ust komsu sorunu..

malesef ses yalıtımını iyi yapmadıkları için böyle oluyor :) napsınlar onlarda.belki farkında değldir sizin onları duydugunuzdan.kadına ustu kapalı uygun dille dile getirmeniz çözum olablr
Belki de farkında olmayabilirler yani olsalar dikkat ederler. Belki ileride üstü kapalı soylerim

belkide boşverin söylemek zor olur ben utanırım söylemeye.sizde onlarla berabr şevke gelirsniz fenamı. .)

valla bizim yan daireyle wc banyo birbirine bitişikmiş arada küçük bi apartman boşluğu var
bugün kApılar açık olunca fark ettim ki karşı dairedeki adam hapşurunca sesi olduğu gibi benim evde

o zaman direkt aklıma geçen haftasonu eşimin 1 ay aradan sonra şehirdışından eve geldiği o iki gün geldi :oops:
değil karşı komşu bütün apartman kusura bakmasın artık :KK53:
ya da baksınlar napiyim ya üf
müstakile taşınma imkanım olsa bi dk durmuycam da yok işte...

ev alırken dikkat etmek gerekiyor veya kira ev bakarken yalıtımı nasıl varmı dıye .) zor iş ne dıyım.boşver takılmayın ,yenı evlılerms hem.

valla bizim yan daireyle wc banyo birbirine bitişikmiş arada küçük bi apartman boşluğu var
bugün kApılar açık olunca fark ettim ki karşı dairedeki adam hapşurunca sesi olduğu gibi benim evde

o zaman direkt aklıma geçen haftasonu eşimin 1 ay aradan sonra şehirdışından eve geldiği o iki gün geldi :oops:
değil karşı komşu bütün apartman kusura bakmasın artık :KK53:
ya da baksınlar napiyim ya üf
müstakile taşınma imkanım olsa bi dk durmuycam da yok işte...

Canim sesin gene bi mezeretim bunlar nerdeyse her.gün şey yani :/

Iyide simdi sey etmesinler mi? Kadın zevk almasin mi? Belliki cok zevk aliyor. Bu kadin icin bir nimet. Internette okudugum kadari ile tr de kadinlarin % 80 falan zevk alamiyormus... (iliski sirasinda)..

:))))

Kotu bir sorun saka bir yana.

Iyide simdi sey etmesinler mi? Kadın zevk almasin mi? Belliki cok zevk aliyor. Bu kadin icin bir nimet. Internette okudugum kadari ile tr de kadinlarin % 80 falan zevk alamiyormus... (iliski sirasinda)..
Ya canim bence bu kadın normalden daha çok bağırıyor . ne biliyim yada bana göre

Ya canim bence bu kadın normalden daha çok bağırıyor . ne biliyim yada bana göre
Saka yapiyorum canim.
Tabiki ayip gunah...
Herkez yapiyor o isi ama sadece kendileri yapiyormus gibi milletin gozune sokuyorlar zaten.
Bizim o konuda şikayetim yok ama bizde esimle evde cok kuduruyoruz cocuklar (kardesler) nasil kudurur oyle resmen. Dovusuruz sariliriz ev icknde kostururuz. Bazen esime derim ya yapma yeter valla komsulara ayip ama bana eziyet etmesini seviyor. :)
Ama diger yonden zaten bayan kadar zevk aldigimi dusunmuyorum sesleri karsilastirdigimda :))))

Ayip gunah gercektende. Cok igrenc. Duymak zorunda değilsin

Kizlar eve taşımalı daha yeni oldu şimdilik komşularla atan pek samimi değil . ust komsumun yatak gicirtisindan kadının bagirtilarindan uyuyamiyoruz . Esim bi gün çıkıp kavga edecek zor ikna ediyorum.ne yapabilirim ?
Ben de şikayetciyim bu konudan
Bizim üst komsu da bütün gün birseyler iter ceker ve kapıları carpar
Ben bazen duvara vuruyorum ama anlamıyorlar
Bazen asansore yazı yazıyorum yıne kimse üzeeine alınmıyor
Bnm eşim daha sakin keske benimki çıksa soylense:)

Saka yapiyorum canim.
Tabiki ayip gunah...
Herkez yapiyor o isi ama sadece kendileri yapiyormus gibi milletin gozune sokuyorlar zaten.
Bizim o konuda şikayetim yok ama bizde esimle evde cok kuduruyoruz cocuklar (kardesler) nasil kudurur oyle resmen. Dovusuruz sariliriz ev icknde kostururuz. Bazen esime derim ya yapma yeter valla komsulara ayip ama bana eziyet etmesini seviyor. :)
Ama diger yonden zaten bayan kadar zevk aldigimi dusunmuyorum sesleri karsilastirdigimda :))))

Ayip gunah gercektende. Cok igrenc. Duymak zorunda değilsin

Aynen Canim normal değil bu kadin .. Valla bazen ligden bulanıyor yani konuştuklarını duyunca :/

Ben de şikayetciyim bu konudan
Bizim üst komsu da bütün gün birseyler iter ceker ve kapıları carpar
Ben bazen duvara vuruyorum ama anlamıyorlar
Bazen asansore yazı yazıyorum yıne kimse üzeeine alınmıyor
Bnm eşim daha sakin keske benimki çıksa soylense:)
Benim esim Yani hakkını ariyan kişilerden zor tutuyorum gece gece o isi yaparken Yani ne diyeceksin diyorum . normalde tv sesinde felan degil ki bu

Back
X