- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Aynen benn deKesinlikle ya
Ben terlik sesim aşağı gidecek diye halı olmayan bölümlerden geçemem insanlar neler yapıyor
Doğru söylüyorsun canım tam bugün polisi aramalıktı keşke arasaydımBizim üst komşu her gece alem yapıp içiyordu eşyaları kırıyordu,küfürler vs.2 yıl oldu bu sene inatlaştım her tıkırtıya polise haber verdim,hiç yüz göz olmadım.Sokakta içerken gördüm ihbar ettim evde kavga sesi duydum ihbar ettim,yıllarca kimse gönderememiş ama usandırdım sanırım evi satılığa çıkardılar daha satılmadan da annelerinde kalmaya başladılar şükür.Ne muhatap olacaksınız siz de arayın polisi.
Bugün okadar bela andım ki çok sövdüm arkamdan sövdüremem ben ya kul hakkı hemAynen benn de
Işık anahtarını bile yavasca kapatırım
Gece ec kalksam terlik giymem
Ama ailem bizi böyle yetiştirdi
Bazen diyorum keşke bizi de düşüncesiz yetiştirselermiş ailelerimiz
Toplumda yasamaya daha kolay adapte olurduk
Teyze okadar pinti ki bunu duyduğum iyi oldu :)Malesef kabahatler kanununa göre bunun cezası komik bir para cezası.
Ara tabi benim eşim asker oldugu için yalnızım hep evde musallat olmasınlar diye de uyardım söylemeyin ismimi falan diye.Sonunda kurtulduk.Herkes diyordu çocuğun olsa uyanır hep korkar diye şükür tam vaktinde gittiler.Doğru söylüyorsun canım tam bugün polisi aramalıktı keşke arasaydım
Valla bende yapıyorum bazenBugün okadar bela andım ki çok sövdüm arkamdan sövdüremem ben ya kul hakkı hem
İnşallah darısı başımaAra tabi benim eşim asker oldugu için yalnızım hep evde musallat olmasınlar diye de uyardım söylemeyin ismimi falan diye.Sonunda kurtulduk.Herkes diyordu çocuğun olsa uyanır hep korkar diye şükür tam vaktinde gittiler.
O zaman belki işinize yarar :)Teyze okadar pinti ki bunu duyduğum iyi oldu :)
En doğrusu bu sanırım o raddeye getirmek istemezdim hiçPolisi arayın madem.
Ben insanlık bile diyemiyorum çünkü insan olan yapamaz şu hareketleri düşüncesizler.Kapısına kucak dolusu gülle gitseniz, bile
Değişmez ki onlar.
Çıksınlar gitsinler başka insanların olmadığı yere
Tek muhattapları gece uykusu bölünen vahşi hayvanlar olsun
Anlarlar belki
Benim üst komsum kendi teklif etti bunu banaPolisi arayın madem.
Şuan Kuran dinliyo amca. Gündüz ne yaptığını merak ediyorumYaslilar erken uyuyup erken kalkmazlar miTanidigim butun yaslilar erken yatar.
Amma arsızmışBenim üst komsum kendi teklif etti bunu bana
Şikayetciysen polisi ara dedi
Isitme kaybi vardir onlarda. O yuzden sanirim yuksek sesle dinliyorlar.Şuan Kuran dinliyo amca. Gündüz ne yaptığını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?