiği bütün daire sahiplerine bildirildi.
Aşırı aşırı bir durum olmadığı sürece ‘hep bana’ demek ne kadar doğru?
Şuan bu evlerdeki 1 metre boylu çocukları zapt etmenin, oturtmanın yöntemi var mı, yok!
Bedenine, doğasına aykırı.
Bugün koşma, yarın koş denebilecek bir şey de değil, neyi uzatıyorsunuz ki?
Evet adalet herkese lazım, sınava çalışan çocuğa da 3 5 yaşındaki çocuğa da.
Biri, diğerinden değersiz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?