Üst komşum beni çıldırttı

Keşke imkanım elverseydi de ben de üst kata taşınsaydım gerçi üst kata da ısınmıyor akıyor kokuyor diyolar en iyisi müstakil sanırım

Duzgun yapilmis bir evse hicbir sorun olmuyor en ust katta.
Ben sese karsi asiri hassas oldugum icin sanirim isinamamayi falan gurultuye tercih ederim yine :KK48:

Apartmanda oturmak ayrı meziyet ister, resmen kul hakkı, gündüz vakti teyze ile uygun bir dille konuşun...

Bebeginiz dogunca ne olacak. O seste uyanir o da. Hepten cinnet gecirirsiniz. Onlemini simdiden alin. Esinizle bi gun gidip konusun.

Şikayet et.
Bizim üsttekilerde böyle camları silerim mermerleri tertemiz yaparım arkamı dönerim bi bakarım bütünn yedikleri içtikleri mermerde.
Çocukları tazmanya canavarı gbi 1 dk durmuyo . Ev başımııza yıkılcak birgün. Biz evde ders çalıştıgımız için tv falan açık olmuyor . Çok sessiz yanı evimiz . Üsttekiler sanki biizim salonda gibi bütttüün konuştuklaarı duyuluyor :)

Bir gün taaaaak etti . Saat 12 mi neydı aradım polisi geldi bunların kapısına 1 uyarı :)
O gün bugündür daha ses gelmedi :KK48:

Bizimde üst katta öyle bir ruh hastası aile var.
Camları yıkıyor kadın,alt kattakinin camı balkonu pislenmişmi ne olmuş umrunda değil.
Gece saat on evi süpürür,süpürür hafif bir tabir kazıyor.Birgün süpürge hortumu eve düşecek.
Balkonda oturduğumuzu bildiği halde sofra bezini üstümüzden silkeler ve daha neler. neler.
Kapısına çıkınca söylediği cinnet geçirtecek ilk kelime " eeee o zaman sizde müstakil evde yaşayın,hiç bir şeye tahammülünüz yok"
Yani bu cinsler bu yüzsüzlükleri ve medeniyetsizlikleriyle mağrada koruma altına alınıp,kontrol edilmeliler.
Kanunların cidden şu davarlar için baya okkalı bir ceza çıkarması şart.
Sizin işiniz zor yani inşallah kurtulursunuz
Eee siz de boyle rahat davranacaksiniz mustakil eve cikin diyiverin. Deliyle deli olmak lazim . Akilli deliye karsi olmuyor.Hoppa

Şikayet et.
Bizim üsttekilerde böyle camları silerim mermerleri tertemiz yaparım arkamı dönerim bi bakarım bütünn yedikleri içtikleri mermerde.
Çocukları tazmanya canavarı gbi 1 dk durmuyo . Ev başımııza yıkılcak birgün. Biz evde ders çalıştıgımız için tv falan açık olmuyor . Çok sessiz yanı evimiz . Üsttekiler sanki biizim salonda gibi bütttüün konuştuklaarı duyuluyor :)

Bir gün taaaaak etti . Saat 12 mi neydı aradım polisi geldi bunların kapısına 1 uyarı :)
O gün bugündür daha ses gelmedi :KK48:
Dün polisi aramadığıma çok pişmanım yaşlılar diye üzüldüm ama uykusuzluktan elim yüzüm şişti hak mı şimdi bu

Bizim üst komşu da yerleri kazır gibi süpürüyor, abartmıyorum bir bölüm dizi izledim ve aynı odayı süpürdü aralıksız kazıyarak.. Bir de gece 12, 1, 2 gibi çamaşır makinesini çalıştırıyor, makine resmen yürüyor. Eşim çıktı söyledi sabah işe gidiyoruz ama sesten uyuyamıyoruz diye, ne dese beğenirsiniz? Gece elektrik su daha ucuz oluyor. Sonra yine aynen devam etti. Allah bize bol sabır versin.
Ya benim üstteki de öyle süpürüyor. Biri dört yıl öyle süpürdü. O gitti gelenlerden çok memnundum. Ama hemen taşındılar. Bu gelen de resmen yeri kazıyor. Nasıl oluyor bu çok merak ediyorum. Şu zaman oldu ne arkadaş ne akraba kimsenin evinde böyle süpürme şekli duymadım. Eşyalar komple gümbür gümbür kaldırıp bırakılıyor sanki. Saat sabah onbir gibi bir başlıyor öğleden sonra uclere kadar böyle. O döner saplı viladayi saymıyorum bile. Nasıl bir çevirme o. Bir odayı insan kaç kere döndürüp döndürüp siler. Sayısı onu geçiyor. Ömrumu yediler ya. Biktim yeminle. Gece gürültüyü ve silkeleme olaylarını hiç söylemeyim.:olamaz:

Kızlar kafayı yemek üzereyim
1 ay oldu yeni evimize taşınalı
Apartmanda 3 aileyiz şuan henüz dolmadı
Üstümde yaşlı bi teyzeyle amca oturuyo 2 hafta oldu onlar taşınalı
Doğulular ve teyze çat pat türkçe konuşabiliyo amca ise hiç türkçe bilmiyo
2 gece önce saat 12 de Kuran sesi geliyor ve uyumamız imkansız sesi en yüksek açmış dinliyor vileda sopasıyla vurduk susmadı
Eşim dayanamadı yukarı çıktı çünkü uykudan uyandık teyze kapıyı açmadı kimsin diyor eşim alt komşuyum teyze sesi kısın diyor teyze eşine bağırıyor eşi teyzeyi tersliyor eşim amcanın banane dediğini işitmiş diğer dediklerini anlamamış neyse bir müddet sonra sustu ses. Bu gece ise yine 12 sularında elektrik süpürgesi sesi bütün odaları tek tek süpürüyor birisi hatta kazıyor, tak tuk anlatamam bina boş zaten birisi çivi çakıyor duvara kanepeler koltuklar çekiliyor, eşim erkenden uyumuştu Allahtan duymadı, nasıl duymadı halen hayretler içindeyim,
Sinirimden ağladım inanın, az önce kapıları örtüldü torunu ve eşi olsa gerek evden ayrıldılar ve şuan sesli Kuran dinliyor amca kulakları işitmiyo belli ki.
Napıcaz bilmiyorum
Kavgadan nefret ederim
Bugünkü süpürge seslerini eşim duysa kötü şeyler olabilirdi Allahtan duymadı. Nasıl bir yol izlemeliyiz sizce
Önceki evimizde gürültüden çok muzdariptik burda da buldu bizi
İnsan evinde huzur bulamayacaksa nerede bulacak
Gece 12 sabah 8 arası gürültü yapmak yasak polisi arayın

Kesinlikle ya
Ben terlik sesim aşağı gidecek diye halı olmayan bölümlerden geçemem insanlar neler yapıyor
Halı olmayan bölümlerden geçemiyorsan napıyorsun kız zıplıyon mu :KK70:

Bizde durum daha kötü malesef altta gelin-kaynana oturuyor..
Hergün sabah onların kavga sesiyle uyanıyorum alarm gibiler mübarek..
Gelin kayınvalidesini dövüyor üstelik polis bile çağırdım polisin telsiz sesini duyunca açmadı kapıyı onlar gidince kavga kaldığı yerden devam...

Üsttekilerde gece yarısı biz tam uyumaya çalışırken anne-kız kavgası hergün gece aralıksız "anne yaaa git başımdan sen bana karışamazsın". Anneninde "bak babana söylerim tehditleri"...
Sanki bizim alttakilerle üsttekiler anlaşmışlar gibi, gece yarısı üstte kavga sabahın körü altta kavga.. Hergün böyle işte bizim apartman halleri...

Bide bizim balkonda bizim üst kattaki bütün evlerin iç çamaşırları uçup bizim balkonda oluyorlar..
:KK31:

Benim üst katta da var yaşlı , son ses tv takır tukur gece gündüz sabah hayattan soğudum !!!! Tavana vuruyorum sık sık, bi de vurmamdan rahatsız oluyor , kapıma geldi kavga çıkardı , kaç kere çıkıp yalvardım ona hiç umurunda olmadı , çıkıp boğacam ben de az kaldı

Ya benim üstteki de öyle süpürüyor. Biri dört yıl öyle süpürdü. O gitti gelenlerden çok memnundum. Ama hemen taşındılar. Bu gelen de resmen yeri kazıyor. Nasıl oluyor bu çok merak ediyorum. Şu zaman oldu ne arkadaş ne akraba kimsenin evinde böyle süpürme şekli duymadım. Eşyalar komple gümbür gümbür kaldırıp bırakılıyor sanki. Saat sabah onbir gibi bir başlıyor öğleden sonra uclere kadar böyle. O döner saplı viladayi saymıyorum bile. Nasıl bir çevirme o. Bir odayı insan kaç kere döndürüp döndürüp siler. Sayısı onu geçiyor. Ömrumu yediler ya. Biktim yeminle. Gece gürültüyü ve silkeleme olaylarını hiç söylemeyim.:olamaz:
Aynen, mesela bir nokta seçiyor durmadan aynı yeri kazıyor süpürgeyle.. Bir seferinde misafirimiz vardı, ha bitecek ha bitecek diyorum bitmiyor. Temiz olacağım diye böyle yapılır mı ya?

O yasta gece ev supurmek temizlik askina bak:KK49:
Daha bunlar fragman maalesef herkes tasininca cümbüşe gelin siz içinden ne cins insanlar cikacak .Benim üstümdeki hali kilim sofra alti cirpar camim acikken iceri girer tum pislik ,karşıdaki biz girip cikarken gozetler kapiya kolunu çarpar yakalanir ,yandaki gece 1 de cocuguna kirmizi balik golde soyler:kızgın:

Doğulu olduklarını neden vurgulama gereği duydunuz ? Diğer açıdan haklısınız kimse kimseye rahatsızlık vermemeli . Herkes kendi borusunu öttürüyor maşallah . Kimseyi takmıyorlar .

Kızlar kafayı yemek üzereyim
1 ay oldu yeni evimize taşınalı
Apartmanda 3 aileyiz şuan henüz dolmadı
Üstümde yaşlı bi teyzeyle amca oturuyo 2 hafta oldu onlar taşınalı
Doğulular ve teyze çat pat türkçe konuşabiliyo amca ise hiç türkçe bilmiyo
2 gece önce saat 12 de Kuran sesi geliyor ve uyumamız imkansız sesi en yüksek açmış dinliyor vileda sopasıyla vurduk susmadı
Eşim dayanamadı yukarı çıktı çünkü uykudan uyandık teyze kapıyı açmadı kimsin diyor eşim alt komşuyum teyze sesi kısın diyor teyze eşine bağırıyor eşi teyzeyi tersliyor eşim amcanın banane dediğini işitmiş diğer dediklerini anlamamış neyse bir müddet sonra sustu ses. Bu gece ise yine 12 sularında elektrik süpürgesi sesi bütün odaları tek tek süpürüyor birisi hatta kazıyor, tak tuk anlatamam bina boş zaten birisi çivi çakıyor duvara kanepeler koltuklar çekiliyor, eşim erkenden uyumuştu Allahtan duymadı, nasıl duymadı halen hayretler içindeyim,
Sinirimden ağladım inanın, az önce kapıları örtüldü torunu ve eşi olsa gerek evden ayrıldılar ve şuan sesli Kuran dinliyor amca kulakları işitmiyo belli ki.
Napıcaz bilmiyorum
Kavgadan nefret ederim
Bugünkü süpürge seslerini eşim duysa kötü şeyler olabilirdi Allahtan duymadı. Nasıl bir yol izlemeliyiz sizce
Önceki evimizde gürültüden çok muzdariptik burda da buldu bizi
İnsan evinde huzur bulamayacaksa nerede bulacak
ben yeni bir binada oturuyorum üst kat komsum gece bile elektrikli süpürge acar sabahın 8 .de acar ama ben nedense hiç oralı olmam .birgün geldi bana dediki bu sabah erkenden evi süpürdüm rahatsız ettim mi dedi.bende sen gecede acıyorsun evet dedi.bende dedimki istersen sabahın 5.de ac ben duymak istersem duyarım rahatsız olmak istersem olurum sen evinde rahat edemeyeceksen istediğini yapamayacaksan o zaman cadırda otur dedim.sen istediğin saatte istediğin işini yap dedim çünki ben gercekten rahatsız olmuyorum .bir günde ben benim camıma kuşlar yuva yapmış kaka yapmışlar bi sürü ben tatıldeyken.bende silmekle cıkmaz suyla yıkayayım dedim.baktım alt katın panjuru kapalı bende şırıl şırıl yıkadım pencere önünü.2,katta oturuyorum ben.alt kat komsum meğer o sırada eve girmiş anaa evi su basıyo nerden acaba diyor bi panjuru kaldırıyor ben şarıl şarıl suyla yıkıyorum.geldi yanıma gülerek kız senin yüzünden evi su bastı sandım dedi bende senin panjur kapalı olunca yıkadım kuşlar kaka yapmışlar dedim.güldük dediki yıka ya panjur kapalıysa benim panjurlarda yıkanır dedi:)))güldük .benim kızım koşturur evde alt kat komsumun kocası bi gün yakaladı kızımı dediki sen ne kosuyorsun öyle evde dedi.kızım sadece güldü bende kusura bakmayın bir daha koşmaz dedim oda aaa olurmu hiç öyle sey dedi ben şap şap ayağıyla bastıkça çocuklar oynadığını anladığımda ne kadar mutlu oluyorum dedi.sakın öyle bişey yapmayın dedi.kendisi emlakçıdır.bende tamam o zaman dedim güldük .inanın sitede memurundan doktoruna kadar var ama biz böyle bir apartmanız değişik değilmi:)))üst kat komşum alt kat komşum hepsi iyilerdir saolsunlar.siteden çıkarken bile sitede herkesi tanımayız mesela arabamızı durdurup nereye gidiyorsunuz benide suraya bırakırmısınız derler bırakırız yolda görseler isim bilmesek bile komsu nasılsın napıyorsun diyip selam verirler.

Back
X